benim eşim ist dan bursaya benım memleketıme yerlestiSorum çok açık olacak, Sivaslı bir erkek evlenip eşinin memleketi olan Giresun a yerleşirse bu erkeğin ailesi için utanç verici mı olur? İki tarafında iş durumu esnek ve evleri ayrı olacak.
yooo niye olsun da Sivasin hasi ile evliysen bunu kendine dert edinmis olabilir...Sorum çok açık olacak, Sivaslı bir erkek evlenip eşinin memleketi olan Giresun a yerleşirse bu erkeğin ailesi için utanç verici mı olur? İki tarafında iş durumu esnek ve evleri ayrı olacak.
bizdede avrad elli derlerAslında o aile ile ilgili bir durum. Argo bı tabir var ya "karı köylü" bazı erkekler sırf bu yüzden kızın ailesine bile pek gitmez. Saçmalığın daniskasi
Bence de olmasın. Senin annenin tek bırakmaya onun gönlü razı olmamalıydı. Evlenince de anam babam diye tutturur bahanelerle. Ben yanlış buluyorum ha kadının şehri ha erkeğin şehri. Ne önemi var mantıklı olan olmalı. Bu konuda bile özgür iradesi yok mu ondan bundan çekiniyor.Yorumlar için herkese teşekkür ederim, biz evli değiliz ancak evlenmeyi planlıyoruz. İkimiz de İstanbul'da yaşıyoruz şimdi ama ben KPSS ye hazırlanıyorum ve muhtemelen atanacagimi düşünüyorum. Bizim oğlan ana babasına hiç de düşkün değildir kırk yılda bir gider araları acik, benim annemse memlekette yalnız yaşıyor aklım hep ondaben Giresun a yerleşim deyince adamın memleket aşkı depresti sanırım, böyle giderse ikisi de olmayacak
Aynen, üstelik lafa gelince kadın daha duygusal, daha ince, daha kırılgan...erkek dediğin metanetli, ayağı yere sağlam basar vs.iyi de aynı şey kadın için de geçerli.
biz yeni bi şehre gidince hemen adapte olabiliyor muyuz?
Erkek arkadaşim. Konuyu annenle konuş fikrini al dedim ama bu konuda konuşmak bile onu kucultecekmis gibi enteresan bir tavır içindeNe alaka neden utanç verici olsun ki? Kim söyledi size bunu?
Erkek arkadaşim. Konuyu annenle konuş fikrini al dedim ama bu konuda konuşmak bile onu kucultecekmis gibi enteresan bir tavır içinde
Sorum çok açık olacak, Sivaslı bir erkek evlenip eşinin memleketi olan Giresun a yerleşirse bu erkeğin ailesi için utanç verici mı olur? İki tarafında iş durumu esnek ve evleri ayrı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?