erkeğin ilgisi azalınca terk mi etmeli?🙄

işte ben de normal bunların azalması diye düşünürdüm ama acaba yanlış mı düşünüyorum diyorum artık.

sevme sözü vermiyor elbette ki, ama ara ara ilişkideyken sorguluyorum mesela böyle olunca aksini iddia ediyorlar, sanırım beni elden çıkarmak istemiyorlar ama bu da kırıcı bir durum yani bu dursun burda da ben aranayım kafasına girip beni üzsünler istemiyorum daha çok. bu kısır döngüden çıkmak istiyorum.

iç sesim bana buraya kadar dediği anlar oluyor ama cesaret edemiyorum hep diyorum ki belki toplar kendini hislerimi değiştirir, bi süre sonra bakıyorum değiştiriyor da bi süreliğine ama sonra hop yine aynı hissi duyuyorum bunun dur'u nerede acaba? cesur olup ipleri koparmalı mıyım o haldeyken?

Baskasi olmasa bile soguma var demek,ki bu da normal ama uzun sürmez o sogukluk ...surerse zaten sonu iyi degil

işte ne bileyim bu soğuma olunca bende de oluyor doğal olarak sonra geri çeke çeke ipler kopuyor belki de sadece arkadaş gibi ilişki devam ediyor bi süre sonra. yani sevgililerimle evlenmeden 40 senelik evli karı koca moduna giriyoruz.

İlk görüşte beğenmiştim birini olmadı.
Birisi yakın arkadaşımdı yine olmadı.

Şuanki erkek arkadaşımla aşkla başladık, bir gün dostça ayrıldılar durumuna döneceğiz diye korkuyorum, bence fazla arkadaşlık da iyi değil :) Sonuçta o kadar çok arkadaşsınız ki, bir noktada romantizm ölmeye başlıyor.

Erkekler kendilerini süründüren hatunları seviyorlar, olay bu =) Ne kadar çok verirsen o kadar alıp gidiyorlar, ne kadar çok vermezsen, seni sevgiye boğuyorlar, bence öyle.

Bence denemediğin için pişman olacağına deneyip gör
Ha olmazmış bunu da yapsam değmezmiş dersin, için rahat eder, ben öyle düşünüyorum yani hep ilişkilerimde

tabi ki. bittiğinde kendi açımdan hiç vicdan azabım olmuyor doğruya doğru. şöyle yapsaydım böyle yapsaydım gibi bi pişmanlığım olmuyor bu his de güzel ve ferahlatıcı bir şey. ama kandırılmak da hoş değil, türk erkeği işte kenarda bi kız varken aranayım da öyle bırakayım diyor, nerede öyle senden soğudum başkalarıyla görüşmek istiyorum artık bitsin diyecek cesur babayiğit?

bence de öyle. ben ilişki başında burnu büyük alıcı bi tip oluyorum ve mutlu olan ben oluyorum sonra bi noktada durum eşitlenip en son terse dönüyor bi bakıyorum veren taraf ben olmuşum karşı taraf kendini geriyor. bu özelliğimi değiştirmeye çalışıyorum sanırım tamam bu adam iyi biri güvenilir biri biz olduk dediğim anda hop karşımdaki değişmeye başlıyor bu sefer.

ama ömür boyu taktik mi yapacağım ben hiç tamam bunla yaşlanabilirim artık oyunsuz yaşayabilirim diyemeyecek miyim ya

ben pek romantik değilim acaba ondan mı oluyor, biraz öküzüm hatta

romantik nası olunur bilmiyorum bile.

Allah da belasını versin o zaman öyle insanın, bak erkeğin bile demiyorum, insanın.
Sen en azından onurlu bi şekilde yaşıyosun ilişkini ve onurlu bi şekilde bitiriyorsun
Kimse kıymetini bilmedi bunun o ayrı mevzu ama umut fakirin ekmeği işte
Bekliyorum bi gün biri dürüstlüğe önem verir diye

