E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
belinaycim senin ve sevginizin böyle bir seye ihtiyaci olacagini hic sanmiyorum....
o kadar beklemissiniz stres mitres size viz gelir tirizzzzz gider.....
valla b ve c plsnlarına gerek yok ona diyosunki stresleri dışarda bırak kapının önüne geldiğinde mümkünse eve misafir davet etme onları gelirken diosun oda mecburen uyuyo bu uyarıya uydu uydu uymadı eeee benim stresim bi gelirse gitmek bilmiyo böle 1 haftamı desem 2 haftamı desem oda öle uzun misafiri sevmez o yüzden bizde stres mtres yok şekerim tavsiye ederim iyi taktik hem biliosun bizim genlerimizde var öle erkek eve stres getiremio ayolll sen unuttun mu aaaaaaa
bak yaaaaa yaşımıda söylüyo şimdi kemik yaşı olarak evet 28 ama bi görseniz canlı olaraktan 18 demezsiniz :)yani kendimi övmek gibi olmasın ben çevredekilerin dediğini söylüyorum dimi kardişimmm diin diin abla benim öle bi takıntım yok kişi kendini bilmeli :)
:roflol::roflol::roflol::roflol:bunlar ailece beni öldürecek :roflol::roflol::roflol:yok yok yıllanmış şarap gibiyimdir 30 da olsam dirim ben 30 um die biliorum ki kimse inanmaz :))))) 30 oldum hadi be derler :))) senin kuzenler demekki yaşını gösteriyomuş biz minyon tiplerizdir göstermioruz o yüzden rahat oluyoruz mesela kocişimde 36 dır bak ne rahat sölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?