• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeginize rapor vermek :)

selam kızlar sositososito
diyelimki bu gün bi yere gideceksinizkaydirigubbakcemile. erkeğinize sorarmısınız "gidebilirmiyim" diye. yoksa ''ben ... gidiyorum haberin olsun '' mu diyorsunuz. yoksa hiç haber vermiyormusunuz ?
her yaptığınız, adım attığınız yere rapor veriyormusunuz sevdiginize.. yoksa arada bir haber vermeden yaptığınız şeyler oluyormu?
nelerin raporunu verip, nelerinkini vermedinizi paylaşalım hadii kızlaarrr hihoyyyt

ben ... gidiyorum haberin olsun derim zaten bu kadar uzaklıktan desem ne olur demesenm ne olur:delphin:

rapor kelimesi çirkin olmuş bence
tabiki eşimdir haberi olacak
ama herşeyide ona sormam sormamalıyım

Ananemim bir lafı vardır evlenmeden önce çekip söylemiştir "kocaya öyle herşey söylenmez"diye bilmesi gerekenleri bilir yok şurdayım yok burdayım sıkar beni tanıdığım kadar onuda

bun şuraya gidiyorum aşkım hhaberin olsun derim. başıma birşey gelse beni nerede arayacağını bilsin isterim. Aynı şeyi eşimde bana yapar.

ikimizde haberleşiriz yani gidebilir miyizz deriz zaten cevap hep tabiki askım olur işte maksat gonuller hoş olsun:1closedeyes:

ızın almadım hıc ...
ama zaten hosuna gıtmıcek sey yapmam ıcımden gelmez

gittiğim mekana göre gidebilirmiyim diye sorduğumda olur.gidiyorum diye haber verdiğimde.en azından gittiğim yeri bilsin

Ne izin alırım,ne de rapor veririm.
Zaten aynı okuldayız,gideceğim her yerin detayından bahsetmem ama genel olarak merak etmemesi açısından haberi olur.

Adam yerinde durmuyo ki, çok yoğun, hop orda hop burda sürekli rapor geçmeye kalksa ki telefonu da boş durmuyo, zor. Ben genelde sabitim ama ben bile herşeyi söylemem, ne gerek var, aşkım kuaföre gidiyorum, aşkım alışverişe gidiyorum, aşkım dışarda bir kahve içip gelicem kafamçokkarıştı Yeri gelirse şuraya gitmiştim diye söylerim. Ha ama arkadaşlarımızla v.s program yapılacaksa, akşam dışarı çıkılacaksa, yani bilmemiz gerekenleri söyleriz birbirimize.

asla gidebilir miyim demem,aileme bile demedim,ben gidiyorum haberiniz olsundur benim favorim ;)

bana izin almak zor gelmiyo zaten istemesem bastan sartımı kosardım ama yani oyle aman aman maco bi nişanlım yok sadece gidebilir miyim derim oda tabi askım der nolcak ki

gidiyorum, kızacagını duşundugum yerlerı kesın sorarım ama bir yolunu bulup ıkna eder yıne gıderım, maksat gönlu olsun

bazen uyus ediyor bence eve git diyor tatlı dille bende izin almadım diyorum
ozman kıyamet kopuyor:roflol::roflol::roflol:

Ben rapor veririm.. Evimin dışında bir müddet kalacağım bir yere gideceksem izin isterim.."Gidebilir miyim? derim.. O da izin verir hep..sırnaşık şey

Ama eşim de bana ekstra bir şey yapacağı zaman haber verir, sorar..Karşılıklıdır bizde yerimseniben

Ama evimizin önündeki bakkala giderken de haber vermem , o kadar da abartmayız yani kaydirigubbakcemile3

Allah ıma çok şükür gidebilirmiyim demedim :delphin:
çünkü izin alabileceğim yerlere gitmiyorum gamyoncuiremsu
Kocem nereye adım atarsa bana rapor verir ama -tatlicadiarzu-

tabiki haber veririm, ama izin istemem, benzer bir konuya daha yazmıştım zaten, istemeyeceği bir yere gitmeyeceğimi bilir kendisi. haber veririm, onu da rapor vermek olarak görmüyorum ben, eşim nerde olduğumu bilir benim.

alo aşkım nbr napıosun nerdesin der
bende iyiyim hayatım şurdayım derim

izin almam, izin vermem
biz zaten izin istenilipte gidilecek nereye gidebilirizki? ev iş çarşı pazar mağaza arkadaşlarla kahve içme falan filan sonuçta.

Back
X