Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşayamam diyor ama ne kadar doğrudur bilemem![]()
ölüm konusunu açmak bile istemez..
Allah korusunnnn der geçeriz...
ben böle bişi sormadım ama 2 gün önce yemeğe gittik ve konu tam olarak nerden çıktı hatırlamıyorum. eğer sen benden önce ölürsen, mutlaka hemen senin mezarının yanından kndme yer alacağım dedi.eğer ben ölürsem sende öle yap dedi.senden ayrı kalamam dedi. ve öyle şakayla söylenmiş bişi değildi. gayet ciddi oturmuş konuşuyoduk o arada bunu söledi. bianda kötü oldum.2 damla yaş süzüldü hemen.senağlama dedim napıyosun sus, kötü oluyorum. bunu konuşmak bile insana zor geliyoya.:çok üzgünüm:
Yine erkeğiniz konusumusırnaşık şey
Böyle konularıda nerden bulursunuz... zemuszemus
bu konuyu ne zaman dile dökmeye çalışsam yada bi şekilde oraya gelse konu hemen lafı ağzıma tıkar sus sakın böyle şey konuşma ölüm falan der ben lafımı bitiremediğimden cevapta alamadım yani....ikimizin her gece ettiğimiz bir dua vardır birlikte yatmadan allahım bize birlikte,el ele aynı anda ölümü nasip eyle birbirimizin ardına bırakıp acımızı gösterme diye daha ben bu adama ne diyebilirimki aşkım benim seni seviyorum ....
ben asla böyle bir soru sormadım sormam.. .
ama benim ki düşünmüş ben ölürsem başkasıyla evlenirmisin dedi..Aman ALlah korusun saçmalama böyle şeyler düşünme dedim.. benim evvelim sen oldun ahirim de sensin canım dedim
askerlik psikololjisi işte.. oluyor bazen![]()
2 kez konusuldu.. hatta 2. konuşmamızdan sonra bu konuyu acmıssın KOLONYAkaydirigubbakcemile3 o zaman yazacaktımda önce benimkine göstereyim dedim. bak benden baskada düşünenler aklına gelenler varmıs diye:roflol: tam zamanında yetiştin saol şekerimŞeniz:icecream:erkeğiniz siz öldükten sonraki hayatını planlıyor mu ??
yani şöyle şöyle yapıcam planım bu falan diyor mu sen ölünce hemen yenisiyle evlenirim ya da senin yasını tutarım vs
kaydirigubbakcemile3
2 kez konusuldu.. hatta 2. konuşmamızdan sonra bu konuyu acmıssın KOLONYAkaydirigubbakcemile3 o zaman yazacaktımda önce benimkine göstereyim dedim. bak benden baskada düşünenler aklına gelenler varmıs diye:roflol: tam zamanında yetiştin saol şekerimŞeniz:icecream:
"takılma bebiş bu şeylere hepimizin gitcegi yer aynı yer.. benim hurimde sen ol" diyorkaydirigubbakcemile tabi Sineks'te bu lafa dicek bi cevap bulamıyor.. sineksin sevgilisi iyi kıvırıyor![]()
velencekler baska ne yapcaklar ki ?
ama benimki evlenmem dio muhaahah, ama dedim sern olursen ben kolay kolay evlenmem dedim, o bende ona sordum naaprsin diye, nedecem evlenirim dedi, tabi saka saka dedi guldu, beni sinir ediyor cunku, seni sinir etmeyi cok seviyorum oyle cok begeniyorum seni diye :roflol: