- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi esmergizmo
-
hayır yok canım şu an sevgilim yok
E bu söylediğiniz "ne güzel olmuşsun" vb şeyler tabii ki aylar geçtikten sonra aynı kalmaz ki :) Erkeklerin yaradılışında yok. Çok şey bekliyorsunuz :) Malum saçınızı kestirince fark etmeyenler var. Bu şekilde sevgi değil de odunluk sorguluyoruz :) Sevdiğini biliyorsak onu öyle kabul ediyoruz. Yoksa def ediyoruz.
Yani kimse kimseyi sonsuza dek sevme sözü vermiyor. Biz sevmeyince sıkıntı yok, ama sevilmeyen olduğumuzda ego yapıp hazmedemiyoruz, kendimize yediremiyoruz. Ama oluyor işte :) Sevilmediğinizi hissediyorsanız çok da sebep aramaya gerek yok. Nasıl ki biz de bazen sevmekten vazgeçebiliyoruz, karşımızdakinin yemekleri çiğneme şekli bile batmaya başlıyor, biz de karşımızdakine aynı şekilde batabiliriz. Bu kimseyi kötü insan, eksik insan, değersiz insan yapmaz. Erkek ilgisi azalınca odunluktan değil de sevgisizlikten olduğunu hissediyorsanız (sorunca tabii ki kırmamak için aksi ispatlanmaya çalışılacaktır) iç sesiniz size "buraya kadar" diyorsa o iş bitmiştir.
Baskasi olmasa bile soguma var demek,ki bu da normal ama uzun sürmez o sogukluk ...surerse zaten sonu iyi degil
Bence denemediğin için pişman olacağına deneyip gör
Ha olmazmış bunu da yapsam değmezmiş dersin, için rahat eder, ben öyle düşünüyorum yani hep ilişkilerimde
İlk görüşte beğenmiştim birini olmadı.
Birisi yakın arkadaşımdı yine olmadı.
Şuanki erkek arkadaşımla aşkla başladık, bir gün dostça ayrıldılar durumuna döneceğiz diye korkuyorum, bence fazla arkadaşlık da iyi değil :) Sonuçta o kadar çok arkadaşsınız ki, bir noktada romantizm ölmeye başlıyor.
Erkekler kendilerini süründüren hatunları seviyorlar, olay bu =) Ne kadar çok verirsen o kadar alıp gidiyorlar, ne kadar çok vermezsen, seni sevgiye boğuyorlar, bence öyle.
tabi ki. bittiğinde kendi açımdan hiç vicdan azabım olmuyor doğruya doğru. şöyle yapsaydım böyle yapsaydım gibi bi pişmanlığım olmuyor bu his de güzel ve ferahlatıcı bir şey. ama kandırılmak da hoş değil, türk erkeği işte kenarda bi kız varken aranayım da öyle bırakayım diyor, nerede öyle senden soğudum başkalarıyla görüşmek istiyorum artık bitsin diyecek cesur babayiğit?
işte ben de normal bunların azalması diye düşünürdüm ama acaba yanlış mı düşünüyorum diyorum artık.
sevme sözü vermiyor elbette ki, ama ara ara ilişkideyken sorguluyorum mesela böyle olunca aksini iddia ediyorlar, sanırım beni elden çıkarmak istemiyorlar ama bu da kırıcı bir durum yani bu dursun burda da ben aranayım kafasına girip beni üzsünler istemiyorum daha çok. bu kısır döngüden çıkmak istiyorum.
iç sesim bana buraya kadar dediği anlar oluyor ama cesaret edemiyorum hep diyorum ki belki toplar kendini hislerimi değiştirir, bi süre sonra bakıyorum değiştiriyor da bi süreliğine ama sonra hop yine aynı hissi duyuyorum bunun dur'u nerede acaba? cesur olup ipleri koparmalı mıyım o haldeyken?
Allah da belasını versin o zaman öyle insanın, bak erkeğin bile demiyorum, insanın.
Sen en azından onurlu bi şekilde yaşıyosun ilişkini ve onurlu bi şekilde bitiriyorsun
Kimse kıymetini bilmedi bunun o ayrı mevzu ama umut fakirin ekmeği işte
Bekliyorum bi gün biri dürüstlüğe önem verir diye
ya ben öyle bi ilişki olduramadım hiç ben de önce arkadaş olalım diyorum ama genelde 1 aya sevgili olmuş oluyoruz karşı taraf üsteleyince.
arkadaşlarımdan hoşlandıklarımla da olmadı zamanında bi şekilde.
ama ilişkideyken arkadaş gibi herşeyden paylaşım yapmayı severim benden yana bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama erkekler ketumlar kadınlara karşı arkadaş gibi de yaklaşmıyorlar pek.
