erkegin samimi kiz arkadaslarinin olmasina ne diyorsunuz??

i

kesinlikle haklisin. Zaten bitti artik konusmuyor onlarla. Ben kendi arkadaslarim diye bisey demiyodum rahatsiz olmuyordum. Ama dogru degilmis.

Geçen burda bi topic okudum...adam baldizina yaziyomus...onu da görünce herşey olur artık dedim..arkadaş vs hikaye..Erkek milletinden herşey beklenir

erkek arkadaşını ne kadar güvenirsen o kız iyidir diye düşünürsen düşün bir kızla yakın arkadaş olmasına izin verme kızlar cook etkiliyor erkekleri ben sırf bu yüzden ayrıldım cok yakın kız arkadaşları vardı güvenirdi onlara.onların yorumları onun için cok önemliydi ve kızlarında sevgilileri yoktu.ve biz ilk çıktığımız zamanlarda bizim ilişkimize destek olan kızlar belli bir zamandan sonra benim hakkımdaki davranışlarma yönelik düşünceler yorumlr yapıyrlardı sevgilime bir şekilde düşüncelerini söylediler soğuttular bizi oysa o kadar iyidik kii ama onun yakın arkadaşlarıydı benim elimden pek bişey gelemedi sonu ayrılık oldu. o değil bende saflık ettim ne kadar iyi kızlar demiştim cok yanılmışım sen dikkat et aman..

OLMAAAAZ. Kim ne derse desin olmaz anacım uzak tut sevgilini bütün kızlardan hepsinden hemde. Şimdi kızlara sevgilisi, nişanlısı, eşi olanlar daha çekici geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…