Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek anneleri bencil oluyor derler doğru mu sizce
2 oğlum ve 1 erkek kardeşim var.. bencil olduğumu düşünmüyorum.. ama tabi ki kardeşimin ilişkisi olduğunda fikrimi olumlu/olumsuz söylüyorum..
elbette ki erkek evlendiği insanla kendisi yaşayacak, ama bazen (aşktan gözü görmediğinde)herhangi bir terslikte, onu uyarmak ebeveynlere düşüyor.. bir anne olarak söyleyebilirim ki; anneler daha ilerigörüşlü oluyorlar.. tabi ki gelinler veya gelin adayları bunu müdahale olarak görüyor ama bence değil... sonuçta hiçbir anne oğlu mutsuz olsun istemez değil mi? yerimseniben
Tek erkek çocuğu olan annelerin öyle düşündüğüne katılmıyorum..
Benim nişanlım tek çocuk..
Kimse hakkında büyük konuşamam ama Allah'a şükür şimdiye kadar bi bencilliğini yada "kayınvalidelik" yaptğını görmedim..
Allah göstermesin zaten :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
Ama dediğim gbi bu karakter meselesi birazda. Etrafın dolduruşuna gelip kendini kasıp kaynana moduna sokanlarda vardır elbet..
İnsan oldğu gbi davranmalı ya :umursamaz:
Canım böyle oluyorlar
Yani bu insanlar da zamanında gelin oldular, ama kaynana olunca işler değişiyor sanırım
Umarım biz de öyle olmayız.
Anneler doğal olarak oğullarına daha düşkün oluyorlar hep.
Kız çocuğu kendine bakar ama o bakamaz, sürekli arkasını toplamalar falan
Sonra oğulları evlenince de onu başkasıyla paylaşıyor gibi geliyor onlara.
İnşallah biz de kaynana olunca böyle olmayız
kayınvalidem egosunu tatmin etmiş biri o zaman. erkek yada kız evlatlarına da düşkündür gelinlerine de..
benim annem de erkek annesi. hiç bakı kurma isteği yada bencilliği yok.
bence ikili ilişkiler de bu durum bazen gelinden de kaynaklanıyor. gelin ve kaynana birbirine saygı duymuyosa fikirleri çatışıyorsa bu tür şeyler yaşanır.adı da bencillik kıskançlık herşey olabilir.