şu an sevgiliniz yoktu değil mi? yani"bitmiş" şeyler bahsediyoruz ve sorduğunuz sorulara cevabı yine kendiniz veriyorsunuz farkında değilsiniz. yani iç sesiniz başından beri doğruyu söylese de siz dinlemeyip uzatmaları oynamayı seçmişsiniz ama iç sesiniz sonunda hep haklı çıkmış :) çünkü o ilişkiler eninde sonunda siz çaba harcasanız da bitmiş. o halde bundan ders alın ve zamanınızı sizi istediğiniz şekilde sevmeyen erkeklerle kaybetmeyin. onlarla kaybettiğiniz zamanlarda belki de gerçekten sizi olduğunuz şekilde sevebilecek kişileri kaçırıyorsunuzdur kim bilir? ve evet (sanırım) bağımlılık sorununuz var. o erkeklerin hepsi aslında el alem. haketmeyen insanlar için kasmaya değmez. bunun için kitaplardan vb. yardım almayı deneyebilirsiniz.
Benim de kötü bir çok ilişkim oldu eşimden önce.
Aldatıldım, hem de en iyi arkadaşıma eski sevgilim kur yapıyordu yanımda.
Benim gözümün önünde.
O an terk ettim onu o ayrı konu da.
Ancak böyle insanlar var ve malesef ki karşımıza çıkıyorlar.
Ama herkes böyledir diyemeyiz.
Eminim senin de karşına gerçekten seni anlayacak, senin hak ettiğin değeri sana verecek birisi çıkacak.
Sadece henüz denk gelmediniz öyle düşün.
Bu yaşadıklarında yanına tecrübe olarak kalacak.
Tecrübelerinle de aynı hatalara düşmemeye özen göster.
Mesela yaptığın yanlışları listele kendine, aynı hataları yapmayarak ilerlemeye çalış.
Kimse mükemmel değil, ne karşına çıkacak erkek, ne de sen.
Mükemmel de olamaz zaten.
Sadece karşılıklı uyum, anlayış ve güvendir aslolan.
Mükemmeliyet bekleme kimseden ve mükemmel olmaya çalışma.
Olduğun gibi olabildiğin, seni eğip bükmeye çalışmayan biri ile ve senin de karşındakini değiştirmeye uğraşmayacağın biri olsun hayatında.
Mesela aklından "şu huyuda ne kadar kötü, zamanla değişir herhalde" geçiyorsa, o ilişkiyi sorgula.
Kendini sorgula.
Hakkında hayırlısı olur inşallah.
ilişkiye çok ilgili alakalı başlamayacan ,
ne zaman içinden aramak geçse sesini duymak istesen o kadar uzak duracan ,
ben öyle yaptım evlendim
haklı olabilirsiniz ya, kendini ve duygularını kaptırmaya başladığını hissettiğin anda odak noktanı kendine çevirip merkeze kendini koymak iyiymiş, haklısınız. ama hep böyle mi gidecek mesela evliyken de mi böylesiniz? benim de ilk başlarda değil zaten uzun süre birliktelikten sonra bunları yaşıyorum ilk 2-3 sene herşey mükemmel yani don juan gibiler :)
aynen canım 13 yıllık evliyim ne zaman bir tık ilgiyi arttırsam hemen ters teper , şımarır havalara girer ,
bende hemen kendimi toparlarım ve evde ki ilgisizliğim yerini baş köşede alır ,
totolarını kaldırmayacan bunların
haklısınız ya. ben erkekleri "insan" olarak kabul edip ona göre davranıyordum ama gerçekten totolarının kalkmasına gelmiyor.
ilgisizlik derken mesela nasıl takılıyorsunuz? ben soğuk durduğum zaman mesela içim ölüyormuş gibi hissediyorum benim o sevgi şefkate ihtiyacım var, şu an sevgilim yok mesela ama bi ilişkideki o hissi özlüyorum.
evet hayatına biri girdiği zaman sanki hiç kimse yokmuş gibi davranacan , hesap vermeler yada hesap sormalara girmeyecen , o senle buluşmak istediğinde ailenle yaşıyorsan ayarlamaya çalışım sonra sana dönerim yok bekar evinde tek yaşıyorsan , akşama planımız vardı ama iyi ki iptal olmuş buluşuruz diyecen , bu tarz yakın ama uzak mesafeler kuracan ,
valla ben aynen böyle davrandım .çünkü ne kadar ilgi o kadar kaçış yaşadım yıllarca
Eşin olsa oturup kafa yoralım çözüm arayalım da bir sevgili için kafanı bu kadar yorma bence sevgili üye. Şimdiden ilgi azalmaları evlilikte çığırından çıkar. Oyumu evet ayrılmalı olarak kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?