erkegin samimi kiz arkadaslarinin olmasina ne diyorsunuz??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
Arkadaslar 2 aydir bir sevgilim var. Iyi bir cocuk guveniyorum ciddi bir iliskimiz var. Tek takildigim nokta konustugu kiz arkadaslarinin fazla olmasi. Yani oyleymis ama biz cikmaya basladigimizdan beri kimseyle gorusmuyor onceden gorustugu kiz arkadaslariyla gorusmuyor. Sadece bizi tanistiran arkadaslarla samimi. Onlarda ortak arkadasimiz bende taniyorum kizlari. Aramizi o kizlar yapti. Baslarda hic rahatsiz olmuyordum onlarla konusmasindan ama sanki biz sevgili olduktan sonra kizlara bisey oldu sevgilimde farketti. Bize davranislari degisti. Baslarda sevgili olmamizi isteyenler simdi istemiyor.

Sevgilimde farketti bu durumu. Kiskaniyorlar diyor.bende o kizlarla artik o kadar samimi olmasini oyle her gun konusmasini istemiyorum. Bunu sevgilime nasil soylemeliyim? Bu kizlar kiskaniyor mu gercektenn

Kimbilir. Ama kadın-erkek arkadaşlığı diye bir şey yok, mutlaka birinden biri daha farklı gözle bakar. Siz ben de kıskanıyorum diyin, konuşmasın. Veya olabildiğince az konuşsun en azından.

maalesef ara yapanlardan sonra ara bozucular çıkabiliyor..
ilişki de söz sahibi hissediyorlar kendilerini sanırım..
bence siz de sevgiliniz de mesafe koyun..
tamam vesile olmuşlar ilişkinize ama ömür boyu onların gölgesinde geçmesin..
"beraber olmalarını ben sağladım istersem de ayırırım" diyen bile duydum evlerden ırak..

Kimbilir. Ama kadın-erkek arkadaşlığı diye bir şey yok, mutlaka birinden biri daha farklı gözle bakar. Siz ben de kıskanıyorum diyin, konuşmasın. Veya olabildiğince az konuşsun en azından.

evet bende oyle dusunuyorum. Diycem ama bekliyim.biraz daha diyorum. Sevgilime guveniyorum arkadasimada cok eski arkadasim. Aramizi yapan da oydu. Ama bi kiz daha var onu tam tanimiyorum o da iliskimizin basinda ugrasmisti cikalim diye. Ama simdi tam tersi seyler soyluyor.

sevgilimin o kizla konusmasini cok istemiyorum artik. Bakalim sevgilimle konuscam uygun bi sekilde.

Ben direk başlıga hitaben söylüyorum dgl 'samimi' normal kız arkadaşı bile
! OLAMAZ ! :)

Son düzenleme:

O derece mi diyorsun. Bencede olmaz. Zaten izin vermem. Ama bu kizlar beninde eski arkadasim aramizi yapanda onlar. Normal sartlarda istemem ama bunlar icin bisey diyemedim o yuzden.

Hani rahatsiz da olmuyodum sonucta benim daha eski arkadaslarim. Onunda arkadaslari. Ama davranislari degisti kendi arkadaslarimi taniyamaz oldum. Sevgilime uygun bi dille soyliycem bakalim.nasil soylemem daha dogru olur??

inanirim valla arkadaslarimi gordukten sonra. Cok ilginc gercekten cok yakin arkadasim cunku aramizida onlar yaptigi icin bisey demedim hic. Hatta ilk baslarda hep cagirdim bulusurken. sevgilimin elini tutmuyodum ki aman hava atiyor demesinler diye. Sevgilim darilmisti tartismistik.

Hayret verici bi durum. Cok tuhaf. En kisa zamanda sevgilleri olur insallahh onlarinda...

maalesef böyle oluyor, hele sizi mutlu gördükçe daha da garipleşirler.. kendileri mutlu değil, sizin mutluluğunuzu sahiplenmeye çalışırlar..
bence uzaklaşın.. gerçek arkadaşlar böyle kıskançlıklara düşmezler..
erkekler yalnızken değil de bir kadını mutlu ettiklerinde daha çok ilgi çekiyorlar.. birden bakışlar değişiyor..
kıskanan onlar ama sizi rahatsız olmuş görürlerse asıl kıskanan sizmişsiniz gibi duracak ne yazıkki..
onlara hiç belli etmeyin rahatsızlığınızı.. ufak ufak uzaklaşın..

