• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin süslü kadın istemesi normal mi

Çok doğru söylüyorsunuz yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Çevremde çok var hem eşine sadık ama bir yandan da çok bakımlı görmek istiyor. En iyi siz tanırsınız. Siz yanında mutluysanız endişeniz olmasın. Gönlünüzce olsun sizin de 💐💐

Karısına kırmızı ojeyi bile yasaklayıp diğer kadınlara ağzının suyu akarak bakan erkekler yokmuş gibi çek kanka 😂
Aslında şu anlamda söylemiştim dış görünüşe aşırı önem vermeyen olduğu gibi seven kabullenen erkekler var mıdır gibisinden düşündüm

Çevremde çok var hem eşine sadık ama bir yandan da çok bakımlı görmek istiyor. En iyi siz tanırsınız. Siz yanında mutluysanız endişeniz olmasın. Gönlünüzce olsun sizin de 💐💐
Bu yorumunuzu görünce içim bir nebze olsa rahatladı demek ki çokta büyük bir sakınca yokmuş bakımlı olmamı istemesinde

Ya evet haklısınız ama dış görünüşe çok mu önem veren biri çünkü yeri gelecek saçımı boyamayacağım mesela hamilelik döneminde saçımı boyamadığım zaman beni beğenmeyecek mi bunları düşününce tedirgin oldum
o kadar değildir ya hu 😂 konusun bence açık açık. görünüşe aşırı takıntılı tipler var Allah uzak tutsun. ama esin sizi beğendiği şekilde görmek istemesi bence sorun değil. ama tabii ki makul sınırlarda 😂

Aslında şu anlamda söylemiştim dış görünüşe aşırı önem vermeyen olduğu gibi seven kabullenen erkekler var mıdır gibisinden düşündüm
Muhakkak vardır, neden olmasın? Erkekler de torna tezgahından aynı kalıpla üretilmiyor sonuçta. Farklı kişilikleri, kriterleri var.

Ama mesele öyle erkeklerin var olması mı sizce? Varsa ayrılacaksınız, yoksa devam mı edeceksiniz?

o kadar değildir ya hu 😂 konusun bence açık açık. görünüşe aşırı takıntılı tipler var Allah uzak tutsun. ama esin sizi beğendiği şekilde görmek istemesi bence sorun değil. ama tabii ki makul sınırlarda 😂
Erkekler niçin bu kadar şekilci ya anlam veremiyorum biz onlar kadar detaycı değiliz bence

Muhakkak vardır, neden olmasın? Erkekler de torna tezgahından aynı kalıpla üretilmiyor sonuçta. Farklı kişilikleri, kriterleri var.

Ama mesele öyle erkeklerin var olması mı sizce? Varsa ayrılacaksınız, yoksa devam mı edeceksiniz?
Benim için ilişkide en önemli şey güven sanırım bu güveni bana yeteri kadar vermediği için bunları sorguladım ya da tamamen benim psikolojimden kaynaklı da olabilir bu konuda destek almayı düşünüyorum

Bu yorumunuzu görünce içim bir nebze olsa rahatladı demek ki çokta büyük bir sakınca yokmuş bakımlı olmamı istemesinde
Ben kadın olarak eşimi çok sevmekle birlikte bakımlı olmasını çok isterim. Güzel giyinmesini, kendini salmamasını. Ben de özenirim. İçiniz ferah olsun. Sizin en iyi haliniz için motivasyon olur

Erkekler niçin bu kadar şekilci ya anlam veremiyorum biz onlar kadar detaycı değiliz bence

Yoo benim için dış görünüş önemlidir mesela.
Kadınlar olarak neden kendimize bu kadar az kriter koyuyoruz bence sıkıntı burada başlıyor. Erkeklere sorsan en çirkini bile yanında Adriana istiyor, kadınlara sorunca ''ihii iyi olsun yeteeeer''. Yoo yetmez benim için.

Bununla ilgili sosyal medyada çok fazla video görüyorum ayak numarası 36 olsun beli ince olsun kalçası geniş olsun göğsü büyük olsun saç rengi şöyle olsun diye bu yüzden onlar daha şekilci gibi geldi bana
algıda seçicilik sadece. Erkekler için de yapılıyor benzer şeyler. 180 altı kendine erkek demesin, ayda 100 bin kazanmayan evlenmesin vs.

İnsanların kriterleri olması normaldir, anormal olan olmamasıdır. Nefes alsın yeter diyen bir hanzoyu mu tercih edeceğiz?

Bununla ilgili sosyal medyada çok fazla video görüyorum ayak numarası 36 olsun beli ince olsun kalçası geniş olsun göğsü büyük olsun saç rengi şöyle olsun diye bu yüzden onlar daha şekilci gibi geldi bana

Amam çoğu bulamiyor zaten konustuklarina bakma. 😄 Benim bi erkek arkadasim vardi evlenme teklif etmisti ve hayalim hep senin gibi saç ve göz renginde biriyle evlenmekti cocukluk hayalim filan diyordu Tabi evlenmedim zaten cok kucuktuk.

Yillar sonra karisini gördüm kahve gozlu kahve sacli yurdum kadiniydi coluk cocuga karismis filan. 😃 Oturup boş konuşmalari dinleyip kurulmayin boşuna o tarif ettikleri kadinlar da oturmuş onlari beklemiyor hemen evlensek diye sonunda kim ne tutturabilirse artik onu aliyor kaba tabirle 😄

e biz de uzun olsun. esmer olsun, geliri iyi olsun, evi-arabası oldum demiyor muyuz? 😂😂 bence ikisi de aynı. bu devirde zaten bence bunlar düsünülmeli de.. sadece aşk için evlenilmez 🥰

Hayır ikizler burcu

Haklısınız ama benim korkum şu yönde hamilelik sürecinde lohusalık döneminde emzirme döneminde saçımı boyayamazsam kendi renginde doğal saçımda gördüğü zaman beni beğenmez korkusu oluştu ister istemez o yüzden bunları sorguladım
O zaman da saçınız Yalan Dünya'daki Gülistan gibi olur. 3 parmak kahverengi diple 9 ay gezersiniz.

Bi erkeğin evlendiğimizde evin içinde sürekli süslü gez güzel giyin saçlarını hep sarıya boyat demesi normal mi böyle erkekler neden bana güven vermiyor ben mi kafamda büyüttüm erkeğin yapısı mı böyle anlam veremedim
Sarı kafa istiyorsa öyle biri ile evlenecek. Ismarlama olmaz. Sen de de ki kesinlikle göbek istemiyorum. Bakalım ne kadar dayanacak !
Amaan ufff ben emrivakilere gelemem. Bana şöyle ol diyen tip benden uzak dursun. Şunu okuyunca bile afakan bastı.

Var. Ama erkekler,kadınların fiziğinden cok etkilenen varlıklar. Sizi şekle sokan değil şeklinizi beğenen biri ile birlikte olun.

Sacini bu renge boya demek bana kafadan sakatlık geliyor sari/kumral/siyah sac seviyorsan o renkte saca sahip tonla insan var git onlardan biriyle ol birader. Evli degilsem soğurdum ve kaçardım kesinlikle. Ultra ezikle geliyor bana bu durum, istediklerim bana yaz vermedi bari elime kalanı egeyim bükeyim istediğim sekle sokayım seklinde :KK51: Beni istemeyen biriyle olmam.

Back
X