• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeginize rapor vermek :)

haber verırım buraya suraya gıdecem dıye bu gune kadar bu yuzden hıc sorun olmadı hıc gıtme demez 4 yıldır ama ben oyle degılımdır ondan daha baskıcıyım bu konuda maca gıderken bıle ızın ıster nıye bılmıyorum ama bu yıllardan berı boyle o hıc rahatsız degıl bende degılım

hımmm çok güzell bi konu.Kızlar ben nişanlıyım 2 yıllık bir birlikteliğimiz var ben izin almak nedir bilmem.Gidiyorum, gittim, geldim vs. en önemli konuya gelelim bazen telefonda haliyle kontör olmuyor şu ödemeli yapma olayları var ya onda da zaten belirli bi sınır oluyor ben bunları gün içerisinde bitiyorum sonra aşkımcım bana soruyor:) kimi aradında bitti hemen diyor bende şu bu diyorum bi gün sinir oldum bu sorusuna ki bir ay boyunca sürekli sordu sıkıldım artık. Sonra tartışdık

iyide cümlem bitmeden gitti:) nese dicekmişim ki gün içerisinde beni şu aradı bu aradı konuştuk die haber vercekmişim :roflol: :roflol: bizimkininde böle bi takıntısı var :)

O gidebilirmiyim dememi isterşakkıdı

ben haberi olsun diye şuraya gidicem haberin olsun derim...benneyaptımki

Sinir olur...:kızgın:

Göndermiyorum der...:çok üzgünüm:

Kavga çıkar:oklava:

eşimden gizli hiç bir şey yapmam ,oda benden gerekte yok birbirimi çok iyi anlarız her durumda...genelde ben gidiyorum derim oda tamam der,yada arasa gün içinde şurdayım burdayım derim sorun olmadı hiç bizim için ...rapor vermek kötü bişey bence,kimse kimsenin malı değil eğer herkes üstüne düşen özeni gösteriyosa zaten sormaya gerek yok ne bileyim eşler iyi tanımalı birbirini kontrolle evlilik olmaz ..ben şuna inanırım biri bişey yapacaksa bağlasan durmaz o yüzden güven şart...

Back
X