Ben evli oldugum icin direk evli bi erkegn olamaz mantiqyla yaklaştm bende bekarken eski sınıf arkadslarm wardi face ortamından muhbbete dwam ettgm ama ewlendkten snra direk kestim muhabbeti face.i kapatp numarami dgstrnce ztn herks gtti:)
Eşimin tarafı çok rahat kuzen-kardş mantgndalar eşim dgl ama kuzenleri cok rahat dawraniyolardi ben direk restimi çektm sınırını çiz die evlendkten snra..
Ama..
Sizn mesele ise bekar oldugu icin cok önüne gecilmesi bi sıkıntı olusturur mu blmiyorm
Artk meraba merabanin dsnda muhbbt etmesni istemedgnzi söyleyeblrsnz ztn oda farkndaymş durumun ama erkeklern kıskanlmak egosunu arttıran şeylr hani o arkadslarina karsi hc bi duygusal baqi olmamasna ragmen ama yine de onlarn kıskandgnı bilmesi onun hosuna gdeblr yani muhbbeti kesmeye de bilir..

cook guzel ifade etmissin. Gercekten oyle oluyor. Zaten bu zamana kadar rahatsiz oldum.biraz ama hic aksettirmedim ben kotu olurum kiskanc olurum diye.

ama bariz belli ettiler. Sevgilimde farkinda kendisi soyledi bana ilk. Dedigin gibi yavas yavas uzaklasmak en mantiklisii

muhabbeti kesme gibi bi durum cok zor. Cunku bi tanesi benimde yakin arkadasim. Aramizi onlar yapti cok da ugrastilar basta ben istemiyodum filan. Beni ikna ettiler. Simdi cok mutluyuz ama bu seferde onlarin tavri degisti.

bu sekilde davranmasalardi sevgilimle yakin olmalarindan rahatsizlik duymazdim.sonucta benimde yakin arkadaslarim ama boyle olunca sogudum bende

bende başlıga göre cevap yazıyorum

benimde sevgilimin en samimi arkaşları listesinde ilk 5 sıradakilerin hepsi kız!! şimdilik birşey demiyorum ama kendi kendimide yiyip bitiriyorum bana "arkadaşlarla yemege gidecez" dediginde hiç kız arkadaşlarıyla diye düşünmemistim ama öyleymiş! (uzak mesafe var aramızda bu yüzden benide götüremiyor) ve içlerinden sadece ikisiyle tanıştım ama hiç görüşmedim

bende ona söylemek istiyorum artık görüşmeni istemiyorum diye ama nasıl derim 10 yıllık arkadaşlar, ve bu kızların sadece ikisi bekar diger 3 ü evli ama yinede bence hiç yakışmıyor böyle yapması

benim SEVDİĞİM adamın kız arkadaşı OLAMAZ !! %90'ında bir sıkıntı çıkar bence , yazınızıda okudum kadınlar hisseder eğer kötü şeyler hissediyorsanız söyleyin konuşmasın sizden kıymetlimi yahu

Cnm eger sensiz sosyal ortamlarda bulunuyor ve saatlerce eglenceli vakit geciriyorlarsa konus rahatsz odgnu soyle hemde sevglinde kiskaniyorlar demis bisey diyecegni sanmam.. fakat faceten yada tlfdan arada hal hatir soruluyorsa hic takma yani

___dega___

cok zor bi durum.gercekten. bunlar benimde arkadasim taniyorum biliyorum o yuzden cok takmiyodum. Ama son tavirlarindan sonra sevgilimle konuscam. O kadar samimi olmasin..

Onun yakin kiz arkadasi olamaz okursa bnmde erkek arkadasim olur bu kadar basit:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haha bütün tugceler aynı sanırım !! Aynı düşüncedeyiz canım
Benimkinin de vardı bi sürü gitti hepsi zamanla artık erkek arkadaşlarına da karışıyorum. Huzurumu bozan herkes kapı dışarı olucak yani onlara ayıp olmasın diye ben huzurumu bozamam . Kim olursa olsun ben rahatsız oluyorsam onun da bu durumu anlayıp konusmayi kesmesi lazım ben erkek olan arkadaslarimla samimi olmuyorsam o da olmayacak her sey karşılıklı :)

benim samimi erkek arkadaşlarımı kabullenebilecekse neden olmasın..
ki sanmıyorum eşimin okadar cesurluk yapabileceğini...

benim samimi erkek arkadaşlarımı kabullenebilecekse neden olmasın..
ki sanmıyorum eşimin okadar cesurluk yapabileceğini...
i

kesinlikle haklisin. Zaten bitti artik konusmuyor onlarla. Ben kendi arkadaslarim diye bisey demiyodum rahatsiz olmuyordum. Ama dogru degilmis.

Onun yakin kiz arkadasi olamaz okursa bnmde erkek arkadasim olur bu kadar basit:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle katiliyorum. Bende aynini dedim benimde olsun o zaman. Olmaz oyle sey dedi. Kesti iliskisini tum kiz arkadaslariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…