• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''erkek annesi olmak ayrıcalık'' mış...

iki kızım var.2.ye hamileyken sorarlardı neyin olacak .kızım dediğimde ayy üzülme derdi bir kızım daha olduğunu bilenler..neyine üzüleyim benim hep hayalimdi 2 kız kardeş..Allah gönlüme göre verdi.bence anne olmak ayrıcalık.boş konuşan çok.bakmayın siz..

Kız evlat annesi olmakda ayrıcaklık, erkek evlat annesi olmakda ayrıcalık ama en önemlisi hayırlı evlat annesi olmak ayrıcalıktır.
Allah herkesin evladını hayırlı kılsın.

kızlar bnm iki kızım var binlerce kere şükürler olsun kuzeniminde bi oğlu.. eşi hastaneye geldi geçen gün muayene falan oldu işlerini bitirince yanıma uğradı sohbet ediyorduk sonra yan taraftaki arkadaşım geldi yanımıza hamile oda bi oğlu olucak..sonra bizim hatun cinsiyetini sordu arkadaşıma oda oğlan dedi hemen atladı ayy oğlan annesi olmak bi ayrıcalık diye..arkadaşım müdahale etti hemen neden ayrıcalık olsunki kızı oğlanımı var sağlıklı olsun falan dedi ama o durmuyo yok abla bak doğsun o zmn konuşalım falan diyo kendince saçmalıyo bişeyler konuşmaya çalışıyo falan sonra arkadaşım biraz üsteleyince kapattı konuyu ve gitti..zaten sevmiyodum iyice gıcık oldum gereksiz şeyyy...
Sacma benim kizimda var oglumda evlat evlatir saglikli olsun niye ayricalik oluyormuş sacma sapan

Var böle insanlar..
Bende hep Allahim nolur kizim olsun diye dua ettim oldu cok şükür..
2 tane daha bebis dusunuyorum insaallah onlarda kiz olur..
Ben gercekten erkek cocugunu sevmiyorum ..Bole insanlarin yuzunden..

Erkek cikaraninki altin, kiz cikaranin bakir mi!!! Benim kv de benim.oglum var diye eltimin uzerine gider ve ben deli olurum.Eltimin gunahi ne kiz da bizim erkek de.onemli olan hayirli olmasi diyorum

Bir kadın erkek çocuğu eğer kız çocuktan üstün görüyorsa ezik büyümüştür bence kız olduğu için.
Be kadın sen nesin o zaman diyeceksin böylelerine
O zaman sen doğunca senin annen o ayrıcalıktan mahrum kaldığı için çok üzülmüştür desen ne yapacak acaba.
Eğer bir kadın evladını oğlan yada kız olduğu için seviyorsa hiç sevmesin.
Evlat sadece evlat olduğu için candan bir parça olduğu için sevilir.
Allah kızlarına hayırlı ömürler nasip etsin.
Benim de bir oğlum var ama ikincisi hayırlı olacaksa eğer kız olsun isterim.
Ama bir ayrıcalığım olsun diye değil tokalar takıp süslemek için :)
Yoksa ikinci de oğlan olsa onu sanki daha az mı seveceğim.
Evlat bu ya misss kokar hepsi cennet kokar.:KK68:

Kadınlar erkek çocuğu olunca kendilerini daha değerli hissediyorlar, daha doğrusu kocaları ve akrabaları bunu hissettiriyor, erkek annesi vs. diye. Erkek çocuğum var sırtım yere gelmez sanıyorlar. Freud'un "penis kıskançlığı" kavramı bağlamında düşünüyorum ben bu konuyu.
Allah sağlıklı ve hayırlı şekilde evlatlar versin de yeter ki.Kız olmuş erkek olmuş hiçbir önemi yokkk. Bunu idrak edebileni azdır, ancak çocuğu olmayan ya da evladı hasta olan biri anlayabilir. :KK43:

Bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah.oğlum olduğunda bir ayrıcalık asla hissetmedim ne kadar saçma hastalıklı bir düşünce ama bayanların da bu düşüncesinin aileden geldiğini düşünüyorum.1 kız kardeşim 1 erkek kardeşim var ne annem ne babam erkek kardeşimi bizden üstün yetistirmedi.rabbim hayırlı evlat versin önemli olan bu

Haha ne guldum bu arkadasiniza he yavrum he sen ayricaliklisin deseydin. Benimde bir kizim var ikincide kiz olacak bazi kisiler sorunca soyledigimde olsun demiyorlar mi agizlarina carpasim geliyor. Bu konuda soylenecek cok sey var da erkek annelerini dusunerek yazmiyorum. Zaten herkes gercegin ne oldugunu biliyor aslinda :)

Haha ne guldum bu arkadasiniza he yavrum he sen ayricaliklisin deseydin. Benimde bir kizim var ikincide kiz olacak bazi kisiler sorunca soyledigimde olsun demiyorlar mi agizlarina carpasim geliyor. Bu konuda soylenecek cok sey var da erkek annelerini dusunerek yazmiyorum. Zaten herkes gercegin ne oldugunu biliyor aslinda :)
Olsun deyince aklıma geldi kız bir teyze nereli olduğumu sordu Kayseri deyince olsun demişti ne bozulmustum aklıma geldi:KK45:

Back
X