- Emoji Skoru
- 140
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Ruhsuzbirisi
Ya bir kere bu yeni yaptığı bişey değil ilişkinin başından beri bu ev meselesi olmadan öncede böyleydi eğer önceden böyle yapmayıp yeni böyle yapsaydı birsey demezdim tabiki de ama saat 8 de geliyor 8 den sonra kayboluyor ve ben günlerce haftalarca doğru düzgün konuşamıyoruz hatta aylarca. Gün içinde bana ayıracak bir saati bile yok mu geçen gün bir yere gitti 4 den 1 e kadar gelmedi bi arkadaşının yakını ölmüş ya tabikide cenaze ne diyebilirim ama gece yarısı geldi sonraki günler uyudu yine çok konuşamadık dün hemen gelicem dedi yine eve 8 gibi gelmişti saat 12 buçukta geldi yine uyudu bugünde annemle bi isimiz var dedi yine daha gelmedi ve bunların hepsi iş dışındaki saatlerde oluyor bana bir gün bile ayıracak 1 saati yok çünkü. Evet şuan ev için uğraşıyor didiniyor ama biz tanistigimizdan beri o böyle biriydi zaten değişmedi ki bende 2 3 saatlik uykuyla ise gittiğimi biliyorum sırf onunla daha çok konuşalım diye kaldı ki çok yorgun olduğum zamanlarda bile mutlaka konuşmak isterdim benj bu konuda nasıl haksız görürsünüz burdaa bi kadın bunlaru yazsa üzerine gider neden idare ediyorsun sevmiyor dersiniz kaldı ki ben böyle birr soru paylaşmistim ama şuan ben haksız görünüyorum gün içinde bir mesaj atacak kadar arayacak kadar insanın hiç mi zamanı olmaz iş dışında eve geldiğinde çay içmeye gitmisir bir yere gitmiştir insan oturduğu yerden bile yazmaz mi ben zaten çalıştığı zamanlar asla onu rahatsız etmiyorum ama hiç olmazsa akşam geldiğinde insan bari biraz zaman ayırır insanlar en zor yerlerde çalışıp eve geldiklerinde belki gece uykusundan feragat edip sevgilisiyle konuşuyor qma onda hiç o istek yok çaba yok o kadar bıkmış bendenAdam senin için geleceğiniz için çabalıyor anladığım kadarıyla. İyi ol, güzel ol, rahat et diye de uğraşıyor. Bunlara karşılık ne alıyor? Aldıklarını kullanmayan, kendine bakmayan, çabasını gördüğü halde aramıyorsun, konuşmuyoruz diye sorun çıkaran bir kadın…