erkek anneleri bencil oluyor derler doğru mu sizce

erkek annelerı bencıl oluyor derler dogrumu sızce

• evet oyle oluyor kesınlıkle

OY: 22 84,6%
  • hayır hıc alakası yok

OY: 4 15,4%

• Ankete Katılan
    26
benim bir oglum var ilerde kizim olurmu bilmem ama sonucta bende bir bayanim ilerde gelinimi anlamam icin bu yeterli olsa gerek

benım eskı erkek arkadaşımın aılesı bızı ayırdı ve ablası var hıc bakmadılar kızımada aynısını yaparlarmı dıye..

2 oğlum ve 1 erkek kardeşim var.. bencil olduğumu düşünmüyorum.. ama tabi ki kardeşimin ilişkisi olduğunda fikrimi olumlu/olumsuz söylüyorum..

elbette ki erkek evlendiği insanla kendisi yaşayacak, ama bazen (aşktan gözü görmediğinde)herhangi bir terslikte, onu uyarmak ebeveynlere düşüyor.. bir anne olarak söyleyebilirim ki; anneler daha ilerigörüşlü oluyorlar.. tabi ki gelinler veya gelin adayları bunu müdahale olarak görüyor ama bence değil... sonuçta hiçbir anne oğlu mutsuz olsun istemez değil mi? yerimseniben

zaten bu herkesde var dıye bırsey degıl

tek erkek cocugu olan anneler ama altını cızıyorum tek erkek yanı bır kızı bır oglu onlar degıl

ılerde ogulları evlenınce daha farklılasıyorlar bunu ben hem gozumle gordum hemde cok duyuyorum

ogullarını paylasamıyorlar haaaaa ben bu olayı sadece kayınvalıdemden dolayı yazmadım yada sadece o yuzden demıyorum

cevremde var gordum duydum

ne bılıyırm bır yemek yaparken sankı sen ogullarını doyuramamıssın yada atıyorum ıyı bakamazsın fılan dıye dusunen cok kaynana var

eskıden cogu erkek annelerı gıbı kızlarla evlenmek ısterlerdı sankı sımdı bıraz o degıstı gıbı

Tek erkek çocuğu olan annelerin öyle düşündüğüne katılmıyorum..
Benim nişanlım tek çocuk..
Kimse hakkında büyük konuşamam ama Allah'a şükür şimdiye kadar bi bencilliğini yada "kayınvalidelik" yaptğını görmedim..
Allah göstermesin zaten :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
Ama dediğim gbi bu karakter meselesi birazda. Etrafın dolduruşuna gelip kendini kasıp kaynana moduna sokanlarda vardır elbet..
İnsan oldğu gbi davranmalı ya :umursamaz:

Canım böyle oluyorlar
Yani bu insanlar da zamanında gelin oldular, ama kaynana olunca işler değişiyor sanırım
Umarım biz de öyle olmayız.
Anneler doğal olarak oğullarına daha düşkün oluyorlar hep.
Kız çocuğu kendine bakar ama o bakamaz, sürekli arkasını toplamalar falan
Sonra oğulları evlenince de onu başkasıyla paylaşıyor gibi geliyor onlara.
İnşallah biz de kaynana olunca böyle olmayız

kayınvalidem egosunu tatmin etmiş biri o zaman. erkek yada kız evlatlarına da düşkündür gelinlerine de..
benim annem de erkek annesi. hiç bakı kurma isteği yada bencilliği yok.

bence ikili ilişkiler de bu durum bazen gelinden de kaynaklanıyor. gelin ve kaynana birbirine saygı duymuyosa fikirleri çatışıyorsa bu tür şeyler yaşanır.adı da bencillik kıskançlık herşey olabilir.

benim de eşim tek erkek çocuk, üstelik ilk çocuk, ilk torun v.s.

ama k.validem komplexlerinden arınmış, mükemmel bir insan.. bilmiyorum ben onun kadar iyi olur muyum :bbo: sanmıyorum ya kaydirigubbakcemile3

Back
X