benimmmmm askim sagolsun cooooooooooooooooooook kiskanctir.. ama bende az degilim bu konuda..

msn görüsmelerimizde bile birimiz bilgisayar basindan ayrilsin sinir oluruz, yani konusmamiz sirasi kimse bizi rahatsiz etmemesi gerekiyor.. paylasamiyoruz birbirimiz baskalariyla

...herzaman olmasada genellikle dedigim dediktir benim iyiligim icin olsada..

karsi geldigim zaman cocuk gibi diretmeye baslar nolur askim kirma beni diye.. ozmn dayanamam illaki dedigi olur yani.:78:
hernekadar sert olsada.. sirf bana romantik tarafini gösterip sesim güzel degil diyip sarki söylemesi..
sair degilim diyip.. kisada olsa kendince siirler yazmasi.. cok güzel gercekten:81:
cabuk sinirlenen birisi olsada bana karsi cok sabirli bu huyunu cok seviyorum.. iyi dayaniyor bana gercekten ben olsam beni coktaaaan birakip giderdim heralde

cok alinganimdir

sinirlenme sebebide genellikle kiskancliktan dolayi oluyor ama kendine hakim kaliyor.. kirmiyor askim beni buna cok özen gösteriyo.. göz yasimin akmasina hasta olmama asla dayanamaz..

en güzelide bana beni sevdigini herzmn sözleriyle olsun hareketleriyle olsun hissettiriyor..
hic bir zaman acaba dedirtmiyor..
ve tatli sevgilimin benim uykundan kalkmis halimi süslendigim zamanlardan daha cok begenmesi benide mutlu ediyor..

en önemliside oldugum gibi davrana biliyorm onunlayken
asigimmm