• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''erkek annesi olmak ayrıcalık'' mış...

İnsan olabilmek, ahlaklı ve erdemli olabilmek ve eğer sahipsek evlatlarımızıda bu çizgide yetiştirebilmek ayrıcalıktır....evlad çok güzel, kızı erkeği olmaz, nice anne diye geçinen kadın var ki yüzüne bakılmaz, nice kadın var ki evlat için yanar tutuşur....Rabbim bakabileceğe, hakedene nasip etsin...orda burda ziyan olan çocukları görünce öncelikleri ve ayrıcalıkları tekrardan sorguluyor insan....

İnsan olabilmek, ahlaklı ve erdemli olabilmek ve eğer sahipsek evlatlarımızıda bu çizgide yetiştirebilmek ayrıcalıktır....evlad çok güzel, kızı erkeği olmaz, nice anne diye geçinen kadın var ki yüzüne bakılmaz, nice kadın var ki evlat için yanar tutuşur....Rabbim bakabileceğe, hakedene nasip etsin...orda burda ziyan olan çocukları görünce öncelikleri ve ayrıcalıkları tekrardan sorguluyor insan....
kızlar bırakın erkek annesi yada kız annesi olmayı. anne olduğunuz için şükredin siz zaten ayrıcalıklısınız. bana Rabbim keşke nasip etse ne kız ne erkek umrumda değil. inanın şu yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu :( bigün bende olabilecekmiyim bilmiyorum. rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah

femalexx canım kusura bakma yanlışıkla senin mesajına yanıt yazmışım geri alamadım. direk ortaya yazcaktım ben .

femalexx canım kusura bakma yanlışıkla senin mesajına yanıt yazmışım geri alamadım. direk ortaya yazcaktım ben .
Bende onu demek istedim...Rabbim anne olmayı nasip etsin isteyen tüm kadınlara... en büyük lutuf budur, evladın kızı erkeği olmaz.sağlıklı ve hayırlısı dilenir,,..rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

Insanlarin en büyük yanılgısı dunya ve icindeki her seyi kendilerinin sanıp boburlenmesi . Evlatlar anne babaya ait değildir anne baba emanetçidir her şeyin sahibi olan ve bize bu lutuflari veren Allahimiza sukredecegimize boburlenmek sende yok bende var demek büyük gafletlerdendir kim neyle nasil imtihan edilir bilemezsiniz siz her daim cocuklarinizi koruyamazsiniz elinizden geldiğince iyi yetistirin ve ovunecekseniz cocugunuzun cinsiyetiyle degil ahlakiyla ovunun vesselam .

Insanlarin en büyük yanılgısı dunya ve icindeki her seyi kendilerinin sanıp boburlenmesi . Evlatlar anne babaya ait değildir anne baba emanetçidir her şeyin sahibi olan ve bize bu lutuflari veren Allahimiza sukredecegimize boburlenmek sende yok bende var demek büyük gafletlerdendir kim neyle nasil imtihan edilir bilemezsiniz siz her daim cocuklarinizi koruyamazsiniz elinizden geldiğince iyi yetistirin ve ovunecekseniz cocugunuzun cinsiyetiyle degil ahlakiyla ovunun vesselam .
2015 de acilmis konuyu cok mu aradiniz:KK70:

Benimde bir oğlum var ama ne alaka erkek annesi olmak ayrıcalıkmis. Çok saçma bir düşünce. Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak bence ayrıcalık gerisi boş.

kızlar bnm iki kızım var binlerce kere şükürler olsun kuzeniminde bi oğlu.. eşi hastaneye geldi geçen gün muayene falan oldu işlerini bitirince yanıma uğradı sohbet ediyorduk sonra yan taraftaki arkadaşım geldi yanımıza hamile oda bi oğlu olucak..sonra bizim hatun cinsiyetini sordu arkadaşıma oda oğlan dedi hemen atladı ayy oğlan annesi olmak bi ayrıcalık diye..arkadaşım müdahale etti hemen neden ayrıcalık olsunki kızı oğlanımı var sağlıklı olsun falan dedi ama o durmuyo yok abla bak doğsun o zmn konuşalım falan diyo kendince saçmalıyo bişeyler konuşmaya çalışıyo falan sonra arkadaşım biraz üsteleyince kapattı konuyu ve gitti..zaten sevmiyodum iyice gıcık oldum gereksiz şeyyy...
valla bu devirde tam tersi kızı varsa sanslısın oglun evlenen kadar oglun ama kızın ölene dek senin kızın oglun evlendimi gelin istemiyosa is bitiyo ama kızın damat gelmek zrounda degil her sekılde kız anne görüsür

Amaaan boşverin niye takıyorsunuz ki gereksiz. Allah hayırlı evlat versin öncelikle onun demesiyle mi ayrıcalıklı olacak ki kafaya takıyorsunuz değmez bile yani. Başka dert edecek bir şey mi bulamadınız başkaları da kız çocuğu ayrıcalıktır der bunun değeri mi olur evlat evlattır bu genelde herkes için böyledir.

Ay sanki milyonda bir bulunuyor erkek cocuk da ayricalik oluyor ha erkek ha kiz hayirli evlat olsun gerisi bos oglum olsa biri sanslisin dese ne alaka derim yani cok sacma sapan insanlar var bide bunu kadinlar yapiyor cok seviyolarsa cinsiyet degistirip erkek olsunlar madem

Oglum var 1tane
Kız olcak deseler hemen dogurcam :)
Esim kiz cocuklarini cok seviyor.
Hep kizi olsun istiyor.

Allah saglikli ve hayirli evlat versin.

Valla bu devirde sağlıklı bebek sahibi olmak ayrıcalık. Boyle konusup konusup Allah'tan insanın belasını istememesi gerekiyor.

kızlar bnm iki kızım var binlerce kere şükürler olsun kuzeniminde bi oğlu.. eşi hastaneye geldi geçen gün muayene falan oldu işlerini bitirince yanıma uğradı sohbet ediyorduk sonra yan taraftaki arkadaşım geldi yanımıza hamile oda bi oğlu olucak..sonra bizim hatun cinsiyetini sordu arkadaşıma oda oğlan dedi hemen atladı ayy oğlan annesi olmak bi ayrıcalık diye..arkadaşım müdahale etti hemen neden ayrıcalık olsunki kızı oğlanımı var sağlıklı olsun falan dedi ama o durmuyo yok abla bak doğsun o zmn konuşalım falan diyo kendince saçmalıyo bişeyler konuşmaya çalışıyo falan sonra arkadaşım biraz üsteleyince kapattı konuyu ve gitti..zaten sevmiyodum iyice gıcık oldum gereksiz şeyyy...
İnsan olmak ayrıcalık.herkese nasip olmuyor

Back
X