erkeğiniz siz öldükten sonra...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ölmüşüm öbür dünyada hesap derdine düşmüşüm onu mu düşüncem evlencek mi evlendi mi diye.
O beni düşünüp bi yasin okutsun da başka bişey istemez naparsa yapsın..

ölüm konusunu açmak bile istemez..
Allah korusunnnn der geçeriz...

yaşayamam diyor ama ne kadar doğrudur bilemem:kızgın:

aynen benimkide severek evlenmez eminim ama benim eşimde hiç iş bilmez yemekmiş ev toplamakmış napar mecbur gibi gözüküyo ama evlense bile en sevdiği benim bu hayatta ona hiç şüphem olmazdı :1hug:

ölüm konusunu açmak bile istemez..
Allah korusunnnn der geçeriz...

Aynen benimki de hiç açmaz o tür konuları.. Ben açmaya kalksam bile hemen kapatır Allah korusun der.. Ben de sevmem konuşmayı/düşünmeyi.. Ne gerek var.. :1closedeyes:

ben böle bişi sormadım ama 2 gün önce yemeğe gittik ve konu tam olarak nerden çıktı hatırlamıyorum. eğer sen benden önce ölürsen, mutlaka hemen senin mezarının yanından kndme yer alacağım dedi.eğer ben ölürsem sende öle yap dedi.senden ayrı kalamam dedi. ve öyle şakayla söylenmiş bişi değildi. gayet ciddi oturmuş konuşuyoduk o arada bunu söledi. bianda kötü oldum.2 damla yaş süzüldü hemen.senağlama dedim napıyosun sus, kötü oluyorum. bunu konuşmak bile insana zor geliyoya.:çok üzgünüm:

Yine erkeğiniz konusumusırnaşık şey

Böyle konularıda nerden bulursunuz... zemuszemus

ben böle bişi sormadım ama 2 gün önce yemeğe gittik ve konu tam olarak nerden çıktı hatırlamıyorum. eğer sen benden önce ölürsen, mutlaka hemen senin mezarının yanından kndme yer alacağım dedi.eğer ben ölürsem sende öle yap dedi.senden ayrı kalamam dedi. ve öyle şakayla söylenmiş bişi değildi. gayet ciddi oturmuş konuşuyoduk o arada bunu söledi. bianda kötü oldum.2 damla yaş süzüldü hemen.senağlama dedim napıyosun sus, kötü oluyorum. bunu konuşmak bile insana zor geliyoya.:çok üzgünüm:

:delphin: söyle eşine mezar yerlerı cok pahalı artık üst üste gömuyorlar, yani ilk mezarda sen yatıyosan ustune esını gomuyolar hem bırlıkte yatmıs oluyosunuz hem zaten mezar yerı cok pahalı, sositososito

geçen gün bu muhabbeti yaptık dalgasına tabi s ben v aşkım

s: ben hastayım ölcem galiba sende hemen yeni birini bulursun

v: izin veriyor musun bulayım

s: dedim vermiyorum bulamazsın :roflol: ölene kadar yasımı tut dedim

v:o zaman babanlara sorarım izin verirlerseeee

s: olmazzz ben vermiyommmm

:roflol: :roflol:

bu konuyu ne zaman dile dökmeye çalışsam yada bi şekilde oraya gelse konu hemen lafı ağzıma tıkar sus sakın böyle şey konuşma ölüm falan der ben lafımı bitiremediğimden cevapta alamadım yani....ikimizin her gece ettiğimiz bir dua vardır birlikte yatmadan allahım bize birlikte,el ele aynı anda ölümü nasip eyle birbirimizin ardına bırakıp acımızı gösterme diye daha ben bu adama ne diyebilirimki aşkım benim seni seviyorum ....

bu konuyu ne zaman dile dökmeye çalışsam yada bi şekilde oraya gelse konu hemen lafı ağzıma tıkar sus sakın böyle şey konuşma ölüm falan der ben lafımı bitiremediğimden cevapta alamadım yani....ikimizin her gece ettiğimiz bir dua vardır birlikte yatmadan allahım bize birlikte,el ele aynı anda ölümü nasip eyle birbirimizin ardına bırakıp acımızı gösterme diye daha ben bu adama ne diyebilirimki aşkım benim seni seviyorum ....

