Erkeğin hamile eşini almaması normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapma Bedevi. Tedaviye ihtiyacın olduğunu sen de biliyorsun. :KK53:
Zaten tedavi oluyprum ama beni kandırarak boşadı tek kuruş harcamadı evlenirken bile tüm eşyaları bana aldırdı.şimdi kendisi rahat aha. Ben kirada sürünüyırum.her şeyin fiyatı arttı

Ispatlamak zorunda evet degilim ama burdaki amac yaptigim iyiligi goze sokmak da degil ancak boyle hadsiz konusanlara gelemiyorum dogumuma kalmis sadece bir gun endiselerim korkularim tavan yapmis sinirlerim alt ust gece gram uyku uyuyamaz olmusum madalyami takacaklarmis da bana elimde degil malesef cevap vermesem icmde kalirdi bana madalyami takilacakmis diye hadsiz konusana degil de bana yazmaniz da ayri bi ilginc.hamile ve dogumuna sadece bir gun kalmis olan birini de siz suan sitrese sokuyorsunuz ne yaptiginizi siz dusunun o zaman.niyetim kimseyle tartisma cikarmak ya da biseyleri sokmak degil.
Üzme canım kendini eğer önemsemeye kalkarsan ohoo neler yazıyorlar burda doğumunu bebeğini düşün ne güzel yarın onu kucağına alacaksın

İçimdeki hırs öfke bitmiyor.böyle mal gibi ortada kalacağımı bilseydim onun burnundan fitil fitil getirirdim kolay mı çocuk yapsonra istemiyorum defol git de.1 kuruş da harcama.

Zaten tedavi oluyprum ama beni kandırarak boşadı tek kuruş harcamadı evlenirken bile tüm eşyaları bana aldırdı.şimdi kendisi rahat aha. Ben kirada sürünüyırum.her şeyin fiyatı arttı
Biliyorum. Bunları daha önce de defalarca anlattın. Biz çift maaşla zorlanıyoruz, tek başına idare etmek çok zordur tahmin edebiliyorum. Ama kabullen artık. KABULLEN.
K
A
B
U
L
L
E
N

Biliyorum. Bunları daha önce de defalarca anlattın. Biz çift maaşla zorlanıyoruz, tek başına idare etmek çok zordur tahmin edebiliyorum. Ama kabullen artık. KABULLEN.
K
A
B
U
L
L
E
N
Zaten kabullendim ama yaptuğı yanına kar mı kalmalı? 3.ye evlenecek ohhhh ben bir çocukşa kalacam sıkıntı çeke çeke?hakslızlık bu

Adam dön dese döneceksin. Boşuna bilenmiş gibi yapma. 🐣
Hehe koşacam hem de.öyle datlu bir goca ki....
Beni gelip almayan adam akrabaları türkiyenim bir ucundan arayınca gidip ayaklarına alıyordur.buna ne diyonuz? Ben miyim ruh hastası?

Bilemedim ben de o kadalrik hamileyken isten otobüsle geliyordum eve eşim de evden çalışıyordu. Hem de her gün niye beni almadım demiyordum zorda olsam halsiz vs vs gelir alır tabii ki de. Git gel yapma diyordum. Size de otogara gelin demiş oradan alacakmış abartmasaniz mi. Hamilesiniz diye yerinizden kalkmamaniz otobüse binmemeniz mi gerekiyir.

Bilemedim ben de o kadalrik hamileyken isten otobüsle geliyordum eve eşim de evden çalışıyordu. Hem de her gün niye beni almadım demiyordum zorda olsam halsiz vs vs gelir alır tabii ki de. Git gel yapma diyordum. Size de otogara gelin demiş oradan alacakmış abartmasaniz mi. Hamilesiniz diye yerinizden kalkmamaniz otobüse binmemeniz mi gerekiyir.
He bana bunu diyen türkiyenin nir ucundan bir akrabaaı arayınca gidiyor ama akrabalarının hizmetinde.

Yorumlara baktim da cogu dort aylik hamilesin kendin git ne olacak demis,kadin hayat arkadasindan bir sey rica etmis ve evet adamin da cocugunu tasiyor birazda nazlaniversin kadin ne olacak sanki.Hem ilk uc dort ay bulanti cok olur,belki kadinin bulantisi vardir,gidip alsa incileri mi dokulecek.

Hehe koşacam hem de.öyle datlu bir goca ki....
Beni gelip almayan adam akrabaları türkiyenim bir ucundan arayınca gidip ayaklarına alıyordur.buna ne diyonuz? Ben miyim ruh hastası?
Evet sensin. 🥰

Neden boyle yapiyorsun yaw? Guncel olmayan seyleri guncelmis gibi aktariyorsun? Hemde detayli detayli aktarmissin. Guncel biseyler varsa onlarla gel.. bir hayalle yasamak zor olmali..karaidakinin hayatini dusune dusune kendini harap etmenin anlami yok.. kendine baska bi hayat kur.. cunku baska sansin yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X