Erkeğinizi etkilemek için neler yaparsınız!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Evli hatunlarr evlisiniz ve evde eşlerinizi etkilemek için nasıl yöntemlerle başvurursunuzz?? mesela farzedinki eve iş stresiyle gelldi o an ne yaparsınızz stresini atmak için masaj çoğu erkeği rahatladır diyorlar bu yöntemi deniyen varmı yoksa benim yöntemim ayrı diyenlermi var??
Şimdi diyeceksinizki sen bekarsın hayırdır belinay neden merak ettin, evet bekarım ama evliliğe çok yaklaştım ister istemez herşeyi düşünür oldum eve iş stresiyle geldiğinde neyapmalıyım yada ikimizde birbirimizi görmedik gün boyunca ve ben eşimi çok özledim evdede yemekti bulaşıktı derken oda geçti tv karşısına yada pc yada plastysıon oyanamaya yani bu gibi durumlarda nasıl etkileriz eşleri
tamam benim evliliğimin ilk günleri pek etkilememe gerek yok Şeniz ama ya sonrası için?? elimizde herzaman için bir B planı olmalı öyle değilmi sengözlerimebaksanab

pşştt 6 kişi okumuşş kimse bişi yazmamış kızlarr

belinaycim senin ve sevginizin böyle bir seye ihtiyaci olacagini hic sanmiyorum....
o kadar beklemissiniz stres mitres size viz gelir tirizzzzz gider.....

belinaycim senin ve sevginizin böyle bir seye ihtiyaci olacagini hic sanmiyorum....
o kadar beklemissiniz stres mitres size viz gelir tirizzzzz gider.....

KURBAN OLSUNLAR SANA EMİİİ NASIDA YÜZÜMÜ GÜLDÜRMMESİNİ BİLİYOORSUNNkaydirigubbakcemile5

eee güzelim gercekler bunlar....
aklina getir getir gül...
kknin en büyük asiklarindan biri evlendiginde B planini ne yapsin...
onun ASK plani var....

şimdik belinaycım. ben kendimden örnek veriyim kociş dün yorgundu e bende dinlendirmek istedim ama bizim ruhsuz yeni satın aldırdı bu arada ruhunu yorgunum dedi banaÇok üzgünüm çoook ben tabi biraz daha ısrar ettim amaaa:jeyyar: yani gerçekten yorgunsa isterse çırılçıplak gir ne faydasenağlama

hım anladım canım ruhsuz adam ne olcekkk :) hem sen etkileme hamiişssin güzelim bebişte etkilenir sonra:))

canım dedğin gibi ilk zmanalr hapsursan erkeklr etkılenıyo:)
ama daha sonaralrı için mesela bzi 3 yılık evlıyız eve gelir eşimmutlaka kapıdakarsıalrım onu.
napıyosun dedikten sonrakı ilk sozu neyemk ne yaptın olur?
ama benımiçin problem değildir bu asşkolsun bide özledıms neı derim takılırım ona gulusuurüz.yemegımzı yeriz eger canım onu isitosa operim onu boynundan moynundan :)
sırnasıırm yorgunum derse bana nederim ben istiyom ben yorgun değilim.. derkenn kendımız yatkta bulurz
ama illada istiyom deyipte sıkam admcagzı oda oeldir istemiyorum dersem israr etmez sağolsun
yanı olurna bırak egr eşin senı oan istemediysede sorun yapma bunu
unun sneı istemesini bekle ve ona de senın ebnı istediğin görmek çok hoşuma gidiyo diye eşim bana ole diyo benım çok hoşumagidiyo mesela :)
bir omür mutluluklar canım sımdıden

teşekkür ediyorum canım paylaşımın içinn...

valla b ve c plsnlarına gerek yok ona diyosunki stresleri dışarda bırak kapının önüne geldiğinde mümkünse eve misafir davet etme onları gelirken diosun oda mecburen uyuyo bu uyarıya uydu uydu uymadı eeee benim stresim bi gelirse gitmek bilmiyo böle 1 haftamı desem 2 haftamı desem oda öle uzun misafiri sevmez o yüzden bizde stres mtres yok şekerim tavsiye ederim iyi taktik hem biliosun bizim genlerimizde var öle erkek eve stres getiremio ayolll sen unuttun mu aaaaaaa

aa ablacımm hoşgeldin doğruu senin evliliğin farklı ama ablacımm yani he reş eniştem gibi olsa keşkee fakat işte senin eşin gibi olmayan erkekler için b planı arıyoruz biz unutma sen ve eşin teksiniz bu yüzden lütfen çözüm üret biz bekarlara :)

kızlar bu arada yukardaki güzel gelin benim 4aylık evli ablam olur :))

oy kurban olurum ya resimlerini ve evini görmüstüm, cok güzel olmustun.. ne güzel abla kardes burdalar.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim allah bir yastikta kocatsin :Saruboceq: simdi abla desem kizacaksin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile :roflol:

canımmm benim teşekkür ederizz abla kardeş olarakkk :) ablama abla diyebilrisin kendsini 28 yaşındaa :)))

bak yaaaaa yaşımıda söylüyo şimdi kemik yaşı olarak evet 28 ama bi görseniz canlı olaraktan 18 demezsiniz :)yani kendimi övmek gibi olmasın ben çevredekilerin dediğini söylüyorum dimi kardişimmm diin diin abla benim öle bi takıntım yok kişi kendini bilmeli :)

ben yinede abla diyeyim nolur nolmaz :roflol: ( insan 30 lara yaklastikca pek bi komplekslere kapiliyor, kuzenlerimden biliyorum :roflol::roflol: allahhh ne dedim ben :roflol::roflol::roflol:)

ablaaa dii dii evetteeee kemik yaşı daha önemli kanımcaa hem bende 25 olcam10 gün sonra ama görsen 15 yaşında gibiyimm :))

yok yok yıllanmış şarap gibiyimdir 30 da olsam dirim ben 30 um die biliorum ki kimse inanmaz :))))) 30 oldum hadi be derler :))) senin kuzenler demekki yaşını gösteriyomuş biz minyon tiplerizdir göstermioruz o yüzden rahat oluyoruz mesela kocişimde 36 dır bak ne rahat sölüyorum

:roflol::roflol::roflol::roflol:bunlar ailece beni öldürecek :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…