şu an sevgiliniz yoktu değil mi? yani"bitmiş" şeyler bahsediyoruz ve sorduğunuz sorulara cevabı yine kendiniz veriyorsunuz farkında değilsiniz. yani iç sesiniz başından beri doğruyu söylese de siz dinlemeyip uzatmaları oynamayı seçmişsiniz ama iç sesiniz sonunda hep haklı çıkmış :) çünkü o ilişkiler eninde sonunda siz çaba harcasanız da bitmiş. o halde bundan ders alın ve zamanınızı sizi istediğiniz şekilde sevmeyen erkeklerle kaybetmeyin. iç sesinizi dinleyin :) onlarla kaybettiğiniz zamanlarda belki de gerçekten sizi olduğunuz şekilde sevebilecek kişileri kaçırıyorsunuzdur kim bilir? ve evet (sanırım) bağımlılık sorununuz var. o erkeklerin hepsi aslında elalem. haketmeyen insanlar için kasmaya değmez. bunun için kitaplardan, psikologdan vb. yardım almayı deneyebilirsiniz.

aynen canım katılıyorum. böyle gelmiş böyle gidiyor onlar. bence alışmışlar bu sisteme karşılarında düzgün bi kadın olsa bile aynı şekilde devam ediyorlar toplumun geneline yayılmış bu artık hatta bazı kadınlar da uyum sağlamış buna. modernlik bu artık.

bana bi çok insan kızdı mesela ilişkilerim biterken madem biteceğini hissediyorsun başkasını bulsaydın gibisinden belki de bunu yapmamak absürt artık aptallık hatta.

Benim de kötü bir çok ilişkim oldu eşimden önce.
Aldatıldım, hem de en iyi arkadaşıma eski sevgilim kur yapıyordu yanımda.
Benim gözümün önünde.
O an terk ettim onu o ayrı konu da.
Ancak böyle insanlar var ve malesef ki karşımıza çıkıyorlar.
Ama herkes böyledir diyemeyiz.

Eminim senin de karşına gerçekten seni anlayacak, senin hak ettiğin değeri sana verecek birisi çıkacak.
Sadece henüz denk gelmediniz öyle düşün.
Bu yaşadıklarında yanına tecrübe olarak kalacak.
Tecrübelerinle de aynı hatalara düşmemeye özen göster.
Mesela yaptığın yanlışları listele kendine, aynı hataları yapmayarak ilerlemeye çalış.

Kimse mükemmel değil, ne karşına çıkacak erkek, ne de sen.
Mükemmel de olamaz zaten.
Sadece karşılıklı uyum, anlayış ve güvendir aslolan.
Mükemmeliyet bekleme kimseden ve mükemmel olmaya çalışma.
Olduğun gibi olabildiğin, seni eğip bükmeye çalışmayan biri ile ve senin de karşındakini değiştirmeye uğraşmayacağın biri olsun hayatında.

Mesela aklından "şu huyuda ne kadar kötü, zamanla değişir herhalde" geçiyorsa, o ilişkiyi sorgula.
Kendini sorgula.

Hakkında hayırlısı olur inşallah.

evet geçmiş için konuşuyorum biraz muhakeme yapma şansım oluyor da boşken :)

alıyorum aslında kitaplardan yardım zaten kendimi irdeledikçe acaba dedikçe yazıyorum kendimle ilgili tespitlerimi biraz gaddarca eleştiriyorum kendimi de. çünkü hayat daha gaddar.

işte ben duygularıma göre hareket etmeyen mantık insanıydım hep. ama mantığım iç sesime göre bitirmeyi hep yanlış buldu. ortada bir delil yok ortada bir sorun yok neden ayrılacaksın seni sevdiğini söylüyor bir yanlış yok neden mutsuzsun neden azıcık ilgi azalmasını takıyorsun diyip iç sesimi bastırıyor. ama acaba hep yanlış mı yaptım diye sorguluyorum ben de artık.

serseri erkeklerden daha ergenken bıkmıştım ve gelgitli tiplere hiç yaklaşmadım. stabil ve sakin beni mutlu edecek kişiler aradım hep, ama onlar da aradığımı bulmama yetmedi ne yazık ki. belki mantık evliliği bile yaparım diyordum ama anladım ki mantıkla iş yürümüyor. yani ben aldatılıp susacak karakterde biri değilim ondan belki de.

