• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin yaşının sizden küçük olmasının önemi var mıdır?

maviayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
111
1
96
İstanbul
Arkadaşlar ben kendimden 5 yaş küçük birinden hoşlanıyorum.Sanıyorum ki o da benden.Başlangıçta böyle bir his yoktu içimde en azından kendime set vurabilmiştim.Benden küçük olmaz bir şey diye ve her zaman ona arkadaşız mesajını vermiştim.ama onun ilgili davranışlarından bu tutumum ister istemez değişti.aslında kendisi de gel gitlerde.ama biliyorum ve kesinlikle hissediyorum o da bana karşı fazlasıyla ilgili.ve sanırım reddedilmekten korkuyor.doğru mu değil mi böyle bir ilişki içerisine girmek.Sizden samimi fikirlerinizi bekliyorum...

bence bir erkegin kadindan yasca büyük olmasi gerekiyor. arkadaslarda filan gördüm 1 yas bile kücük olduklari zaman sorun cikiyor. hem 5 yas az degil iyi düsün derim

benim nişanlım 1 yaş küçük benden hiç bir sorun yaşamıyoruz bence önemli olan olgunluk meselesi.
nişanlım benden daha olgun daha mantıklı önemli olan anlaşmak bence yaşın bir önemi yok

5te çokmuş ya bilemedimki:44:Yaşlarınız nedir yazar mısın rica etsem?
Ona göre yorum yapacağım

Tamam erkek kadından büyük olmalı deriz hep, sebebi erkeklerin geç olgunlaşması.
Ama nedn olmasın ki ? Onlar kendileirnden 10 yaş küçüklerle çekinmeden sevgili olabiliyolarsa kadında çekinmemli.
Benim babamda annemden 4 yaş küçük, annem babama göre çocuk gibidir.sadece karaktere bakın derim.
Yaştan ziyade karakterinde bi ufaklık taşımak hoş olmaz.adam olabilecek seni taşıyabilecek biriyse yaşının önemi yok bence.

görünüs olarak sorun yoksa normal
ama yinede bir erkegin büyük olması gerek fikir catısması olmaması icin
bunda yasların ve fiziki görünüsün önemi var
yanınızda cocuk gibi kalıyosa bu onu ezicektir:47:

Bence kişilerden kişilere göre değişebilir bu durum, benimde sevgilimle aramda 49 gün var :)
bu o akadar osun olabilecek bir zaman dilimi değil ama ben memnunum boyle olmasından :12:
çokta iyi anlaşıyoruz :nazar:

Ne büyük tesadüf,topiği görünce şaşırdım,eşim benden 5 ys küçük,o 84 lü ben 79 ve 5 yıllık evlılıgımde cok mutluyum,yanlız şu var ki yaşımı hiç göstermiyorum ben,22-23 gibi bi 10 yas ufak duruyorum hatta oyle kı eşimden küçük oldugumu dusunuyorlar,yaşımı soyledıgımde kımse ınanmıyor...Bir de tabii erkeğin karakteri de önemli,olgun bi kişiliğe sahip olması şart,yoksa sizi taşıması çok zor:50:

yaştan önemli olan anlaşabilmek... eğer gerekli olgunluğa sahipse çocuk gibi davranmıyosa görünüş olarak da öyle bi acaiblik yoksa bence yaş asla sorun edilmemeli... herkes farklıdır çünkü bazıları erken olgunlaşır bazıları geç...karakteri huyu suyu davranışları düzgünse sevgi varsa sorun yoktur bence:34:

Benimki de bir yaş küçük

Ama sorarsan bana 2-3 yaş olmalı arada erkek büyük olmalı

Yada küçük olacaksa yaşı karakteri büyük olmalı.

Bizim bir sorunumuz yok olgun düşünen benden daha olgun haraket edebilen biri.

Ama hepside öyle olmuyor.

canım birbirnizi severseniz kime ne allahaşkına benim babam annemden 12 yaş büyük yani hiçde anlaşamadılar seneler boyu,bende gittim olgun dedim 10 yaş büyük adamla çıktım beni aldatıı,mahvetti hayatımı bu işlerin yaşla başla alakası yok öyle yaşı büyük olgun oluyor diye yanılgıya kapılma insan olsun karşındaki gerisi boş zaten mutlu olursunuz inşşş

bir keresinde ,öyle bir ilişkim olmuştu ancak çok uzun sürmedi ...eger öyle bir durum içine giriyorsanız olgun bir tiple girin yoksa çok uzun bir ilişki olmuyor bencee

yasin onemi yok aslinda. benim etrafimdada bir cok kisi var oyle erkek kizdan kucuk. artik gunumuzde cok normallesmis, eskiden boyle:53: olurdum ama artik boyleyim:24: :1:

ama tabi benim fikrimce bence erkek buyuk olmali cok sukurde rabbim gonlume gore vermis kocisim benden 2 sene buyuk:16:

büyük konusmak ıstemem ama kendımden kücük bırıyle denemezdım ben.. erkek dedıgın olgun olmalı..ki saten ben 20 yaşında olmama rağmen cocuk gıbı haraketlerım oluyor :D

Olgun biriyse problem yok bence. ama adamı kabul edip 2 sonra sırf kucuk diye sonradan pişman olma cocuk oyuncagına donmesın. Bir tanıdıgımız var eşi 5 yaş küçük ondan çok da aşıklar birbirine. boyle seylerın yaşla alakası yoktur ;) Sevginizin önüne hiçbirşeyin geçmesine izin vermeyin hele ki yaş gibi toplumca belirlenmiş aptal kurallarr gibi.... bi kere gelıyorsunuz dunyaya belki aradıgınız dogru ınsan o? on yargılı olmayın yaşı sorun etmeden tanımaya çalışın derim..

Neye göre fark çok neye göre az?
Olgunluk yaş değil karakterden gelen bir durum...
Görmüş geçirmişlikle alakalı...
Eğer ondan erken çökeceğinizi düşündüyseniz erken yaşlanmak kendinize bakmanızla alakalı bir durumdur.
Önemli olan uyumdur, sizi ne kadar taşıyabileceğidir.
Önemli olan yanınızda konuşmalarıyla olsun giyim kuşam tavırlarıyla olsun ne kadar çocuksu kalmayacağıdır.
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Siz mutlu musunuz, huzurlu musunuz?
Önemli olan bu... :87:

kimlik yaşı önemli değil bence olgunluğuyla kişiliğiyle anlaşabiliyosanız sizi taşıyacağına inanıyorsanız tamamdır dahası teferrüatt !!

cnm bence erkeğin kadından heleki 5 yaş küçük olması çok tuaf ve komik :37:1 yaş bi şey değilde bence erkeğin büyük olması daha mantıklı geliyo bana

Bence çok normal.. Önemli olan olgunluk ve yan yana geldiğinizde birbirinize yakışmanızdır.
Yanında çocuk gibi kalmıyosa, hareketleride çocuk gibi değil gayet olgunsa ve düşünceleri mantıklıysa çok çok normal..
Hiç kafana takma..

Back
X