Erkegin degisen tavri

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.631
2.560
133
Erkek arkadaslarinizn davranjsi ilk gunku gibj mi yoksa aradan zaman gectikce davranislarinda degisme oluyor mu. Sevgilimle 2-3 haftada bir gorusuyoruz. Bana onceden daha cok iltifat ederdi. En son dun gorustm. Yeni aldigm kiyafetleri giymstim. Ozenmistim ama o hic bisey bile demedi.

Yani tabiki hiç bir şey ilk günki gibi olmuyor ama bu senı sevmedıgı ılgı göstermedıgı anlamına gelmez

Tatlım bunu onunla konuşmak daha doğru olmaz mı. Neticede ne seni ne de sevgilini tanımıyoruz tam olarak. Konuşup içindeki şüpheleri yok etmelisin bebeğim. Ertelersen sorun yoksa bile ortaya ciddi sorunlar çıkacaktır.

Benim erkek arkadaşım ilk günlerde olduğu gibi değil. Aksine daha düşkün bana. Sebebini anlamasamda :) Ama erkekler genel yapı olarak yeniliği fark etmiyorlar.. Ne kadar üstüme titrese de bende yeni kıyafetler giydiğimde ya da yeni bir parfum sıktıgımda fark etmesi benim çemkirmemle oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…