• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkegin çapkınını parmagından tanı

hangi elin yüzük parmağına bakıcaz kızlar:roflol:
ben eşimin iki eline de baktım
birinde uzun birinde kısa

ay gölecem gülmekten:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

ben de benimkine yarın bakarım ama kendi ellerime baktım, benim yüzük parmaklar daha uzun:roflol: kadınlarda da geçerli miymiş bu sonuçlar???kaydirigubbakcemile3

ya sevgilime bakmadım ama benim yüzük parmağım işaret parmağımdan daha uzun :D ben ne oluyorum ?

Bu Alman, İsviçreli, İskoç vs. bilimadamlarının hiç işi gücü yok mu yahuuu:uhm:
"Hadi arkadaşlar bugün erkeklerin parmaklarını karşılaştırıcaz. Biliyosunuz geçen sefer ayak büyüklüğüne göre bi saptama yaptık ama kesmedi.. Belki bu daha inandırıcı olur hayde parmakları şey pardon kolları sıvayalım" ..
Ne bu yaaa, bu kadar da uyduruk bilim mi olur.
Bilime ve bilim insanlarına olan saygısını kaybettirecekler insana zorla beee kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi de kızlar zaten yuzuk parmagı ısaret parmagından hep uzun olur
eee benim de öyle ben de mı capkınım o zamanlaelaelaelaelae

isaret parmagi ortadaki parmak oluyor degil mi ? yuzuk parmagi da dorduncu of karistiriyorum mu
bakalim bi:roflol::roflol:

ben bakmıcam valla, zaten belgelediği için çapkınlığını, ki çapkınlık demekten nefret ederim olayı yumuşatıyo kötükedihüsokötükedihüso şimdi yüzük parmağı kısa çıkar sonra koskoca bilim adamlarının deneyini bozmuş olurum falan neyime gerek:oklava::oklava: aklıma geldi sinirlendim yine ya.

Parmağına bakmaya gerek yok kaşının gözünün anormal anormal oynamasından belli olur,zeki kadın hemen anlar dimi yani...

yanımda olsaydı bakacaktım:roflol:
buluştuğumuzda ilk işim bu olur herhelde:roflol:
garip garip bakar napıyosun en çok ellerimi mi özledin diye:uhm:
ben de çaktırmadan bakarım canım:icecream::roflol:

kadınlar için de geçerli mi ki :)))

şimdi bu rsimde işaret parmaktan büük yüzük parmağı mı ?
çok saçma elbette ki değil..
çapkınlıı böle alengirlerle anlamaya gerek yok zaten çapkın adam siz dikkat edemeden başkasına bakıyor yakalanır.

eve gelsin ilk iş bakmak olacak.Ama benimde yüzük parmağım uzun:)))bende kadın çapkınlardanım ama hahahaaaa

:1shok: inanmıyorum uzunnnnnnnn çıktı şimdi napim ben bu herifi.:oklava:hem odun hemde çapkın ay ben bunu napim kırmazmıyım o parmanı.......:oklava:

şimdi onu bulamam. hafta sonu inş. ilk yapcam iş:jeyyar:

benkine baktım. ya boyları aynıysa:delphin: o zaman noliyyyy:lepi:

heheheheh çok komik ve ilginç bi tanıymış hele bende bi baakm eşimin prmağına valla çok uzun çıkarsa kısaltırım. belki o zaman çapkınlıda kısalır hehehehe

benim 2 eliminde yüzük parmağı işaretten büyük nolicek şimdi benneyaptımki
bendemi çapkınım :delphin:

saçmaladılar bu adamlar :kahve:

vay vayyy,hem de belirgin bişi. kolay fark edilir..
ama ben zaten capkınını elimle koymus gibi buluyorum:))

boşver şekerim,adrenalinsiz olmuyor.. en iyisini yapıyorsun. genç kalırsın,dinç kalırsınlülülülülülü

dert edilecek birşey değil..kesiliverince o yüzük parmağı sorun kalmaz. hem evlilik yüzü o parmağın kısaltır.. :):):):):):)

a benimmm uzun bayanlar için gecerlimi bence sadece erkekler için gecerli olması lazım hheehe

Back
X