Erkeginize nasil Seni Seviyorum dedirtirsiniz ?

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Nasil yapilir bu ?? eger
çekingen ise .. ve bunu Dile getiremiyorsa napil malidir ?? Kizlaaar cvplariniz herkesin isine yariyabilir ! :ecrin_bebek:: :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım benimkine dedirtmeme gerek yok hep dio kendisi zaten bizim öle çekncegimiz bieş kalmadı artık herşeyimiz çok açık paylaşırız..
allha şükür.
ama sennki çekingense şöyle cilveli oyunlarla söletebilirsin.
msj at meselaa aşkımm ben senin neyinim diye
cvıbna karşılık peki beni nedkr seviosun falan.:)

Beni seviyon muuuuuuuuuuuuuuuu ??? sırnaşık şey

diye sorarak tabii :)

ahahaauhauah kaydirigubbakcemile3

çoğu zaman söler benim aşkm ama sölemediği günler zamanlarda oluyo tabi ozmnn daaaam aşkımmm beni seviyomusun diyorum seviyorum bitnm dio sora bide ne kdr çok seviyosun aşkm diorm dünyalar kdr dio klasik bende nie kainat kdr sevmiosun aşkomm diorm vazgeçtim sevmiyorm aşkm yeter diooo.:roflol:

sırnaşık şey ne guzel seydir birbirimizi sevdigimizi soylemek ..a.s.:asigim: ama simdiye kadar Hiiçç Söylenmediyse .. o baska iste !! :çok üzgünüm:

Ne kadar tuhaf bir bi durum zorla nasıl sevdiğini söyleteceksiniz? Hadi söylettiniz ne güzellği olurki, tabi bu benim fikrim ben zorla yapılan hiç bi şeyden hayır gelmeyeceğini düşünüyoru..

Haklisiniz .. BEN once ondan gelmesini istiyoruum .. ama soylemiyo bi Türlü !! :asigim:

bekle zamanla gelir. kaç yıldır berabersiniz bilmiyorum ama eğer kısa bi süre ise , o sana sevdiğini söylese inanacak mısın? uzun bir zamansa şayet oluruna bırak.

gönülsüz bi "seni seviyorum" sözü gönlünü incitebilir

kendisi söylemek istediğinde söyler, erkek utangaç falan olmaz
:delphin:

bekle zamanla gelir. kaç yıldır berabersiniz bilmiyorum ama eğer kısa bi süre ise , o sana sevdiğini söylese inanacak mısın? uzun bir zamansa şayet oluruna bırak.

gönülsüz bi "seni seviyorum" sözü gönlünü incitebilir

kendisi söylemek istediğinde söyler, erkek utangaç falan olmaz
:delphin:

olur olur çekingen erkeklerde var yok değil.ya sölemesine de gerek yok azcık hislerine güveniyosan anlarsın zaten seni sevip sevmediğini kanımca.bakışlar hareketlerden daha çok anlarım bn karşı tarafın hislerini.sözle bişey anlaşılmaz anacımmm...:icecream:

iste o Utangaçlik malesef ikimizde De var zaten !! :utangac: o söylesiin yaa 2 buçuk ay olmustur tanisali ..sadece :asigim:

Son düzenleme:
bence içten gelmeli zorla söyleteceksen olmaz bi anlamı manası olmaz erkeğin çekingenide ayrı ilginç

Seviyorsa zaten söyler, zorla söylenen seni seviyorumdan hayır mı gelir.zemuszemus

bu dedirtilebilcek bir cümle değil bence:kedi:
söylenmek istenirse içinde tutamaz kimse haykırır tek hecede:asigim:

seni seviyorum demenin çekingenlikle ilgili olduğunu düşünmüyorum
sevgiliyse ve gerçekten seviyorsa zaten dayanamayıp söylemesi lazım.

aşkım bana şunu al
aşkım bana bunu al
aşkım bana onu alcanmı
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben böyle dedimmi adamcagız zaten otomatikmen füze olup ateşleniyor fezayı bi tur atıyor sonra bakırkoye iniyor delikafadulden
başka şekilde delirtmem gerekmiyor bi kaç cumle yetiyor
:roflol: :roflol:

bir oluşun varlığından ötürü başka bir oluşun olması , samimiyetten uzak geliyor bana
sanki onu gördüğü için söylüyormuş, ama aslında söylemiyecekmiş hissi uyandırıyor
karşılaşan iki tanıdığın birbiri ile konuşması meselâ,
karşılaştıkları için laf ediyorlar, istedikleri için değil düşüncesi taşıyorum,
karşılaştığım zaman da birbirimizi görüp ama selâmlaşmayıp geçip gitmek istiyorum.
aklına geldiği gibi, hissettiği an araması,sorması,konuşması bana gerçek samimiyet geliyor.. bilmiyorum,böyle hissediyorum..
bundan dolayı, doğum günlerini, yıldönümü,annebaba sevgili günü v.s. gibi özel adledilen merasimleri hiç sevmiyorum,sıkılıyorum. samimiyyeti hissetmediğimi sevemiyorum da galiba..
hıı,, benim istemiyor,sevmiyor olmam neyi değiştiriyor, hiçbirşeyi..
başlık konusundan, istenenden uzaklaştım sanırım ama
bunlar geldi aklıma..
aklıma geleni de yazdım işte..

ben zaten beni seviyormusun dediğimde hayır diyor sırnaşık şey
bende öyle delirtiyorum :roflol:

ya ben nasıl bir ruh halimdeyim gene bugun :delphin:
anacım dedirtirsiniz yazıyomuş ben delirtirsiniz okuyorum uc defadır delikafadulden
hastanemi ne carptı allahımmm keçilerime mukayet ol :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X