- 2 Mayıs 2017
- 566
- 665
- 53
- Konu Sahibi Hanimkoylununhanimi
-
Dogum korkusu icin cok erken .Su anin tadini çıkarmaya bak derim .Oğlun icin Arden ,Demir ,Göktuğ isimlerini önerebilirim.Kızlar çıldıracam. Bi türlü hiç bir ismi yavruma yakıştıramıyorum. Modern ve az konulan bi isim olsun istiyorum. İleride alay konusu olup, lakap takılacak bi isim olmasın istiyorum. İstiyorum da istiyorum ama bulamıyorum.
Sizin oğlunuz olacak olsa ne isim koyardınız?
Yada evlatlarınızın ismi ne?
Bir yerden duyupta beğenip aklınızda kalan isim var mı ?
Notdoğum korkusunu bastıran bir sitres vallaha
Doğum korkum yok demek istedim ama kendimi ifade edemedim cnmDogum korkusu icin cok erken .Su anin tadini çıkarmaya bak derim .Oğlun icin Arden ,Demir ,Göktuğ isimlerini önerebilirim.
Anladim canim olmasin zaten korkuDoğum korkum yok demek istedim ama kendimi ifade edemedim cnmönerdiğin isimlerde çok güzel. Araşyırdığım isimler. Ardeni beğendim ermeni ismiymiş.Göktuğuda beğendim 3. Harf "K" yi dilleri sürşüp "T" diye çıkarırlar mı diyorum. Ahh ahhh :
Kpeder ismi + Asaf /Aras /Mirza bu 3unden biri olcak canim en uyumlu bunlar .Ismi yazmayım ifsa olurum.Sizin cinsiyet belli mi ? İsim ayarladın mı cnm
Yegenimin ismi Omer Yasir ben onermistim koydular cok asil bir isim OmerBenim oğlumun adı hazırdı zaten Ömer :)
Modern olması önemli değil benim için,. Modern olayım derken saçma saçma isimler çıkmış ortaya ne yazık ki.
Gerçekten güzelSahabe isimlerinden Talha ve Zeyd ı çok beğeniyorum.
Hahaaa ifşa olmayayım diye bende büyük oğlanın adını yazamıyorm. Yazdığın isimlerden 1. Mirza, 2. Aras çok güzel ama nacizane fikrim bu yıl konulan Asaf ismi öyle böyle değil aşırı fazlaKpeder ismi + Asaf /Aras /Mirza bu 3unden biri olcak canim en uyumlu bunlar .Ismi yazmayım ifsa olurum.
Evet ozellikle Omer Asaf ikilisi esime diyorum yok kabul etmiyor .Hamile kalmadan bir kez demistim unutmamis tutturdu Asaf .Bu arada hamile kalmayi cok isteyip olmadigi dönemde ruyamda oglum vardi adi Musab'di o ruyadan da cok etkilenmistim .Hahaaa ifşa olmayayım diye bende büyük oğlanın adını yazamıyorm. Yazdığın isimlerden 1. Mirza, 2. Aras çok güzel ama nacizane fikrim bu yıl konulan Asaf ismi öyle böyle değil aşırı fazla
Ay merak ediyorum birsürü isim düşünüp en son neyi koyacazEvet ozellikle Omer Asaf ikilisi esime diyorum yok kabul etmiyor .Hamile kalmadan bir kez demistim unutmamis tutturdu Asaf .Bu arada hamile kalmayi cok isteyip olmadigi dönemde ruyamda oglum vardi adi Musab'di o ruyadan da cok etkilenmistim .
Tsk.canim Talha ismi olabilir aslindaSahabe isimlerinden Talha ve Zeyd ı çok beğeniyorum.
Tsk.canim Talha ismi olabilir aslindaSahabe isimlerinden Talha ve Zeyd ı çok beğeniyorum.
Ay merak ediyorum birsürü isim düşünüp en son neyi koyacaz
Ay kötü bi tecrübe olmuş sizin için. En korktuğum durumMaalesef ben de kızıma bir sürü isim düşünüp ablamın aklına uyup son anda hiç aklımızda olmayan bir isim koyduk ve sonra çok pişman oldum, sonra dava açıp değiştirdik, bir sürü iş,şimdiki kızıma daha cinsiyeti belli olmadan buldum ve baştan kimse karışmasın dedim ve ismiyle hitap ediyoruz hep, inşallah gönlüne göre bir isim bulursun
Bir arkadaşımın oğlu eren tuna,belki fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?