3 sevgilim vardı beni aldatan şu an hepsi evli bu ne perhiz bu ne lahana turşusu mesela

ilişkiye çok ilgili alakalı başlamayacan ,
ne zaman içinden aramak geçse sesini duymak istesen o kadar uzak duracan ,
ben öyle yaptım evlendim

çok teşekkür ederm güzel dilekleriniz için :)

şu huyu kötü değiştireyim kafasında olmamaya çalışıyorum bunun yanlış olduğunu biliyorum. ama genelde karşı taraf benleyken kendi isteğiyle değiştiriyor o huyunu ama bi bakmışım aslında değiştirememiş :) yani beni istedikleri insan olma yolunda araç ediyorlar anlatabildim mi bilmem sebep ben oluyorum güya değişmeleri için.

bilemiyorum artık şans meselesi o kişi çıkar mı karşıma belki bir gün çıkar.

ama ben tekrar bu yazdığım senaryoyu yaşamak istemiyorum onu biliyorum. bu uğurda da bir gün gerçekten yoğun olduğu için benden ilgisi azalmış doğru birini harcamak istemiyorum aslında derdim bu sanırım. çünkü yoğun bir mesleğim var denk geleceğim insanlar da hayatları yoğun insanlar olucak ikisi arasındaki farkı ayırt edebilmem gerekiyor ama duygularım girince işin içine hep mazur görüyorum sanki mantığım da bir şey bulamayınca iç sesimi bastırıyor.

ilişkiye çok ilgili alakalı başlamayacan ,
ne zaman içinden aramak geçse sesini duymak istesen o kadar uzak duracan ,
ben öyle yaptım evlendim

haklı olabilirsiniz ya, kendini ve duygularını kaptırmaya başladığını hissettiğin anda odak noktanı kendine çevirip merkeze kendini koymak iyiymiş, haklısınız. ama hep böyle mi gidecek mesela evliyken de mi böylesiniz? benim de ilk başlarda değil zaten uzun süre birliktelikten sonra bunları yaşıyorum ilk 2-3 sene herşey mükemmel yani don juan gibiler :)

aynen canım 13 yıllık evliyim ne zaman bir tık ilgiyi arttırsam hemen ters teper , şımarır havalara girer ,
bende hemen kendimi toparlarım ve evde ki ilgisizliğim yerini baş köşede alır ,
totolarını kaldırmayacan bunların

haklısınız ya. ben erkekleri "insan" olarak kabul edip ona göre davranıyordum ama gerçekten totolarının kalkmasına gelmiyor.

ilgisizlik derken mesela nasıl takılıyorsunuz? ben soğuk durduğum zaman mesela içim ölüyormuş gibi hissediyorum benim o sevgi şefkate ihtiyacım var, şu an sevgilim yok mesela ama bi ilişkideki o hissi özlüyorum.

evet hayatına biri girdiği zaman sanki hiç kimse yokmuş gibi davranacan , hesap vermeler yada hesap sormalara girmeyecen , o senle buluşmak istediğinde ailenle yaşıyorsan ayarlamaya çalışım sonra sana dönerim yok bekar evinde tek yaşıyorsan , akşama planımız vardı ama iyi ki iptal olmuş buluşuruz diyecen , bu tarz yakın ama uzak mesafeler kuracan ,

valla ben aynen böyle davrandım .çünkü ne kadar ilgi o kadar kaçış yaşadım yıllarca

haklısınız. adam hayatına girmeden bi hayatın oluyor dolayısıyla bunları zaten söylüyorsun zamanla seni o hayatından koparıyor bu sefer ona bağımlı gibi kalıyorsun bu sefer o kaçmaya başlıyor sıkmamak için laf etmiyorsun belki ama yıpranıyorsun içten içe. tamam deneyeceğim bunu zaten ben de artık verici taraf olmak istemiyorum bi ilişkide.

işte ben biraz fazla safım kimse yokmuş gibi yapmıyorum ama bu sadakatimin karşılığını görmedim aksi oldu. yani ayak üstü bi arkadaşımı görsem oturup konuşsak bile sevgilimi arar haber verirdim benimki de farklı bi cins aptallıkmış.

Eşin olsa oturup kafa yoralım, çözüm arayalım da bir sevgili için kafanı bu kadar yorma bence sevgili üye. Şimdiden ilgi azalmaları evlilikte çığırından çıkar. Oyumu “evet ayrılmalı” olarak kullanıyorum.

konuyu okumamışsınız. ben ilişkilerimde yaşadığım ortak bi sorunu yazdım. zaten hepsinden ayrıldım. eski sevgililerimden bahsediyorum.

aynı şeyi yaşayıp dururken nasıl evlenebilirim ya da bunlardan biriyle evlenseydim o zaman dikkate alır mıydınız acaba? evliyim çocuğum var aldatılıyorum yazabilirdim şu an üzgünüm evlenmemişim bunlardan biriyle tüh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…