- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi arzuca9432
evet bakarım ama artık bakmak ıstemıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya inşallah kadının dediği gibidir bişey çıkmaz altından. :Saruboceq: off şimdi bende kıllandım :uhm: bi gün o duştayken bende erkek isimleri ile kayıtlı olan numaraları özelden arayıp kontrol edeyim kız mı erkek mi diye mirmirmirmirKızlar buna cevap eğer 2 gün önce verseydim hayır asla bakmam derdim ama dün eşim duştayken telefonu çaldı. Açtım. Ama suratıma kapandı o numarayı 4 kere aradım 4 kere de suratıma kapandı. Arayan şirket ismiydi ama numara cep numarasıydı. O numaraya msj attım bidaha suratıma teli kapatırsan seni doğduğuna pişman ederim diye....
Eşimin iş için görüştüğü bayanlardan biri çıktı sözde yanlış anlarım diye suratıma kapanmış bugün özür telefonları alıyorum. Ama yinede bu numaraları yutmam ben yakın takipteyim. Asayiş berkemal:jeyyar:
Kızlar buna cevap eğer 2 gün önce verseydim hayır asla bakmam derdim ama dün eşim duştayken telefonu çaldı. Açtım. Ama suratıma kapandı o numarayı 4 kere aradım 4 kere de suratıma kapandı. Arayan şirket ismiydi ama numara cep numarasıydı. O numaraya msj attım bidaha suratıma teli kapatırsan seni doğduğuna pişman ederim diye....
Eşimin iş için görüştüğü bayanlardan biri çıktı sözde yanlış anlarım diye suratıma kapanmış bugün özür telefonları alıyorum. Ama yinede bu numaraları yutmam ben yakın takipteyim. Asayiş berkemal:jeyyar: