Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi bildim bileli kendi işimi kendim yaparım neden bu eş sevmemesi olsun ne kadar sacmasiniz. Neden mesela eşim beni gelip alsın atlar arabaya giderim. Arabam arızalanir kendim tamirciye götürürum kendi işini halledenler eşi tarafından sevilmiyor mu oluyor. Bu kadar aciz ve güçsüz değiliz yapmayın
Aslında çizgiyi çizmek önemli. Ben konu sahibinin eşinin onu sevmediğini düşünüyorum çünkü herkese koşup eşinin isteğini yapmayan adam bence sevmiyordur. Sizin dinamiğiniz farklıdır, ben herşeyi sırtlamayı sevmiyorum. Eşim müsaitse aracımı bakıma götürebilmeli, değilse zaten kendim hallederim.

Imkan, eşinin özel şofor olmasimi? Ilginç doğrusu, insanin kendi bağimsizliğini bu kadar baltalamasi.

Neyse herkesin kendi hayati sanirim. Bu konudada sorun corona. Corona olmasa konu sahibi haksiz olurdu. Corona olduğundan dolayi hak payi var, hamile olduğundan dolayi değil.
Baltalama ile alakası nedir?
Araba rahatlığını ben hicbirseye degisemem kendim suremiyorum özel durumumdan dolayi bunu sağlayan esimin olmasi özel şoförlük degil.
En kısa zamanda amacım kendin sürmek ve keşke surebilsem cunku araba bambaşka birsey.
Bende başka fedakarlik yapıyorumdur evde.
Bunun prenseslik ile de alakası yok.
Eşimi zora sokacak bir durum da degil.
Eşimin özel musait olmayan durumu varsa amenna.
Haftasonu beni bir yerden alması neden yük olsun?
Yazın ailemle kalıyorum o zamanda kardeşimle gidip geliyorum.
Dediğim gibi keşke surebilsem bu konuda eksiğim var sagliksal ve başka sorunlar.
Herşey müşterek hayatta.

Hayatımda bir kere bile otobüse binmedim, senelerce 3 saatlik yoldan alındım geri bırakıldım. Her seferinde de otobüse bineyim dedim ama. Bir gün bana otobüse bin dese beni sevmiyor artık diye karalar bağlamazdım. Karşı tarafın durumu/vakti olmayabilir. Anlayış göstermek zayıflık değil bence.
İşte siz sevildiğinizi biliyorsunuz, benim eşimde bunu yapsa mevzu bile edinmem ama eşim herkesin peşinde koşup bana gelmiyorsa sıkıntı vardır.

Neden? Bir insan hayatımızı kolaylaştırmayacaksa, özel hissetirmeyecekse neden hayatımızda? Karşılıklı olarak düşünmek, düşünülmek önemsenmek evlilikte, ikili ilişkilerde olmazsa olmaz. Maddiyatı geçtim ama manevi olarak daha iyi hissettirmeyen biriyle hayatımı geçirmezdim. Hadi bir çok adam normalde öküz de bari hamilelik gibi kadının hormonlarının coştuğu, bulantılar kusmalar vb nedenlerle zorlandığı, fiziksel değişimler nedeniyle kendini kötü, çirkin vs hissedebildiği dönemde bari hoş tutup, nazını çeksin…

Yazmıyım yazmıyom diyorum ama bazı kadınlar kendini o kadar çok övüyor ki dayanamıyorum. Sanırsın herkes tarlada doğurup sırtına bağlayıp çalışmaya devam ediyor.
Bebeğin hayırlı olsun Captain 🤗 İnsanların kendisini algılayış biçimi ile gerçekte olanlar her zaman aynı olmuyor ne yazık ki🤷‍♀️

