Erkeğin yaşı hamile kalmak için önemi var mı

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27
Eşim 40 yaşlarında bense 20 li yaşlarda
İki kere çatlatma iğnesi vuruldum biri tutmadı ikincinin de 11.gunu bu gün test yaptım negatif ümitlerim tükendi artık çok üzülüyorum yaşın bı önemi var mı hamile kalmada acaba

İğnenin 11.günü negatif çıkması çok normal adeti bekleyin

İğnenin 11.günü negatif çıkması çok normal adeti bekleyin
Hâlâ bir ümit var mı yani

Eşinin yaşından ziyade sperm testi önemli ben yurtdışında yaşıyorum tedavi gördüğüm merkezde yaşıtım çok azdı ve genellikle 40-45 yaşında çiftler vardı çoğu hamile kalıyor ama bu erkeğin sperm testinin iyi çıkmasına bağlı yoksa zaten döllenmiyor fakat yaşla da ilgisi yok bu durumun eşim 32 ben 26 yaşındayım bizimde 3 çatlatma sonucu. Olumsuz eşime çok geç test yapıldı ve sorun eşimde olduğunu tespit ettiler bütün testlerinizi yaptırın baştan çok önemli belki yaptınız bilmeden yorumluyorum ama bu çok önemli

eşinizin sperm testini yaptırmanız kafanızdaki belirsizlikleri gidermeye yardımcı olabilir, bir sene bile sperm kalitesini etkileyebilir. eşinizin yaşam tarzıyla değişebilecek bir durum. çok iyi durumda da olabilir bilemeyiz

Yani eşinin de sağlık durumunu sperm durumunu doktor bilir, sen nasıl gidiyorsan o da kendini muayene ettirecek gerekiyorsa tedavi olacak. Yaş etken ama yüzde yüz bundandır diye teşhis mesaj üzerine kimse koyamaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…