erkegin kizdan kucuk olmasi

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
Erkegin 5 yas kucuk olmasi ilerde sorun olur mu? Sirf bu yuzden bir turlu evet diyemiyorum herkes kötü senaryolar anlatiyor. Yaslanirsin birakir gider, cevresi degisir yasitlarindan birini sever senden vazgecer vs... ama olgun biri ve ne yaparsam yapayım vazgeçmiyor evlilik niyetiyle baslayalim istiyor

Yas farki bun kadar onemli degil bence
Olgunsa senin icin etrafa ne bakıyorsun.bir aile dostumuz kadinin buyuk oldugu ev daha bereketli olur derdi hep :)
Sen sevmissin Bosver bunlari

Erkegin 5 yas kucuk olmasi ilerde sorun olur mu? Sirf bu yuzden bir turlu evet diyemiyorum herkes kötü senaryolar anlatiyor. Yaslanirsin birakir gider, cevresi degisir yasitlarindan birini sever senden vazgecer vs... ama olgun biri ve ne yaparsam yapayım vazgeçmiyor evlilik niyetiyle baslayalim istiyor
Canım aslında sorun olmaz ama erkekler kadınlara göre her zaman daha diri kalıyo yani eger bn her yasta bakımlı güzel olabilîrim yaş farkını belli etmem diyosan sıkıntı değil

Ben küçük gösteriyorum. Yaslarimizi soylemesek bizi yasit saniyorlar ama yasimizi bilenler cok olumsuz bakip benide etkiliyor korkutuyor. Ozellikle de ailem

Bizim millet bayilir en kotu ihtimali dillendirmeye. Sanki buyuk olan erkek aldatmiyor, asla yari yolda birakmiyor. Ya da yaslanacagimizin garantisi var...
Seviyorsaniz, inaniyorsaniz takmayin millettin kurgularini... Kadin erken cokerde hikaye; kimin genetigi daha kotu, kim kendine bakmiyorsa o daha "olgun" gozukur gecen her yilla.

Insanlar cok isguzar, senaryo yazmaya bayilirlar, o burunlari her yerde.

Seviyorsaniz, istiyorsaniz sakin bu gibi seylere takilmayin. Sans verin karsinizdakine.

Sorun bakalim burada aldatilanlara, hepsi eslerinden buyuk muymus ki aldatilmislar?

bende eşimden büyüğüm 3 yaş. sıkıntılarımız oluyotr ama yaş farkından kaynaklı değil:) bence anlaşıyorsanız gerisi boş.

Siz 25 o 20 ise olmaz. Siz 30 o 25 ise de bana gore olmaz. Ama ikiniz de 30lu yaslarda ya da 40li yaslardaysaniz olur gibime geliyor.

bnmki bnden 3 yas kucuk basta cok sorun ettim bzn halada kafama takiliyo cevreden gelen yorumlar yuzunden ama yanyana gayet iyiyiz :)

nolacak yaaa.. bosver bu kadar düsünecek ne var. seviyosan olur,sevmiyosan olmaz. yaslar kac bu arada ( daha kimse sormamisken sorayim :KK70: )

bende 1 yaş büyüğüm sevgilimden yaşla ilgili genelde ben sorun yapıyorum kendisi memnun yani seni taşıyacak olgunluktaysa yanına da yakıştırıyorsan ve küçük gösteriyorum diyorsun zaten bakımlı bir hatunsan neden sorun olsun ki ?

X