Erkeğiniz size hayır diyebilir mi?

der tabi...her dediğimi onaylayacak diye bir kural yok ki...zaten her dediğime evet demesin arada hayır desin...hoşuma gidiyor...kaydirigubbakcemile3:utangac::jeyyar:

bi düşündümde sanırım demedi hiç :)) zaten hayır diyce şeyleri bilirim :))
ama benim olmuştur hayır dediğim puhahahaaa

şuraya gidecem hayır şunu yapıcam hayır....evetten çok hayırı var..laelaelaelaelae canısağolsun ..istediği kadar diebilir hatta hayırları biterse bende ödünç verebilirim sengözlerimebaksanabne kdr hayır desede kafama uyanları yaptığım için sorun yok laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

istek konusunda değil ama kıskanacağı şeylerde hayırları çoktur yaptığım şey ona tersse uyguluyorum onun hayırı bana tersse hiç takmıyorum

Son düzenleme:
hayır diyemez bana, sonrada sen bana her istedıgını yaptırıyorsun ama olmazki boyle der :)) evlılıkte erkeğin dedigi olmalıydı der hehehe der de derrrr :roflol:
hatta bi defa kaynanamın yanında ınatlasıyorduk guya bana karsı çıkacak anasının yanında.. dedim sen gozlerıme baksana bi ne demek hayırrr... hazırda yanımdaydııı .. cenesını tuttum bakması için bana ama bakmak istemedi :roflol: bu duruma kaynanam çok fena bozulkmustu yaww :)) emınım arkamdan guzel dedikodumu yapmıstır

Biz kadınlar diyoruzya erkeklerimize hayır olmaz diye,ya onlar
bize hayır diyebilirlermi sizce?......
Yada diyorlarmıdırki HAYIR.............................

Senin dedigini anladiysam eger (cinselik anlaminda hayir anladim):roflol:

Asla hayir demez yeterki azcik sezsin sositososito:roflol:

Normal hayat sartlarinda hayir derse ben onu evete ceviririmyerimseniben

Son düzenleme:
şuraya gidecem hayır şunu yapıcam hayır....evetten çok hayırı var..laelaelaelaelae canısağolsun ..istediği kadar diebilir hatta hayırları biterse bende ödünç verebilirim sengözlerimebaksanabne kdr hayır desede kafama uyanları yaptığım için sorun yok laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Hep hayır diyorlar anlaşılan...................

benim eşimde bazen hayır der ama asla kırıcı olmaz
birde ben eğer bişeyi çok istiyosam biraz uğraşıp onun hayırını evete çevirebiliyorum:lepi:
yinede evetleri hayırlarından fazladıryerimseniben

benim eşimde bana pek hayır demez neistersem yapar elinden geldiği kadar başka konuda ise hayır deme şansı yok genelde benim sözüm geçer herkonuda bana sorar helebi danışmasın

ßir kere her $eye EVET diyen ßirine ßen adam demem zaten. Her $eye HAYIR diyen ßiriyLe de ßen oLmam. Sadece gerektigi yerde HAYIR der, ama eger onu cok istiyorsam ßeni kıramaz EVET oLur o i$. Ama HAYIR demesi ßana saßretmem gerektigini gösterir. Yani ne her $eye EVET ne her $eye HAYIR ßizim prosedürde.

bir hayır,iki hayır,ücüncüye mecbur evet der..:D kafasını şişiririm valllaaa
hııııhhhhh

Back
X