Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konudaki yorumları okudukça, ben hamileyken tarlada çalıştım, taş taşıdım, inek sağdım diyen teyzeler geldi aklıma. Doğurana kadar inşaatta falan çalış konu sahibi, kk ancak öyle tatmin olur 🤣
Kocama da nazlanamayacaksam şu hayatta kime nazlanıcam? O istese ben de onu almaya giderim valla koşarak. Canım benim :KK70:
Ben sana hak verdim.

Ben olsam 1 hafta daha uzatır dönmezdim çalışmıyorsam. Eşinden bunu istemen için hamile olman bile gerekmiyor ki, gayet kafadan isteyebilirsin. Herkese şapurşupur bana gelince yarabbi şükür adama aynı muameleyi yapardım görürdü kaç bucak olduğunu

Ben içimde bir premses yaşatıyormuşum 🤗😂
Eşime naz niyaz yaparım ben ya, herşeyi illa kendim halletmeyelimiyim düşüncesinde olmadım, bu onun tavrında da kaynaklanıyor olabilir. Böyle olmanın olumsuz bir yanını da yaşamadım 10 yıldır.
Premsesleri size harcatmam :KK70:
Dlflglflfl bu ben. Eşim sevgiliyken örnek olarak veriyorum ankaradan kırıkkaleye gelir beni alır Ankara’da zaman geçirir akşam Kırıkkaleye geri bırakırdı. Hiç canım otobüse bindirsene beni demedim dkfkfkfl niye diyim.

Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Neden alırmısın diye soruyorsunuz ki ? Gelip beni alman gerekiyor ne zaman gelirsniz diyin.

Kadınların "ben hamileyken şunları şunları yaptım, nazlanma." demelerine hiç anlam veremiyorum. Evet hamilelik bir hastalık değil ama hamile olmayan bir insanın da rahatlığı asla olmuyor yani.

Ayrıca hastaneye gitmekle, hamile kadını münibüse bindirmek aynı şey değil. Zaten sıfırlayamıyoruz ama en aza indirmek varken böyle davranmak hiç normal değil.

Normal değil soru sahibi, zaten arabanın şu an sizde durması lazım, sizde durmuyorsa da her yere götürmesi lazım eşinizin.

Dlflglflfl bu ben. Eşim sevgiliyken örnek olarak veriyorum ankaradan kırıkkaleye gelir beni alır Ankara’da zaman geçirir akşam Kırıkkaleye geri bırakırdı. Hiç canım otobüse bindirsene beni demedim dkfkfkfl niye diyim.
Eşimin nişanliyken beni sabah altıda kalkıp İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna götürüp geri dönmüşlüğü var birkaç kez, akşam da gelip alıyordu. Kendi çok hevesliydi bende aman canım ne gerek var demedim hiç. Pişman değilim 😂

Eşimin nişanliyken beni sabah altıda kalkıp İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna götürüp geri dönmüşlüğü var birkaç kez, akşam da gelip alıyordu. Kendi çok hevesliydi bende aman canım ne gerek var demedim hiç. Pişman değilim 😂
Aynen ben de olması gereken buymuş gibi hareket ettim hep. İlişkilerde Seyit onbaşıya dönmek hiç tarzım değil, tam bi pelinsuyum. Aşkooommm suyumu açar mısın, pipeti bardağıma koyar mısın😍😍 prensesiyim. Skdkfkfj

Aynen ben de olması gereken buymuş gibi hareket ettim hep. İlişkilerde Seyit onbaşıya dönmek hiç tarzım değil, tam bi pelinsuyum. Aşkooommm suyumu açar mısın, pipeti bardağıma koyar mısın😍😍 prensesiyim. Skdkfkfj
Ben ne Pelinsu'yum ne Seyit onbaşı aralarda bir yerdeyim 😂

Bedevi konuyu açar açmaz bayıldı galiba. Cevap yok halen.

Eşiniz sizin özel şoförünüz değil ki. Gel beni al muhabbeti hamile olsanız da olmasanız da saçma geliyor o yüzden. Covidi de lütfen sıkışınca bahane olarak kullanmayın. Bu kadar düşünen insan evinde otururdu. Gitmeyi biliyorsanız dönmeyi de bilmeniz lazım. Daha 4 aylık hamilesiniz 2 saatçik yol gitmenizde hiçbir sıkıntı yok.

Also me :D nazar değmesin 6 sene oldu hala el üstündeyim 🤣 gerçi kk analistlerine göre kesin aldatılıyor da olabilirim, bilemedim şimdi:D

arkadaşım sen de vur dedik öldürmüşsün bee :D
adam yaşıyor de mi

Erkekler bizden daha çok hamile oluolar.Ne var yani kız istemiş git aliver olmezsin ya.Belki sürekli kusuyo,halsiz ya da eşiyle dönmek istio evine.Zaten covid var.Hamile kız neden toplu taşımaya binsin.Biktim bu adamların hamile triplerinden😡

Bi insan hamilelikte de eşine Naz yapamayacaksa ne zaman yapacak? Belki şımarıklıktır bilmem ama ben hem de pandemi döneminde sizin toplu taşımaya binip gelmenizi istemesini çok doğru bulmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X