• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğinize hangi sözcükle hitap edersiniz?....

ben de hep ismiyle hitap ederdim, son 1 senedir çok sevimli bir hitap buldum, yanlız ona değil çok sevdiğim akrabam olan bir bebeğe de aynı hitapla seslenirdim:emir_bebek: çok ama çok sevimli bir hitaptı:78:
geçen gün hafif tartışmıştık uzun sürmez genelde, gönlünü alayım istedim aynı hitapla seslendim
bana dönüp'insanlara böyle demek hiç hoş değil' dedi
ben de şaşırdım aylardır hoşuna gittiğini sanıyordum.
dedim 'ciddi misin?'
yüzünde hiç unutmayacağım bir tavırla ağzını burnunu büküp bana evet dedi.
benim moralim inanılmaz bozuldu, hitabı çok deşifre olmamak için yazmıyorum ama insanların da çoğunlukla kullandıkları, kesnlikle aşağılama barındırmayan bir hitap.
ben o sırada onun gönlünü almaya çalışıyordum, benim gönlüm kırıldı
canımı sıktığını görünce hiç geri adım atmadı,sonra bana ne var bunda hoşlanmıyor olamaz mıyım falan dedi.
tabi hoşlanmayabilir ama bunu öyle bir ifadeyle öyle bir zamanda bana söylemesi ağrıma gitti:50:ama hiç bir şey demedim, üstelemedim.bunca zaman benim niyetimden emin olamadıysa kendimi ifade etmenin hiç bir anlamı yok ne de olsa
o gece saat 4 e kadar bunu düşünüp ağladım.:14::14: şu anda bile ağlıyorum:14:
bir daha ne bir hitap ne başka bir sevgi sözcüğü, sadece adı. neyden hoşlanıp neyden hoşlanmayacağını bilemem ne de olsa, yarın birgün söylediklerimin karşıma nasıl çıkacağını da bilemem.hiç yeri değilken kalbimi kırdı, hiç unutmayacağım:14:

Son düzenleme:
canım, bitanem,aşkım,....(kendi adım)'nin canı, kurban olduğum,kalbimin sahibi, hayatım,bitter çikolatam benim :)) o da daha çok karagözlüm der bana :))

Son düzenleme:
Back
X