Erkek Anneleri Hepsi mi Aynı

benim kv diyor ki, kadının kocası kadının küçük Allah'ıdır. önce Allah'a sonra kocana tapacaksın. :) ve bunu diyen de 5 vakit namazında, sürekli Allah kelimesini ağzından düşürmeyen bir kadın. tövbe de anne o nasıl laf öyle dedim. bu kadar geri kafalı işte...
Allahım daha neler duyucaz sırf gelinlerine oğullarını yarandırmak için daha ne diyecekler acaba

Benim kaynanamın kötü bi huyu yoktur ama her konu hakkında çok fikir beyan eder konuşur yorar insanı.
Kötü niyetli değil ama bazen çok sıkılıyorum yanındayken bende aksine sakinliği, dingiliği severim. Gevezelikten hoşlanmam.
Bu kadın sadece hakimiyet kurmayı seviyor baskın olmayı istiyor benim dediğim olsun istiyor sanki savaştayız

isim konusunda eşin ne diyo. çok cahil bi kadın, başedilmez çıldırırsın heralde. yani ben okurken çıldırıyodum :oha: iyiki kaynanam yok dediğinde, keşke benimde olmasaydı demek lazım

isim konusunda eşin ne diyo. çok cahil bi kadın, başedilmez çıldırırsın heralde. yani ben okurken çıldırıyodum :oha: iyiki kaynanam yok dediğinde, keşke benimde olmasaydı demek lazım
Sessiz kalıyor canım halbuki daha önce konuştuk eşimle adam hiç bir şey demiyor zaten onunlada kavgalıyım eşim gözümde bambaşka bir ergen oluyor şımarıyor çok değişik bişey oluyo anlamıyorum

Cahil insan işte, o da böyle görmüş. He de geç neden geriyorsun kendini? Çocuğun adını da istediğini söylesin, siz kendi bildiğinizi koyun. Dinlemeniz mi gerekiyor?

Sakin cocugunun ismini kv koydurtma coooook pisman olursun sen kendin koy! Ver lafini esirgemee. Nasil bi aileye dustum boyle dersin.

Ömür boyu tek başarısı pipisi olan bi birey doğurmak, o başarısının neticesinde kölesi olarak gelin aldı ona karışma hakkını kendinde görüyor. Ona dayatılan erkek egemenliği benimsemiş şimdi ekmeğini yeme peşinde, ömür israfı. Kendinizi erkeklere ezdirmeyin, erkek annelerine çok iş düşüyor çocuklarınız kendisine yetebilsin, şımartmayın, onları kızlardan üstün görecek şekilde büyütmeyin. Erkek şiddetini engellemenin tek yolu iyi evlatlar yetiştirmek. Kız evlatları da öyle, tek amacı evlenmek çocuk doğurmak olmasın, okusunlar

Kaynanam geleli bize iki hafta oldu arkadaşlar
Hamileyim kadın beni çok yoruyor beynen yani diyorum böyle bir erkek annesi olacağıma Rabbim bana hep kız çocuğu versin
Bir de görümcem var ama kaynanam için eşim kutsal bir varlık hep mükemmel olan o el kızları ise cadı yani kadını kırmayım diye ben deliriyorum çünkü ağiz dalaşına giriyoruz sonra beni evinde istemiyormusun diye triplere giriyor afedersiniz eşim herkesin içinde pislese aa ne güzel b.kun var oğlum dicek kapasitede
Doğmamış çocuğa isim bulma telaşında kendi ismini ve kayınbabamın ismi var bir de ikinci ismide kendisi koyuyor mecbursunuz bi de diyor gülerek Allahım bu nasıl bir zihniyet ya istemiyorum dedikçe şu olacak diyor ismi bi de inş kız olmaz diyor utanmadan bende inş kız olur dedim Allah akıl fikir versin ne denir ki

Geçen ümraniyede bir kadın cinayeti oldu görüntüleri izleyince üzüldüm kaynanamda vardı ben bayaği sinirlendim
Ee diyor kadın bi halt etmiştir ondan böyle olmuştur diyor
O zaman anne erkekte bir halt yeyince kadın da ona bu şekilde yapsın
Yok hayır kadın iki lafından birini eksik edecek diyor
Bir kadın bunu diyorsa vay halimize dedim
Şok oldum bu nasıl zihniyet ya

