Erkeğin kıskancı çekilirmi?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Kıskanç erkek sizce çekilirmi?Yoksa kıskanılmak hoşunuzamı
gider?........................................................

yani ksıkançlığının boyutuna göredeğişir.çok fazla kıskanç olursa çekilmez ama ilgisizide çekilmez

aman valla o ilk zamanlarmış kıskanılınca hoşuna gitme duygusu yani şimdi kocam kıskanınca of ne saçmalıyorsun sus artık diyesim geliyor beni daha niye kıskanıyor onu anlamıyorum.evli barklı kadınım ben.onun yerinde olsam beni kıskanmaya bile üşünerim

bence pekte hoş bişey deil kıskanılmakk.helede abartılı olursa ıyyyyyyyyyyyyyyyy hiç çekilmezz:umursamaz:

Kadının özgürlüğünü kısıtlayıp,onu köle durumuna sokuyorsa tehlikeli, çok tehlikeli. lmaz:

dozunda olursa kıskanclık tatlıdır bence opuyorumnanaktan
ama her giyimime, gezmeme karşı cıkarsa çekemem :umursamaz:

CADIARZU valla ne deyim canım "BAŞA GELİNCE ÇEKİLİYOR " kaydirigubbakcemile3
hiç hazetmem kıskanılmaktan ama eşimi de çok seviyorum ....en iyisi bu konuda dizginleri ele almak dedim ve tavrımı koydum şimdi içi içini yese de giyimime , makyajıma filan karışmıyor ... tabii ben de onu rahatsız ettiğini bildiğim şeylerden uzak duruyorum elimden geldiğince ,ona hissettirmeden ( şımartmamak lazım değil mi ) yerimseniben

çok kıskancımdırklava:. ve kıskanılmakta hoşuma gider:kedi:. ki çok kıskanır. dozunu kaçırmadığın sürece zarar gelmez.bizimki tam kararındaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben aslında ilişkilerimde her şeyi alttan alabilen bir insanım,
kavga etmeyi küs kalmayı vs sevmem.
karşı taraf aşırı kıskançsa yapısı bu, karakteri bu napalım diye düşünüp daha özverili davranabilirim..
ama...
ama bazen öyle yorgun oluyorum ki..
kiz arkadaşlarımla bir akşam çıkıp bir şeyler içmeme laf söyleyen, niye telefonunu bu erkek aradı diye ağzına geleni sayan,, çok özendiğim bir gece giydiğim kıyafete laf eden bir insana da katlanamıyorum.
hani insan bazı durumlarda kendini dizginleyebilmeli.
ben ona saygı gösteriyorsam o da gösterebilmeli.
onun dışında ben zaten çok uç yaşamam. aşırı kıskanılacak hareketlerim yoktur.

ıyyykk hiç cekilmiiooo waLLaa kimseyle görüstürmüo doğru dürüst kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…