Erkein yakkl olmasna m yoksa dncelerine mi nem verirsiniz??

yakışıklı olmasıda bir yere kadar oda geçici...hayat görüşü daha önemli...

valla ne yalan söyleyeyim hiçte eline yüzüne bakılmıcak gibi hem kel hemde fodulsa istediği kadar edebiyat parçalasın malesef etkileyemez beni tamam artist gibi olmasın ama az çok ta olsa bi karizma olsun olsunki kendini bana dinletsin dimi ama canımyerimseniben

ama bu şimdilik int. canım boyu benden uzun bide sadece biraz kel..
ya ben kafayı yedim
konuştuğum her erkekle hayal kuruyrm
aklıma şey geldi
iki gün önce sezen aksu konserinde şöyle demiş
konuştuğum her erkek kocam oldu
halime gülsem mi ağlasam mı

hayır önem vermiyorum
sadece bahsettim kel olmasından

ayrıca o bilmiyo daha iki kere msnden konuştuk
hiç bi şekilde öle bi an bile olmadı
bu benim hayalim hepsi bu..
önem vermıyorsanız adamın kel olup olmamasına pek takılmazdınız değilmi?
ozaman şöyle diyelim istersenız.. herseyde ortaşeker olsun.. biraz zeka-kultur..biraz yakısıklı -fızıgı duzgun olsun yerimsenibenyerimseniben

bak ben cevabını verdım arkadasın,
herkese aşık olabılırım sanki dıyor sonra da kel mel dıyor bırak allaskına ol gıtsın ıyıymıs ıste
cem yılmaz fena adam degıl :icecream:
sizde uslubunuza dikkat edin konu sahibi arkadas için yazdıklarınızdan dolayı .. benım haddim değil size karısmak ama sizinde haddınız değil konu sahıbı hakkında boyle yorumlarda bulunmak..

siz nette oylesine takılıyorsunuz anladıgım kadarıyla.. aşık değilsiniz sadece vakıt gecırıyorsunuz ..
bu arada sezen aksuda kendını ne övmüşş bee .. her konustugu adam buna aşık olmus ve evlenmişler ,aşkı bitincede bosanmıslar ozaman.. kaydirigubbakcemile
ünlüleri kendimize ornek almamak gerek diye dusunuyorum

dışı hoş , içi boş olduktan sonra neye yarar ki ?

hem yanıma yakışsın hem de ziyadesiyle kafası çalışsın.

fotolarını konuştuktan sonra baktım
hiç etkilenmedim
ama daha sonra kendimi zorladım
çünkü düşünceleri hoşuma gitti,herşeyi hoşuma gitti
çocuğun haberi bile yok
ben öle takılıyrm
ama aslında bu durum benim canımı sıkıyor sürekli aynı şeyler beslemek falan
hiç bana göre değil aslında...
yalnız olmak Allah a mahsusmuş gerçekten...

açık ve net yazacagım..
kendinizi bi mesgale bulun arkadasım.. yoksa bu durum sizin önce ruh sonra beden saglıgınızı bozacaktır..

bence de hem yakısıklı hem karızma hem akıllı hem zekı hem de kalıtelı ve akıllı ve tatlı ve de etkıleyıcı ve bır de cekıcı olsun
yanıma yakıssın mukemmel olsun benı guldursun eglendırsın bazen uzsun ama hep cok sevsın bazen sevmıyo gıbı yapsın kı ben de seveyım sonra arkadaslarıma cok sarkar gıbı olmasın ama onlar da onu sevsın cok sevmesınler benı sevdıgını bılsınler hep mutlu olalım cocuklarımızdan falan da bahsetmeye calıssın abartsın sonra habıre arada hedıyeler alıp alıp gelsın ay bu ne yıne mı dıyeyım seveyım sevıleyım yanıma da yakıssın kel mel olmasın cem yılmazdan cok daha yakısıklı olsun brad pıt olsun ama gozu benden baskasını da gormesın cok boylu olmasın boyu bana uygun olsun... karıyerlı olsun mumkunse müdür falan olsun cok cok zekı olsun benım dusuncelerımı ben dusunmeden önce dusunup mutlu etmeye cabalasın. o yonde kullansın aklını, yakısıklılııgını da benı hep etkılemek ıcın kullansın.

benım ıstedıklerım cok degıl kı.

İlla birini seçin demişsiniz ,ama hem yakışıklı olup hem de zeki olan erkekler var.O yüzden ben ikisini bünyesinde barındıranı buldum.kaydirigubbakcemile3 Az da olsalar var.:smiley-cool:
Kolonya ne müdürü olsun ? :dance: Sen liste hazırlamışsın ısmarlama olmuş biraz.Ne diyeyim kolay gelsin sana. kaydirigubbakcemile3

:)) müdür öle vasıflı bır sey olsun satıs muduru de ıyı ama satıstan gelmesın
kafa adamı olsun bıraz :)))))
böle daha agır bı müdür olsun ne bıleyım :))
ya zor şekerler böle ısmarlama o yuzden yıllarımız gecıyor boşa

adam gibi adam olsun da, sevdikten sonra ben onu dünyanın en yakışıklığı erkeği olarak görürüm :1rolleyes:

hic cok yakisikli birine asik olmadim..
hep bana ilgi gösteren,deger verene asik oldum.. bunlarin arasinda yakisiklisida oldu olmayanida.. ama hep akilli ve güldüren tiplerdi..

esimlede görünüsünden degil huyundan ve düsüncelerinden dolayi evlenmeyi kabul ettim.. yani yakisiklilik hic cekmedi beni bugüne kadar =)

tabiikide konuşmasını bilen biri olsun
düşünceleri bana uysun , oturmasını kalkmasını bilsin benim tercihim bu yönde
fakat çokda çirkin olmasın
yani yüzüne bakılacak olsun ...
bence güzellik geçicidir öenmli olan düşüncelerdir:)

kolanyamı hangi kolanya buCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…