Erkeğinizin cep telefonu mesajlarına ve kayıtlarına bakarmısınız?

sadece tel mi delikafadulden evi arabası herşeyin en ücra yerlerine kadar bakarım :kızgın:. aslında ona güveniyorum ama çevremde o kadar çok kötü örnek var ki bilmiyorumkismile insan bi durup acaba diye düşünüyo salak yerine konmamak adına :olmaz: herşeyi kurcalıyorum maalesef. CADIARZU

Kızlar buna cevap eğer 2 gün önce verseydim hayır asla bakmam derdim ama dün eşim duştayken telefonu çaldı. Açtım. Ama suratıma kapandı o numarayı 4 kere aradım 4 kere de suratıma kapandı. Arayan şirket ismiydi ama numara cep numarasıydı. O numaraya msj attım bidaha suratıma teli kapatırsan seni doğduğuna pişman ederim diye....
Eşimin iş için görüştüğü bayanlardan biri çıktı sözde yanlış anlarım diye suratıma kapanmış bugün özür telefonları alıyorum. Ama yinede bu numaraları yutmam ben yakın takipteyim. Asayiş berkemal:jeyyar:

Kızlar buna cevap eğer 2 gün önce verseydim hayır asla bakmam derdim ama dün eşim duştayken telefonu çaldı. Açtım. Ama suratıma kapandı o numarayı 4 kere aradım 4 kere de suratıma kapandı. Arayan şirket ismiydi ama numara cep numarasıydı. O numaraya msj attım bidaha suratıma teli kapatırsan seni doğduğuna pişman ederim diye....
Eşimin iş için görüştüğü bayanlardan biri çıktı sözde yanlış anlarım diye suratıma kapanmış bugün özür telefonları alıyorum. Ama yinede bu numaraları yutmam ben yakın takipteyim. Asayiş berkemal:jeyyar:
canım ya inşallah kadının dediği gibidir bişey çıkmaz altından. :Saruboceq: off şimdi bende kıllandım :uhm: bi gün o duştayken bende erkek isimleri ile kayıtlı olan numaraları özelden arayıp kontrol edeyim kız mı erkek mi diye mirmirmirmir

Ayyy kadın bugün bana demez mi yanlış anlamazsan msn mi vermek istiyorum eklermisiniz diye??? Ekledim bana arkadaşça yaklaşmaya çalışıyor bende çaktırmıyorum bakalım ne olacak???alsanaalsanasmile

bakarım tabi o da saklamaz zaten, ayrıca benimkine de bakar
ama bi şüphe duyduğumdan değil benimki de meraktansempatiksalakcinni

Sevgilimin 2 hattı var 2 tane de telefon kullanıyor ... birini yanına alıp bakkala gitmişti ben evdeyim hadi bir bakayım falan demiştim o da kapalıymış 2 telefonun şifrelerini karıştırmışım 3 kere yanlış girince puk kodu sordu .. Geldiğinde eyvah nasıl söyleyeceğim diye kıvranmıştım sonra en tatlı halimi takınıp söylemiştim :)

Bakarım Ben.. o da Bakar.. Ben Bişe görmedim hiç. sadece kendisine daha öncesinden aşık olan Bi kız şiir yazıp göndermişti.. aldırış etmedim.. aşk şiiri değildi.. ama o benim telefonumda eski nişanlımdan gelen msjları okudu deliye dönmüştü..

eskı sevgılımle bakardık
sımdıkı sevgılımınkıne cok bakmıyorum
takıpten yoruldum
bişi yapcaksa canı cehenneme yuzunu ne kadar erken gorursem o kadar ıyı

kesinlikle ne o benımkıne bana nede ben onunkıne bakarım yerı geldıgınde ailecek piknıge falan gıttıgımızde yada dışarıda bazen telefonları bırbırımıze verıyoruz koca gun telefon bırbırımızde kalır bulştuktan sonra tele ihtıyacımız olmaz zaten yada benımkıde onunkıde onda kalır yada tamtersi sevmıyorum ben zaten telefon falan kurcalamayı bı yere gıdıp otursak telefonlarımız hep meydandır herşeyımızı bılıyoruz anlatıyoruz sonuçta :)

ben herkesin telefonuna bakarım. çok meraklıyımdır:)

anneminkine kayınvalidemin ve kayınpeerinkine kocamınkine.. ohh bütün teller benim zemuszemus

Back
X