Erkeğinizi kıskanır mısınız?

kıskanırım.hemde çok.ama belli etmemeye çalışırım.yoksa bilio sinir olduğumu dahada damarıma basıo uyus aşqımm klava:

Kıskanırım elbette. sokakta bulmadım eşimi çok kıymetli benim için ancakk.
kıskançlığımın derecesi ya da ona yansıtma biçimim onun hareketlerine bağlı.çoğu zaman ona hissettirmem bile ne gerek var hayatı cehenneme çevirmeye

kıskanırım.. :1closedeyes: hemde cok.. hele bırde akrabalarından bazıları vıcık vıcık olmuyor mu kuduruyorum.. kötükedihüso sevmıyorum ya herkes haddını bılecek.. lmaz: bıgun bırının uzerıne ucacagım ama bakalım ne zaman.. :mymeka:

aslında akrep burcuyum ama ben bile kendime hayret ediyorum bazen.çok aşırı kıskanç değilimdir ,yani dışarda birine bakarmı diye endişelenmem baksada çok önemsemem,ama eğer birisine gerçekten beğeni ile baktığını yada öyle davrandığını anlarsam ozman çıldırırım kötükedihüso sağolsun kocacım bu konuda iyidir ..tüm bayanlar ya bacım yada ablacım formatında dır onun için..opuyorumnanaktan

ben pek ksıkanç deilim ama bazen damarım tutuyo olmadık şeylerden kıskanıyorum( mesela gecenlerde ibo showda atiye konuktu yavrum maşallah..kıskandım walla( biizmkide gözlerini dikmiş ekrana... ama sesimi çıkarmadım..sadece bak cnm bak..anca bakarsın zaten dedim(

aslında kıskanırım ama 6 senelik ilişkimizde bi kere belli ettim onunda sonu kötü oldu asılan kadınla kavga ettim.sanırım insan böyle konularda bazen kendine engel olamıyo..

Tek kıskanç ben varım sanırdım, iyiki bu topiği görmüşüm ...zemuszemus
Ben de aşırı kıskanç biriyim ; kız arkadaşı olmasına bile tahammülüm yok...
Burcum da akrep.. belki nedeni de budur...

Iliskim daha yeni,kiskanma fasli daha acilmadi,ama ilerde kiskanirim herhalde neden kiskanmayayim,seviyorsan elbet kiskanirsin.

onun yanındayken kimseden kıskanmam kendime bu konuda çok güveniyorum gözünün benden başkasını görmediğini hissettiriyor. ama yanında değilsem zaman zaman kıskanırım her zaman kıskanacağım bazı durumlarda vardır neleri kıskanacağımı bilir hoşuma gitmeyen şeyi yapmaz kıskandığımı hissettirmemeye çalışırım.

çok kıskanıyorum ben kocamı yaa
hatta ben bile rahatsız oluyorum bazen kıskanmamdan
mesela eski sevgilisi devlet hastanesinde çalışıyo hastanede bi işi olsun hayatta yalnız göndermem bi mazeret bulur bende giderim
güveniyorum ona ama kıskanmaktan kendimi alamıyorum benimki hastalık galiba

eşim beni cok kıskanıyor beni cok sıkıyor.(ileri boyutlarda bir kıskançlık ondaki)delikafadulden
ama ben eşimi hiç kıskanmıyorum hatta bana sen beni niye hiç kıskanmıyorsun diye soruyor kıskanmıyorum napıyım belkide o benim üzerime cok geliyor aynı duruma düşürmemek içindir bilemiyorum.:1rolleyes:

walla bende senin gibiyim cnm ama bizimki capkın ya şerefsiz dövecem bi gun ama du bakalımklava:kötükedihüso:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…