erkeğin ilgisi azalınca terk mi etmeli?🙄

Bende bu durumu yaşadığın ilişkilerinde evlilik düşünme, bitir demeye çalışıyorum zaten. Bence tek sorununuz ilişkileriniz değil, agresifliğinizi de listeye eklemelisiniz.

Bende bu durumu yaşadığın ilişkilerinde evlilik düşünme, bitir demeye çalışıyorum zaten. Bence tek sorununuz ilişkileriniz değil, agresifliğinizi de listeye eklemelisiniz.

ilk mesajda zaten bitmiş ilişkiler olduğu yazıyor zaten ne evliliği?

agresif oldum şimdi de. belki de siz terssinizdir? okuduğunuzu anlamıyor, anlatmak istediğinizi ifade edemiyor ya da en iyi ihtimalle kıvırıyorsunuzdur. :)

cinsellik konusunda da daha temkınlı ol , fazla açık olmayı hak etmıyorlar ,

Valla bence ilgisizlik azaldi mi o iliski oylede boylede biyerden sonra patlak veriyor.. o patlagi verdirmeden bitirmek en dogrusu kanimca..

Evet ayrılmalıydın hem de kararlı bir şekilde. Daha flört döneminde ilgisi azalan biri ilgiyi başka yöne kaydırmış ya da duyguları bitmiştir.

Kadınlar genelde ilgi ister, ancak bu ilginin de tabiki bir dozu olmalıdır. Ancak size ilgi gostermediğinde erkek arkadaşınız bunalım depresyon gibi bir duruma girmiyorsanız sıkıntı yok. Açıkçası siz ilişkinize sahip cıkıp elinizden geleni yapıyorsanız yine de aldatma oluyorsa yapacak bısey yok. Aldatacak olan adam zaten aldatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…