Eşimin babanesi ve dedesi kayınbabam küçükken ölmüş
Oh diyor iyiki kaynanam kayınbabam yok
Ama bizde her halta karışmaya çalışıyor ben engelledikçe beni istemiyor musun diyor

Kadın beni ciddi ciddi delirtti resmen pskolojik baskı
İki kere evlendim
iki kv de de aynı
al birini vur ötekine
eminim 3. ye evlensem o da aynı olacak
ha bu arada ıkı evlilikten önce bir nişan atmıslıgım var
o da aynıydı:D

Ağlıyor triplere girip duygu sömürüsğ yapıyor hem bana hem eşime kadının taktiği bu
O zaman sen aglicaksin o aglamadan
Sen duygu somurusu yapacaksin
Hatta boyle numara felan yap sinir krizi gecieiyormus gibi. Ben senin iyiligin icin soyluyorum. Cok pisman olursun yillar sonra keske ben koysaymisim diye

Hahaha o zmn ole olmazsin umarim :)
çok korumacı olacagım en küçük meselede tırnaklarımı çıkarıp ustune atlayacakmışım gibi geliyor o yuzden kızıma sakın bize çok sey tasıma bak sonuç kötü olur demeyi planlıyorum şimdiden bir de damadın anası da korksun benden benim kv nin yaptıklarını kızıma yaptırmayacağım kesin :)))))))))))

O zaman sen aglicaksin o aglamadan
Sen duygu somurusu yapacaksin
Hatta boyle numara felan yap sinir krizi gecieiyormus gibi. Ben senin iyiligin icin soyluyorum. Cok pisman olursun yillar sonra keske ben koysaymisim diye
Yok canım haklısın çünkü bu dediğini yaptırırsa her halta burnunu sokar

çok korumacı olacagım en küçük meselede tırnaklarımı çıkarıp ustune atlayacakmışım gibi geliyor o yuzden kızıma sakın bize çok sey tasıma bak sonuç kötü olur demeyi planlıyorum şimdiden bir de damadın anası da korksun benden benim kv nin yaptıklarını kızıma yaptırmayacağım kesin :)))))))))))
Bunu bende farkettim cnm.. kiz annesi olduktan sonra daha korumaci oldugunu farkediosun.. ki ben ultrasonda bile kizim olcani duydugunda aglamistim.. bu dunyada ben seni nasil koruycam biz cekioruz sende mi cekicen? Diyerekten:) burdaki konularada bakarsak erkek olmak sanki bi nebze daha kolay gibi.. Allah evlatlarimizi iyilerle karsilastirsin

Bunu bende farkettim cnm.. kiz annesi olduktan sonra daha korumaci oldugunu farkediosun.. ki ben ultrasonda bile kizim olcani duydugunda aglamistim.. bu dunyada ben seni nasil koruycam biz cekioruz sende mi cekicen? Diyerekten:) burdaki konularada bakarsak erkek olmak sanki bi nebze daha kolay gibi.. Allah evlatlarimizi iyilerle karsilastirsin
kesinlikle erkek annesi olmak çok kolay şu zamanda.mesela benim kaynanam dugun gunu attı oğluna benim ustume öldü mü diye bir arar sesini duyar haa yaşıyor iyii iyii ben hayatıma devam edeyim, derdi beni bulmasın derdinde ama öbür tarafta görüşeceğiz

Benim kv.nin de kendi anasi babasi hayatta ama kayinvalidesi ve pederi eskiden vefat etmis. 60 yasindaki kadin hala ana kuzusu sanirsin ki 15 yasinda. Kafasi rahat valla ama benim kafam rahat degil

kesinlikle erkek annesi olmak çok kolay şu zamanda.mesela benim kaynanam dugun gunu attı oğluna benim ustume öldü mü diye bir arar sesini duyar haa yaşıyor iyii iyii ben hayatıma devam edeyim, derdi beni bulmasın derdinde ama öbür tarafta görüşeceğiz
Yok ya herkes ole degil inan azda olsa insan evlatlarida var.. ama iyiler bize denk gelmemis o ayri mesele... benimde bi tanidigin gelininin annedi babasi daha vurdumduymaz benim esimin anne babasi gibi.. kisilik meselesi.. ama daha cok kopruyu gecene kdr mevzusuda cok

Back
X