kız öle olmalı zaten

ben asla böyle bir soru sormadım sormam.. .
ama benim ki düşünmüş ben ölürsem başkasıyla evlenirmisin dedi.. (: Aman ALlah korusun saçmalama böyle şeyler düşünme dedim.. benim evvelim sen oldun ahirim de sensin canım dedim (:
askerlik psikololjisi işte.. oluyor bazen (:

öyle bisi düsündügü an O'nu oracikda birakir giderim, böylece Hayallerini yikmi$ olurum :jeyyar:

ben asla böyle bir soru sormadım sormam.. .
ama benim ki düşünmüş ben ölürsem başkasıyla evlenirmisin dedi.. (: Aman ALlah korusun saçmalama böyle şeyler düşünme dedim.. benim evvelim sen oldun ahirim de sensin canım dedim (:
askerlik psikololjisi işte.. oluyor bazen (:

sen de sorsaydın bakalım ne dıyor hihoyyyt hihoyyyt

velencekler baska ne yapcaklar ki ?
ama benimki evlenmem dio muhaahah :D, ama dedim sern olursen ben kolay kolay evlenmem dedim, o bende ona sordum naaprsin diye, nedecem evlenirim dedi, tabi saka saka dedi guldu, beni sinir ediyor cunku, seni sinir etmeyi cok seviyorum oyle cok begeniyorum seni diye :roflol:

ahah yok artık böyle konuları konuşturmazlar hiç.
ben mesela söylerim sana bişi olsa yaşayamam falan diye. ama bu kadardır.
yok artık sen ölürsen başkasıyla evlenirim dicek. şaka yapıyor sanarım herhalde:) böyle bi ciddiyet olmaz çünkü:)

erkeğiniz siz öldükten sonraki hayatını planlıyor mu ??
yani şöyle şöyle yapıcam planım bu falan diyor mu sen ölünce hemen yenisiyle evlenirim ya da senin yasını tutarım vs

kaydirigubbakcemile3
2 kez konusuldu.. hatta 2. konuşmamızdan sonra bu konuyu acmıssın KOLONYAkaydirigubbakcemile3 o zaman yazacaktımda önce benimkine göstereyim dedim. bak benden baskada düşünenler aklına gelenler varmıs diye:roflol: tam zamanında yetiştin saol şekerimŞeniz:icecream:

"takılma bebiş bu şeylere hepimizin gitcegi yer aynı yer.. benim hurimde sen ol" diyorkaydirigubbakcemile tabi Sineks'te bu lafa dicek bi cevap bulamıyor.. sineksin sevgilisi iyi kıvırıyor:delphin:

2 kez konusuldu.. hatta 2. konuşmamızdan sonra bu konuyu acmıssın KOLONYAkaydirigubbakcemile3 o zaman yazacaktımda önce benimkine göstereyim dedim. bak benden baskada düşünenler aklına gelenler varmıs diye:roflol: tam zamanında yetiştin saol şekerimŞeniz:icecream:

"takılma bebiş bu şeylere hepimizin gitcegi yer aynı yer.. benim hurimde sen ol" diyorkaydirigubbakcemile tabi Sineks'te bu lafa dicek bi cevap bulamıyor.. sineksin sevgilisi iyi kıvırıyor:delphin:

kaydirigubbakcemile2 içime doğdu bibeğim sositososito
sineksin sevgilisi iyi mi kıvırıyor agzı laf yapıyor demekki hihoyyyt uyanık çucukkkk
alkisalkisalkis

velencekler baska ne yapcaklar ki ?
ama benimki evlenmem dio muhaahah :D, ama dedim sern olursen ben kolay kolay evlenmem dedim, o bende ona sordum naaprsin diye, nedecem evlenirim dedi, tabi saka saka dedi guldu, beni sinir ediyor cunku, seni sinir etmeyi cok seviyorum oyle cok begeniyorum seni diye :roflol:

zemuszemus şaka maka evlenırım dimiş seninkisi :utangac:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3, erkekler sinir etmeyi seviyorlar wallaha hoslarına gidiyor bizi öyle görmek hehe hihoyyyt

Back
X