• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin yakışıklılığı ve tipi çok önemli mi? Siz Ona göre güzel misiniz?

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
123
42
Kızla, erkek arkadaşınız çok mu yakışıklı veya normal vs mi sıradan bir tip mi peki bu sizler için çok mu önemli,
siz ona göre güzel misiniz.
Yanında çok mu farklı duruyorsunuz ?
Açıkçası benim erkek arkadaşım olacak insan pek yakışıklı değil ben de öyle aman aman güzel sayılmam ama yine de görenler ne der bu kıza hiç yakışmamış der mi sizin eşlerinizin görünümü nasıl ?
turkbayragi

benim eşim çok yakışıklı her girdiği ortamda göze çarpıyor. hele bir konuşması var ki dinleyeni kendine hayran bırakıyor. gurur duyuyorum onunla :asigim: ama ben öyle ahım şahım bişey değilim. ben de nerde ne konuşacağımı bilirim. ama onun kadar olamıyorum. bazen kendimi ezik bile hissediyorum. ama yanyana olduğumuzda herkes çok yakıştırıyor. tabi ki tipi falan çok önemli çok şükür istediğim gibi biri çıktı karşıma. bi de ne hikmetse herkes tencere kapak misali birbirini buluyor :1hug: oh olsun bu tipimle bile böylesini buldum ya millet resmen çatladı. sefam olsunnnn.... :teytey:

benim kocam yakisikLi....
benimde yüzüm cok güzeldir ama tombiliyim biraz.

görenler bizi yakistiriyor yinede, dügüne gelen herkes sonradan hep ne kdr yakistigimizi konusmus.

ben kocami görür görmez vuruldum, acik konusmak gerekirse yakisikligina vuruldum.
tanimadigim icin ilk dikkatimi öyle cekmisti
herkes bizi yakistiriyodu
bende aman bu cocuk bana bakar mi, elini sallasa ellisi diyodum
ama o simdi benim opuyorumnanaktan o ellesini degil sadece beni secti bayanssulusmile

bol bol espiri yapan eşim evlendiğimizde çirkindi orta yaşdan sonra hem karizmatik hem yakışıklı oldu yaradan herşeyi dengeliyor gençken yakışıklı olan orta yaşta çirkinleşiyor

bence insanın önem verdiği bişey oluyor her erkekte ve ona sahip olan erkekler gözümüze hoş geliyor ve etkileniyoruz...
ben kalıba önem veririm mesela güçlü durmalı dışardan bakınca erkekliğini hissettirmeli ve güzel bakmalı... gözünün rengi şekli önemli değil bakışı güzel olsun koyun gibi bakmasın yeter... bi de temiz olmalı... onun dışında hiç tipine falan bakmam erkeksi duruş önemli yani yerimseniben
benim nişanlımda da bi duruşundan etkilenmiştim girdiği her ortama 2 dakikada hakim olabiliyor özgüveni tam ve de çok komik kaydirigubbakcemile3
ve gözleri çok güzelll çok güzel bakıyo canım sevgilimm çok seviyorum onu Şeniz
yani belli bir noktaya takıldığımıza inanıyorum ben şu kimyaların uyuşması dedikleri olaykaydirigubbakcemile

cevremekilere göre ben sevgilimden cok daha güzelim
ama güzellik gelici gecici biseydir
önemli olan insanin disinin degil icinin güzel olmasi
kim ne derse desin o benim dünyalar yakisiklimopuyorumnanaktan bitanem askim:asigim:

genelde aldığımız yorumlar hep çirkin güzeli bulur .. siz iki güzel nasıl denk geldiniz derler......yeni tanıştığımız insanlarda çok yakışıyorsunuz derler ha tabi insan mutlu oluyor böyle şeyler duyunca yalan değil ....
eşim yakışıklıdır maşallah bende güzel bir bayanımdır şükür ...başkasını bilmem ama benim için güzellikte ,yakışıklılıkta önemlidir....önemli olan huy güzelliği derler tabi huyuda güzeldir eşimin ikisi bir arada olunca tadından yenmiyor tabi......
ama şunu da unutmamak gerekir kalp kimi seviyorsa odur dünya güzeli onun için...

inanılmaz yakışırız aşkımla:nazar:herkezde bunu söylergamyoncuiremsu
önemli olan ruh güzelliği,ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz:smiley-cool:
ben güzele güzel demem,güzel benim olmayınca demiş ozan:delphin:

cevremekilere göre ben sevgilimden cok daha güzelim
ama güzellik gelici gecici biseydir
önemli olan insanin disinin degil icinin güzel olmasi
kim ne derse desin o benim dünyalar yakisiklimopuyorumnanaktan bitanem askim:asigim:

Sen ondan fiziken daha güzelsin,
insanın içinin güzel olması da önemli, biraz da dış güzellik önemli sanki ? Öyle değil mi

İkimizde iyi sayılırız çirkin değiliz dünya güzeli de değiliz belki ama birbirimize uygunuz erkek arkadaşımla hatta birbirimizi tamamlıyor gibiyiz. O sarışın mavi gözlü ben kumralım ama kaşım gözüm kirpiklerim siyah.

buna benzer bi konu daha vardi onceden ve ben yine ayni yorumu yapmistim:

Guzeli guzel yapan edeptir, edepse guzeli sevmeye sebeptir...
yani benim sevgilim bnm gozumde dunyalar yakisiklisi, baskalari ne derse desin...

bi de tecrübeyle sabit bişi söyliim büyük konuşmadıkça herşeyin iyisi sizi buluyor.. tipe önem veren arkadaşlarımın çoğu tipsizlerle evli benimkiyse buranın gözbebeği elele yürüdüğümüzde herkes bana hasetle bakıyor kaydirigubbakcemile2
ama ben asla ille de yakışıklı olsun demedim yakışklı olduğu için de onu sevmedim kişiliklerimiz tam bir uyum içinde o yüzden aşık oldum ben kocamanımaaaopuyorumnanaktan:nazar:

benim sevgilimde orta halldir...öyle ahım şahım bi yakışıklılığı yok...
ama sevince öyle olmuyor...benim gözümde dünyanın en yakışıklı erkeği o :asigim:
gören herkes benim ondan daha güzel olduğumu,onun yanımda çok büyük olduğunu söyler kaydirigubbakcemile3

biz evlendiğimizde eşimi kimse bana yakıştırmamış çünkü çok zayıftı bende yüzüm güzeldir biraz tombiliyim ama eşim şimdi kilo aldı ve çok yakışıklı benim için hep öyleydi ama benim için en önemlisi kızımla bana olan saygısı ve sevgisi bizi hiç kimseye ezdirmedi hep arkamda oldu benim için herşeyden önemli olan bu ve onu bu yüzden dahaaaaaaaaaaaaaa çoooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz evlendiğimizde eşimi kimse bana yakıştırmamış çünkü çok zayıftı bende yüzüm güzeldir biraz tombiliyim ama eşim şimdi kilo aldı ve çok yakışıklı benim için hep öyleydi ama benim için en önemlisi kızımla bana olan saygısı ve sevgisi bizi hiç kimseye ezdirmedi hep arkamda oldu benim için herşeyden önemli olan bu ve onu bu yüzden dahaaaaaaaaaaaaaa çoooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Olabilir. Tip ve fizik bazen zamanla değişiyor, Mesela benim yıllar evvel tanıdığım dünya yakışıklısı bir erkek arkadaşım vardı, şimdi sıradan bir erkekten daha kötü görünüyor.

bizi gören kardes sanıyor..hatta bir kac mağazada asılan kasiyerler olmuştu sevgilime!!!!muhtemelen onlarda bizi kardes sandılar!!!
ikimizde kumraliz,ben mavi o yeşil gözlü..
ben lise sonda kafayı takmiştim buna zaten ama tanışmamız çıkmamız anca 3 sene sonra oldu :)))
benim için yakışıklı kendisi tabiiki :) az biraz göbekli falan ama benim için muhim değil :)
benim de oyle dünyalar güzeli oldugum yok :)
yakışıyoruz yani tencere kapak misali :)))

ha bu arada tip önemli..ilk önce tipine bakar insan karşısındakinin sonra diğer seyler gelir..baktığında gözün gönlün açılacak yani :) tip önemli..

herkesin sevgilsi / eşi kendine güzel. bana göre o cok yakısıklı her ne kadar o kendısını çirkin görsede ona görede ben güzelmişim :) ne de olsa herkesin yavrusu kendine güzeldir kaydirigubbakcemile2

herkesin sevgilsi / eşi kendine güzel. bana göre o cok yakısıklı her ne kadar o kendısını çirkin görsede ona görede ben güzelmişim :) ne de olsa herkesin yavrusu kendine güzeldir kaydirigubbakcemile2

GErçekte nasıl peki?

Güzel olan sen misin, yoksa yakışıklı olan mı o ?

Back
X