Çevremde çok var hem eşine sadık ama bir yandan da çok bakımlı görmek istiyor. En iyi siz tanırsınız. Siz yanında mutluysanız endişeniz olmasın. Gönlünüzce olsun sizin deÇok doğru söylüyorsunuz yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah

Benim bi erkek arkadasim vardi evlenme teklif etmisti ve hayalim hep senin gibi saç ve göz renginde biriyle evlenmekti cocukluk hayalim filan diyordu Tabi evlenmedim zaten cok kucuktuk.
 Benim bi erkek arkadasim vardi evlenme teklif etmisti ve hayalim hep senin gibi saç ve göz renginde biriyle evlenmekti cocukluk hayalim filan diyordu Tabi evlenmedim zaten cok kucuktuk.  Oturup boş konuşmalari dinleyip kurulmayin boşuna o tarif ettikleri kadinlar da oturmuş onlari beklemiyor hemen evlensek diye sonunda kim ne tutturabilirse artik onu aliyor kaba tabirle
 Oturup boş konuşmalari dinleyip kurulmayin boşuna o tarif ettikleri kadinlar da oturmuş onlari beklemiyor hemen evlensek diye sonunda kim ne tutturabilirse artik onu aliyor kaba tabirle 

Beni istemeyen biriyle olmam.
 Beni istemeyen biriyle olmam.