• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğin ilgisini kazanmak

Valla oldukça ters biriydim asla ipleri eline vermedim benden izinsiz dışarı çıkamazdı korkuyordu benden hep o hep ilgileniyordu benle bende hep gidebileceğimi gösteriyordum gözü iyice korkuyordu cok bağlandı bana diger kızlar gibi degilsin dedi herkes iyi davranırdi bana sen farklisin diyordu farklı kadinlar sevilio :KK48:

Valla oldukça ters biriydim asla ipleri eline vermedim benden izinsiz dışarı çıkamazdı korkuyordu benden hep o hep ilgileniyordu benle bende hep gidebileceğimi gösteriyordum gözü iyice korkuyordu cok bağlandı bana diger kızlar gibi degilsin dedi herkes iyi davranırdi bana sen farklisin diyordu farklı kadinlar sevilio :KK48:
Bende ilk zamanlar oyleydim karisirdim herseyina ayrilirim derdim bi zaman sonra skldı bunaldi bunlara gelemedi cunku cok gezer evde duramaz oyle biri beni degistirmeye kalkma dedi ipleri o aldi eline sabah gider aksam doner evine oyle biri napacagim hc blmiyorum :/ ters teper diye korkuyorum nasil baglayabilirim acaba kendime

3 yılda ilgisi azalabilir bunun sebebi çantada keklik görüyor olabilir diğer bir ihtimal monotonlaşmış bir ilişki ortaya çıkmıştır bu süreçte.
Farklı bir şeyler yap ,bir kursa gidebilirsin (dans gibi) bir hobi edine bilirsin ve bu yeniliklerden duyduğun heyecanı onunla paylaş.Farklı ortamlarda olman onu muhtemel kıskandıracaktır hem de senin kafan dağılır o kadar üstüne düşmezsin.Monotonlaştıysanız beraber aktiviteler yarat,erkekler bu konuda biraz üşengeçtir,sen planla sen teklif et (at binmek,paint ball gibi) Biraz hareketlendirin ilişkiyi.

3 yılda ilgisi azalabilir bunun sebebi çantada keklik görüyor olabilir diğer bir ihtimal monotonlaşmış bir ilişki ortaya çıkmıştır bu süreçte.
Farklı bir şeyler yap ,bir kursa gidebilirsin (dans gibi) bir hobi edine bilirsin ve bu yeniliklerden duyduğun heyecanı onunla paylaş.Farklı ortamlarda olman onu muhtemel kıskandıracaktır hem de senin kafan dağılır o kadar üstüne düşmezsin.Monotonlaştıysanız beraber aktiviteler yarat,erkekler bu konuda biraz üşengeçtir,sen planla sen teklif et (at binmek,paint ball gibi) Biraz hareketlendirin ilişkiyi.
Evet farkli seyler yapmam gerekiyor fakat imkanlarim cok kisitli sanirim biraz zorlamam gerekiyor benim evden cikmam basli basina bi sorun o kadar senedir hep evdeeyim merak edecek bisey birakmamisimki adama hep aciklama hep ilgi yanlis yaptm sanirim. Guzel cevabiniz icin tesekkur ederm

Bizimki de cok geziyordu ama benden önce gerçi huy denen birsey var herkes bi olmuyo eger duzelmiyorsa seni sevdiğine emin misin?

Bizimki de cok geziyordu ama benden önce gerçi huy denen birsey var herkes bi olmuyo eger duzelmiyorsa seni sevdiğine eilgin?
Gozlerimin icine bakinca anlayabiliyorumfakat su siralar baska kizlar tarafindan ilgi gordugu icin benden uzaklasti bir suredir konusmuyoruZ yarim gorusecegiz ilgimd3n bunaldi sanirim

Ben sana deyim kopuyor senden resmen yarın sor beni seviyor musun diye evet derse de ki ona niye bu aralar soğudun benden diye sor aklında hiç birşey kalmasın eğer sana kaçak cevaplar veriyorsa o iliski bitecek demek o seni bırakmadan sen tekmeyi koy gitsin ki en azından değerli ol sana da yazık günah be kuzum böyle :KK43:

Ben sana deyim kopuyor senden resmen yarın sor beni seviyor musun diye evet derse de ki ona niye bu aralar soğudun benden diye sor aklında hiç birşey kazatenn eğer sana kaçak cevaplar veriyorsa o iliski bitecek demek o seni bırakmadan sen tekmeyi koy gitsin ki en azından değerli ol sana da yazık günah be kuzum böyle :KK43:
Ben elimden geleni yapayimki aklimda sunu yapsamiydim diyee pisman olacagim birsey kalsin istemiyorum bu yüzden.. elimden geleni yapar sonra birakirim hayirlisi olsun inşallah en cok bana gunah oluyo zaten umursadigini pek sanmiyorum :( tesekkur ederim mutluluklar size :)

Yorumları okudum da genelde ayrıl, değişmez gibi şeyler yazılmış. Ayrılma arkadaşım dur hele bir ilişki öyle kolay mı başlanıp bitiriliyormuş.
Her ilişkide yaşanabilir ilgisizlik fln. Bir sürü sebebi olabilir.
Sana anlatmadığı bir derdi olabilir. Yada farkında değildir uzak davrandığının, senin üzüldüğünün. Bazen bende aynı hisse kapılıyorm. Daha fazla ilgi beklediğim dönemler oluyor o işiyle yada başka şeylerle kafasını yoruyor benim beklentimi görmüyor. Ben açıkca konuşuyorum "birşey mi var " diyorum ilgi beklediğimi söylüyorum. :KK49:Hemen toparlanıyor farkında olmadığını söylüyor. Ki çok normal bazen bende ilgisiz oluyorm o uyarıyor beni aksatıyorsun diye. Sen açıkca sor neden böyle olduk diye üzüldüğünü bilsin. Sana değer veriyorsa zaten gönlünü alacaktır. Bu işin hiç öyle taktikleri falan yok. İnsanız konuşarak anlaşabiliyoruz..:KK74:

Back
X