• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin geleceği

zamansiz06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
59
6
13
Rize
Hep geçmiş konuları açılıyo genelde erkekler için. Farklı bi soru sormak istedim. Sadece merak benimki. Evlenmeden önce belli bi iki tane düzeyli ilişki yaşayan yada yaşamayan erkekler evlendikleri kadına daha mı çok bağlı oluyorlar? Kendi çevremden söyleyeyim, benim çevremde sonradan gözü açılan erkek diye biri yok mesela. Geniş bir çevremde olmasına rağmen hiç duymadım. Bire bir duyan var mı ? Merak ettim sadece.

Her erkek farklidir maalesef hepsi ayni olmuyor.
Cok sevgili yapmis orda burda gezmis erkekler zamanla evlenir evine bagli olursa.
Bunu " usandi" olarak algilariz.
Hic sevgili yapmamis evlenip evine bagli olan erkekte olur.
Onuda " uslu" erkek olarak algilariz.
Ama o usanan erkegin hala eski aliskanliklarina geri donme ihtimali vardir.
Tipki hic gormus gecirmemis uslu bi erkegin sonradan cosup maceralara atilabilmesi ggibi.
Her erkegi ayni kefeye koyamayiz.
Capkjnsa hep capkin usluysa hep uslu olur diyemeyiz.

Benim cevrem dersen: degisken.
Her ikisindende var.

Bu konuda genelleme yapılamaz ki.kişiye ve şartlara göre değişen çok fazla durum var.adamın 3-5 ilişkisi olmuştur 6.da aşkı bulmuş, hayatını eşimden önce eşimden sonra diye ayırır mesela..ya da ilk aşkıyla evlenmiş olup sonradan karşısına doğru kişi çıktığını düşünen de var..örnekler o kadar çok ve değişken ki..bu konuda bu da böyledir demek imkansızdır o yüzden.

Benim çevremde evlendikten sonra açılan yok. Kapananlar var çok yakınlarımdan biliyorum Allah bozmasında maşallah diyim. Ama genelde denir ya evlendikten sonra açılıyolar diye ben hiç duymadım sormak istedim.

Geçmişte çok çapkın olup evlenip karısını deli gibi seven manevi bir kardeşim var. Artık herşeye doydum dedi evlendi. Futbol oynuyordu mankenlerle falan çıkıyordu. Çocukluk arkadaşımın kocası için ne efendi bu ya diyorduk karısını aldattı ki ilk çıktığı kişiydi, kaç yıl peşinden koştu, kızın ailesi vermedi 4 kere kapıdan kovdu ama aldattı. Hiç bir zaman genelleme yapılamaz ki bu konu.

Bence tam tersi .Ben çevremden vs. bunu görüyorum artık.Hatta evleneceğim kişi inş. benden önce her haltı yer diye düşünüyorum.Çünkü öyle kişiler genelde evlendikten sonra evine daha çok bağlı oluyor,belli başlı şeylere doydukları için.Bence böyle yani.Bir iki kişiyle çıkan bir adamla olmak istemezdim ben evlenme söz konusuysa.
Tabi tam bir genelleme asla yapamam.

bunun öncesi sonrası yok.
karakterlisi karaktersizi var.

Back
X