• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğin ilgisini kazanmak

agucubugucu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
38
14
13
32
Kızlar merhaba.. ilgisini kaybetmiş bir erkegin ilgisini geri nasil kazanabiliriz.. bulusmada onu nasil etkileyebiliriz ne gibi degisiklikler yapilabilir hem fiziken hem ruhen sözlerle nasil etkileyebiliriz nasil davranmak gerekir kaçan kovalaniyor mu sizcede..simdiden sagolun :) tecrubelerinz varsa paylasin lutfen

hayır siz niye onu etkilemeyi,kazanmayı düşünüyorsunuz.. o sizi etkilesin kazanssın olmazmı

İlgisini kaybetmişseniz genelde geri dönüşü olmuyor istediğiniz kadar uğraşın.İlgi çekici başka şeyler bulmuş demek ki.Ben olsam hiç uğraşmam.

hayır siz niye onu etkilemeyi,kazanmayı düşünüyorsunuz.. o sizi etkilesin kazanssın olmazmı
Cevabiniz icin tesekkur ederim oncelikle o fazlasiyla kostu pesimden 3yila yakın iliskimiz var ama zamanla tersine döndü isler ben ilgi gostermeye o uzaklasmaya basladi bunu nasil geri cevirebilirim

İlgisini kaybetmişseniz genelde geri dönüşü olmuyor istediğiniz kadar uğraşın.İlgi çekici başka şeyler bulmuş demek ki.Ben olsam hiç uğraşmam.
Ben bu kadar katı dusunmuyorum insan sonucta sözkonusu kisi duygular ilgiler degiskenlik gosterebilir zamanla hepimizin uzaklasma istegi olabilir ailemizden bile.. ben fazla uzerine gittim ve eskiye donsun istiyorum sadece cunku seviyorum cevabiniz icin tesekkurler

Ben bu kadar katı dusunmuyorum insan sonucta sözkonusu kisi duygular ilgiler degiskenlik gosterebilir zamanla hepimizin uzaklasma istegi olabilir ailemizden bile.. ben fazla uzerine gittim ve eskiye donsun istiyorum sadece cunku seviyorum cevabiniz icin tesekkurler

Aynı durumun benzerini ben de yaşadım.Peşimden koştu koştu sonra her şey tersine döndü ve en sonunda bitti.Ama tabi herkes bir değil konu aynı olsa da sonuç farklılık gösterebilir.Umarım istediğin sonuca ulaşırsın:)

Evet birkac kez denedim daha iyi gibi oldu ama fazla tutamiyorum ben kendimi galiba hemen yelkenleri suya indiriyorum :/ tesekkur ederim canim
Ayyy biz kizlar bende cok kati değilim ama dayanabilmek gerek bazen işe yariyorsa dene. Insanliktan anlamiyolar çünkü genelde kaybetme korkusu olmadan olmuyor

Valla ben evlenmeden önce burnundan getirdim dünyayı 2 sene boyunca ama bana hep derdi senin en çok bu huyunu seviyorum hem zor birisin hemde beni boş bırakmıyorsun hiç die. Sonra da nikah masasına oturduk 3 aylık evliyiz çokta mutluyuz 3 aylık ta hamileyim :KK68::KK60::KK46:

Valla ben evlenmeden önce burnundan getipeki dünyayı 2 sene boyunca ama bana hep derdi senin en çok bu huyunu seviyorum hem zor birisin hemde beni boş bırakmıyorsun hiç die. Sonra da nikah masasına oturduk 3 aylık evliyiz çokta mutluyuz 3 aylık ta hamileyim :KK68::KK60::KK46:
Ayy maşallahh hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin inşallah :) darisi bizlere.. peki nasil davraniyodunuz boraz anlatirmisiniz isik olsun bizlere

ona onun gibi davranarak mesela eğer mesaj atın sonu bitmemiş cümlelerle merak uyandırmaya çalışın madem hevesiniz var bir hafta deneyin.bir hafta sonunda tüm çabalarınıza rağmen aynıysa hiç ilgilenmeyin.

Back
X