Erkeğinizi kıskanır mısınız?

Kıskanıyorum tabi ama paranoya derecesinde ya da her hareketinden,davranışından olumsuz durum yaratacak derecede değil.
Kıskançlığın masumanesi olur mu bilmiyorum ama gayet masumane benimkisi. :kedi:
Gerçi ona belli etmiyorum bu durumu,şımarmasın sonra,tepeme çıkaramam.

çok pis kıskanıyorum hemen de belli ederim

tek o kıskanacak değil yaa ben de kıskanırım

ya öle böle değil acayip kıskanıyorum artık bu hastalık derecesinde bi şey uçan kuştan kıskanıyo derler ya o derece =( çok yıpratıcı bi şey ama yaa keşke böle olmasaydımmm mafoldumben

kıskanırım tabii.eşim değil mi tabii kıskanırım.sevdiğim,her şeyim o benim.abartmadan tabii :))

hem de cok kıskanıyorum.suan hamılelıkten dolayı olsa gerek her seyden herkesten fazlasıyla kıskanır oldum....

ben çok aşırı kıskanıyrm ve bellıde edyrm lımde olmadan suraım degsıo herseyden kıskanıorum kafayı yedıgımı dusunuyrm bazen :)

herkesın kıskanabılecegı olaylarda kıskanırım...
daha dogrusu yanlış yaptıgını duşunur hakaret gıbı algılarım..

ben kıskanmam öyle bir duygu yok bende :)
sadece üniversite yıllarında beraber yaşadığı bir sevglisi varmış o kıza kılım feci şekilde
itiraf ediyorum ki birtek onu kıskanıyorum

herılt yani:1closedeyes:
erkeğimi kıskanmıcamda kimi kıskanıcam:jeyyar:

bende cok kıskanırım hemde cok bu durumdan cok rahtsızım ama elımde deyıl kuruyorum kafamda nıye boyle oldu nıye soyle yaptı kendımı ve onu yıprttıgımn farkındayım uffff

O ilk zamanlar cok feciydi, az da olsa azaldi, ama tabi hala kiskaniyorum yani, kocam o benim kiskancam tabiki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…