Neden? Bir insan hayatımızı kolaylaştırmayacaksa, özel hissetirmeyecekse neden hayatımızda? Karşılıklı olarak düşünmek, düşünülmek önemsenmek evlilikte, ikili ilişkilerde olmazsa olmaz. Maddiyatı geçtim ama manevi olarak daha iyi hissettirmeyen biriyle hayatımı geçirmezdim. Hadi bir çok adam normalde öküz de bari hamilelik gibi kadının hormonlarının coştuğu, bulantılar kusmalar vb nedenlerle zorlandığı, fiziksel değişimler nedeniyle kendini kötü, çirkin vs hissedebildiği dönemde bari hoş tutup, nazını çeksin…
İşte ben bunu karşıdan beklerim zaten içinden geliyosa yapar, ama nazlanmış olmak için nazlanmam. Kendinizle çeliştiğiniz nokta bu. Siz “nazımı çeksinnnn çünkü ben ay prensesiyimmm kikiki” dediginiz zaman karşı tarafın hayatını nasıl kolaylaştırmış oluyosunuz? İş çıkarmış oluyosunuz. İçinden gelirse yapar zaten. Ona da nazlanmayacaksam kime nazlanacagım diye sormadınız mı? Kimseye diyorum. Kendi içinizde değerli hissedebilirsiniz. Biraz büyünen ortamla alakalı sanırım.

Hamile olmasaniz bile eşinizin yaptigi şey aşiri saçma. Ne sevgiliyken ne evliyken boyle sacma sapan alamam edemem laflari duymadim eşimden.
Siz istemeseniz bile gelmesi lazimdi.
Onu yapmak zorunda degil bunu yapmak zorunda degil yoldan geçen adam mi bu ya niye var o zaman?

Yazmıyım yazmıyom diyorum ama bazı kadınlar kendini o kadar çok övüyor ki dayanamıyorum. Sanırsın herkes tarlada doğurup sırtına bağlayıp çalışmaya devam ediyor.
Ah gebeymişsin.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Sağlıkla,mutlulukla kavuşun inşallah.

Neyi çözdun yine🙃
Bedevi bu kız, hani kocası bi daha evleniriz diye kandırıp boşamıştı. Sanki eski kocasının 3.eşi olacak gibi konu açıyordu bi de. Bi de eski kocası ile bir daha evlenen olur mu diye konu açıyordu.

Bedevi bu kız, hani kocası bi daha evleniriz diye kandırıp boşamıştı. Sanki eski kocasının 3.eşi olacak gibi konu açıyordu bi de. Bi de eski kocası ile bir daha evlenen olur mu diye konu açıyordu.
Ay cidden bu o mu? Aklımdan geçmişti ama konduramamıştım yok artık demiştim akjdjsjdjs. Neyse sayende parmaklarımı yormak zorunda kalmadım tişikkirlir.

Ben ponçiğimi arabam yokken avrupa yakasından kalkıp anadolu yakasının ucunda 3 vasıta değiştirerek karşılamıştım yolda sohbet ede ede geliriz diye sevgiliyken :p evliyken mecburi hizmetimde 660 km yol gidiyordum haftada 2 cumadan çıkıp pazartesi sabah dönerek ki o da diğer 2 haftasonu bana geliyordu saatlerce yolda. İkimiz de ‘ay ben premsesim ki hihihi’ demedik 😂😂 bu nasıl bir tabirdir çok güldüm bu arada :p

Şimdi hamileyim. Riskli geçiyor. Kan vermeye gittim sabah ve topu topu 500 metre yürümüşümdür neges nefese kaldım neredeyse dinlenecektim oturup yolda 😂😂 ki 20 hafta önce 10.000 adımdan az attığım gün yoktu. İlişkilerin dinamikleri, hamilelikler farklı farklıdır.

Konu sahibi sanırım fakemiş bilmiyorum ama gerçekse ben çok acil bir durum olmadığında eşimi 1 hafta tatil için bırakamazdım herhalde. Acilse gittiysem hiç gel beni al demezdim yorulmasın diye ama eşim de zaten bana rağmen gelip alırdı beni. Hele de elaleme koşa koşa gidip beni sallamasaydı zaten eski koca olurdu herhalde.

Dlflglflfl bu ben. Eşim sevgiliyken örnek olarak veriyorum ankaradan kırıkkaleye gelir beni alır Ankara’da zaman geçirir akşam Kırıkkaleye geri bırakırdı. Hiç canım otobüse bindirsene beni demedim dkfkfkfl niye diyim.

Bizde boyle yapiyorduk. Artı eşim kendi şehrinden kalkip benim şehrime gelip beni alip ordan da gezmeye başka bir şehre gidiyorduk. 😁
Donerken de ayni sekilde benim sehrime beni birakip ordan kendi sehrine gidiyordu.😬😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X