Erkeğin sevgilisini ailesine karsi savunması

Ruhsuzbirisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
140
Puanlar
53
Erkeğin ailesine karşı sevdiğini savunması laf soyletmemesi üstüne gitmelerini engellemesi gerçekten sevdiğini gösterir mi kaybetmemek için midir iyi birsey midir? Annesine ablasına kardeşine değer veren ama gerektiginde de sevdiği kadını savunan biri hep böyle gider mi. Normali bu mudur. Ailesi derken ablaları. Sevdiği kadının üzülmemesi bunalmamasi belki onu terk edeceğinden korkup bunu yapan erkek gerçekten değer veriyor mudur ve tabi onlara karşı devamlı övmesi

Bazı şeyler yaşamadan bilinmez..Ama tecrübem bu yönde olduğundan bildiğimi yazdım..Bir de baştan iki tarafı da idare etmek zorunda kalırsa çok yorucu ilişki olur yani.
😞 Malesef idare eden o oluyor yazık ona gerçekten üzülüyorum bazen diyorum çıkayım hayatından bu yükten kurtulsun ama yapamıyoruz seviyoruz birbirimizi

😞 Malesef idare eden o oluyor yazık ona gerçekten üzülüyorum bazen diyorum çıkayım hayatından bu yükten kurtulsun ama yapamıyoruz seviyoruz birbirimizi
Duygularınızi küçümsemek için yazmıyorum sakın yanlış anlamayın..Ama sevgi bile bazen ilişkileri kurtarmıyor..Baştan herşey halledilebilir görünüyor ama ailesel faktörler işin içindeyse inanın uzule uzule seviyorsunuz..Sonra sadece üzüntü kalıyor..Sevin tabi ama bu arada kalma mevzusu büyük uzer sizi benden söylemesi.Erkekler genelleme yapmayayim da daha dayanıksız olabiliyor böyle durumlara karşı..Tabi en iyi siz tanırsınız sevgilinizi, aranızdaki güvene de bağlı durumların nasıl ilerleyecegi.Bakarsiniz arayı bulur karşı tarafa sizi savunmak övmek zorunda kalmaz..

Sizin ilişkinin de neresinden tutulsa elinde kalıyor insanın.
Ailesi niye laf söylüyor bu kadar da savunmak zorunda kalıyor?
Nereye kadar savunacak sizi?
Ben başta bu kadar laf söyleyen ablalar,anne vs istemem mesela kendilerine baksınlar derim.

Ben de daha sevgiliyken kız arkadaşına elbiseler çantalar ayakkabılar alan oğlumun kız arkadaşını kabul etmezdim. Bu kızın hiç mi parası yok diye düşünürdüm.
Ayy poşet reis değil mi 😄 Aileye hak verdim şu an

Ben başta bu kadar laf söyleyen ablalar,anne vs istemem mesela kendilerine baksınlar derim.
Laf söylemiyor aslında uzun süredir birlikteyiz ailesi de onun artık evlenmesini düzenli bi hayatı olmasını istiyor yaşı geçiyor diye düşünüyor ablasıyla bugün tanıştım kadında ısrarla biseyler olsun artık dediği için o da diken üstünde durdu üstüme gelmesin beni sıkbogaz edip devamlı o konudan bahsetmesin diye laf söyleme falan yok aslinda

Ablaları biraz panik aceleciler bu ablası da uzakta oturuyor ben ona üzülüyorum aslında benim ailem Nuh diyor peygamber demiyor bi ailesini görmeye bile tenezzül etmiyor ilk defa ailemden bişey istedim ne yaparsam yapayım yanasmiyorlar onun ailesi de tam tersi istiyor arada kalan o oluyor bende arada kalıyorum ama ona da devamlı baski var gidelim söz nişan olsun en azından diye bana da olmaz baskısı var sırf bu yüzden bile ailemle aram açık kocacı oldum gözlerinde

Neye hak verdin pardon da beni ne kadar tanıyorsun ise poşetle gitmem mi sana fikir verdi
Önceki konunuzu bildiğimiz için hanımefendi. Yokluktan değil üşengeçlikten pespaye giyinip işe poşetle gidiyorsunuz. Kendine bakmayan, değer vermeyen, kendini sevmeyen bir insanın da hayatındaki insana karşı sorumlu olmayacağını düşünmüştür müstakbel kayınaileniz. Haksız da sayılmazlar.

Hergün ağlıyorum dışarı çıksam ne zaman çıksam annem başımın etini yiyor onunla bulusuyorsun diye rezil ediyor mahallede beni ya düşün evet onunla bulusucam zaten devamlı buluşmuyorum ama arkadaşlarımla bile iletisimi iyice kestim ya sevgilimle bulusucam ya onlarla devamlı çıkma şansım 0 çıkarken suslenip puslenil giyinme şansım 0 neden çünkü hemen ona gidiyorum yaftasi yapısıyoır kavga çıkıyor

Önceki konunuzu bildiğimiz için hanımefendi. Yokluktan değil üşengeçlikten pespaye giyinip işe poşetle gidiyorsunuz. Kendine bakmayan, değer vermeyen, kendini sevmeyen bir insanın da hayatındaki insana karşı sorumlu olmayacağını düşünmüştür müstakbel kayınaileniz. Haksız da sayılmazlar.
Onlar bu durumu bilmiyorlar ki ne alakası var

Ya bilsinler utanacak biseyim yok benim evet böyleyim ne yapayım kendimi değiştiremiyorum
E işte ben de diyorum ki bu yüzden sizi istemiyor olabilirler, haklılar. Değiştiremiyorum diye bir şey yok yani adam size alıyor aldıklarını kullansanız yine kırmış olacaksınız bu durumu.

Back
X