Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herhangi bir risk durumunuz yoksa taa eve kadar kendiniz gidebilirsiniz. Hamileliği abartmayın

Yaw anlamiyom ben siz kadinlari😐😂ogrenmissiniz bi hamilelik hastalik degil😏😂😂 ok anladik ama bazen hastalik haline geliyor.. gayet zor olabiliyor.. 4 ayda agir degilsindirde belki tansyonun dusuodur miden bulaniyodur vs vs. Ama ben esime gelip alir misin beni? Desem ve musait olsugu halde gelmese sogurdum biraz sanirim. Cunku ayni sekilde esim benden boyle birsey istese giderim..bunun caninin tatli olmasiyla ilgisi yok

Canım ya kıyamam ben günde 6 7 saat trafikte kalıyordum Avrupa Anadolu yakası arası çalışırken 😒😒 Hamilelik de 4 aylık sanki karnı burnunda.

Niye herkes kendinle kıyaslıyor acaba? Tüm hamilelikler aynı geçecek diye bir şey yok. Rahatsızlık hissedebilir toplu taşımada. Kaldı ki bu pandemi döneminde imkan varken böyle riske girmek gereksiz.
Olur
Mu canim😐😂 dogurup millete kek borek yaptiklarini ovenler var bunlar daha ne ki😐😂😂 kocasi degil mi yaw? It gibi gelip almasi gerekirdi😐

Valla hamilelik hastalik degil nazlanmayin diyen olmus ama katilmiyorum. Kadın daha naif bir canlı sonucta duygusal acidan beslenme bizde cok onemli. Hamilelik olmasa bile gelip alayım demesi gerekirdi. Evlilikte esler birbirinin uzerune titremeli deger vermeli bence. Yok otogara gelirsiniz zaten diyen var. E ev arkadasi değil bekledigi eşi bizzat. Ayrica hamilelik de gayet zor. Erkek bedavadan baba oluyor kadın hamilelikte dogumda sonrasına neler cekiyor. Dusünceli bir erkek bunun farkinda olup esin3 daha dikkat eder.

Bedevi bu kız, hani kocası bi daha evleniriz diye kandırıp boşamıştı. Sanki eski kocasının 3.eşi olacak gibi konu açıyordu bi de. Bi de eski kocası ile bir daha evlenen olur mu diye konu açıyordu.
Ciddi misin????? Lan nasıl anladın?

Ben size hak verdim, hamilelik olmasa bile bence siz istediğiniz sürece gelip alması ve bırakması lazım, kaldı ki insan hamileyken eşinin ilgi ve sevgisini daha çok hissetmek ister. 4 saat çokta uzun bir süre değil. Eğer işi yoksa sabah gelip akşam beraber dönebilirdiniz.

Siz bubsartlarda yolculuk yaptiniz diye herkes yapmak zorunda mi. Eskiden de yuruyorlarmis 1 ay o yolu. Siz de yuruyun madem. Hayir kistas siz misiniz.

Bizde boyle yapiyorduk. Artı eşim kendi şehrinden kalkip benim şehrime gelip beni alip ordan da gezmeye başka bir şehre gidiyorduk. 😁
Donerken de ayni sekilde benim sehrime beni birakip ordan kendi sehrine gidiyordu.😬😬
Aynen gideceğimiz şehir onun olduğu yere yakın olduğu halde gelir alır geri döner geri bırakırdı. Herkes için olması gereken farklıdır, benim için buydu. Okurken beşiktaştan Pendik’e sevgilisini görmeye giden arkadaşım vardı. Çocuk bir kere bile gelmedi Beşiktaş’a. Kız da ben kendi işimi kendim yaparım diyordu ama ııııh, kadında nazı ve premsesliği severim.

Aynen gideceğimiz şehir onun olduğu yere yakın olduğu halde gelir alır geri döner geri bırakırdı. Herkes için olması gereken farklıdır, benim için buydu. Okurken beşiktaştan Pendik’e sevgilisini görmeye giden arkadaşım vardı. Çocuk bir kere bile gelmedi Beşiktaş’a. Kız da ben kendi işimi kendim yaparım diyordu ama ııııh, kadında nazı ve premsesliği severim.
Cunku muhtemelen oyle soylemek zorunda kaliyordu😐

Seven insan gelir gider bununda lafini yapmaz.. erkek demiyorum bakin seven insan yapar

İşte ama ona gore biriyle birlikte olmak lazim. Bana kendin gel diyen olmadi ama ben de beni al demek zorunda kalmadim.
Ben tek gittigimde eşimi arayip gel beni al demiyorum mesela. Eşim zaten ben söylemeden "ben de geleyim birlike vakit gecirir öyle döneriz" der zaten. Gelemeyeceği bir durum oluşursa bunun keyfinden olmadigini bilirim zaten bozulmazdim. O durumda da babam getirirdi herhalde 😂 Vitesli motosiklet kullaniyorum ama arabayla aram iyi degil, her zaman da motosiklet olmuyor.

İşte ama ona gore biriyle birlikte olmak lazim. Bana kendin gel diyen olmadi ama ben de beni al demek zorunda kalmadim.
Ben tek gittigimde eşimi arayip gel beni al demiyorum mesela. Eşim zaten ben söylemeden "ben de geleyim birlike vakit gecirir öyle döneriz" der zaten. Gelemeyeceği bir durum oluşursa bunun keyfinden olmadigini bilirim zaten bozulmazdim. O durumda da babam getirirdi herhalde 😂 Vitesli motosiklet kullaniyorum ama arabayla aram iyi degil, her zaman da motosiklet olmuyor.
Zaten ince düşünce bunu gerektirir. Ben hamileyken eşime gel beni al demek zorunda kalmamalıyım, bana bunu söyletmemeli. Söyletmez de sağ olsun, o gün gelemezse bir gün daha kal der. Gerçi ben araç kullanıyorum gelip almasına gerek kalmaz ama olsun kullanmasaydım dünyamız :D :D

Bence adam tatli dille iş yaptirmaya çalışan samimi görünen samimiyetsizliginizden bikmis en başta 1. Şekerime Şekerimle cevap vermesinden belli. Belli ki sizin ona söz geciremeyeceginizi ispat etmeye calisio 2. Alt metinde baska sikintilariniz var sizin ve bunlar cocuk dogunca x10 olacak sizin akliniza vicdanınıza güvenmio çünkü el iyisi olmasindan belli. Mazeret sunmadan gel dediğiniz için mazeret sunmadan gelemem demis bi inatlasma söz konusu 3. Niye bilmiyorum kendini size ezdirmemeye kullandirmamaya yemin etmis gibi. Yoksa 1 saatlik yolu gitmekte ne var. Ama iste bazen sinek küçüktür mide bulandirir.

Ben bu duruma cok icerlerdim. O yuzden esime gel beni al diosam gelip almasi gerektigini bildigi icin asla gelmem demez çünkü benim de onu kendim gelebiliosam yormayacagimdan emindir. Sizin iliskide iki taraf da birbirini duduklemeye calisio kibar yazdim. Burdaki sikinti araba yol meselesi degil yani. Sen ona geçirmeye calisiosun o sana gecirtmemeye calisio.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X