Erkek arkadaş adayı ve söyledikleri kafamı karıştıırdı .bakarmısınız ?

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
geçen gün iş çıkışı birinle görüştüm . bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık . neyse ilk defa yemeğe çıktık . sonra bayağı konuştuk falan . çocuk bana tuhaf tuhafsorular sordu . baban ne iş yapıyor tamam urası normal . ama yazlığınız var mı ?sonra babanın arabası markası ne ?üstündeki derimod mu ?deri ceket vardı üstümde . yani lafın arasına soruor ama yinede ne bileyim çirkin değil mi bu tip sorular ?sanki bana maddi durumumuzu ölçüyormuş gibi geldi . ben bakımlı ve güzel giyinmesini severim hatta maaşımın bütününü kendim için harcıyorum ailemin bana ihtiyacı yok ama yani orta halli insanlar . dışardan zengin bir hayat yaşıyormuş gibi gözükebilirim ama normal bir hayatım var . yani sizcede acaba bu adam benim maddi durumumu öğrenmek için mi bunları sordu bana öyle geldi :(

geçen gün iş çıkışı birinle görüştüm . bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık . neyse ilk defa yemeğe çıktık . sonra bayağı konuştuk falan . çocuk bana tuhaf tuhafsorular sordu . baban ne iş yapıyor tamam urası normal . ama yazlığınız var mı ?sonra babanın arabası markası ne ?üstündeki derimod mu ?deri ceket vardı üstümde . yani lafın arasına soruor ama yinede ne bileyim çirkin değil mi bu tip sorular ?sanki bana maddi durumumuzu ölçüyormuş gibi geldi . ben bakımlı ve güzel giyinmesini severim hatta maaşımın bütününü kendim için harcıyorum ailemin bana ihtiyacı yok ama yani orta halli insanlar . dışardan zengin bir hayat yaşıyormuş gibi gözükebilirim ama normal bir hayatım var . yani sizcede acaba bu adam benim maddi durumumu öğrenmek için mi bunları sordu bana öyle geldi :(

ilk görüşmede sordukları bıraz tuhaf olmus. babanızın arabasının markSINdan ona ne kı suan ıcın. hadı montunuz cok yakısmıstır o yuzden markasını sormustur falan dıcem ama ust uste bu kadar maddıyet ıceren sorular garıp geldı

ilk görüşmede sordukları bıraz tuhaf olmus. babanızın arabasının markSINdan ona ne kı suan ıcın. hadı montunuz cok yakısmıstır o yuzden markasını sormustur falan dıcem ama ust uste bu kadar maddıyet ıceren sorular garıp geldı

banada garip geldi . ben anlamadım yani .ben ona birşeysormazken yani böle evlilik programlarında kadınlar erkeklere sorarlar ya benimkide o hesap oldu . babamın arabasının markasını ve modelini bile sordu yani kaç model dedi . yazlığınız var mı bilmem ne .ben anlamadım yani görüşmek istemiyorum bir daha.

tespitin doğru,adam maddi durumunuzu ölçmüş,artık devir böyle canım, başlamadan bu işe son vermeni salık veririm böyle tiplerle değil sevgili arkadaş bile olunmaz

tespitin doğru,adam maddi durumunuzu ölçmüş,artık devir böyle canım, başlamadan bu işe son vermeni salık veririm böyle tiplerle değil sevgili arkadaş bile olunmaz

aynen daha ilk görüşmemiz . yani ikinci üçüncüde olsa farketmez gerçi . ama hep maddiyata dayalı sorular sorması garip . yok görüşmem zaten gerek yok . elektirik alamadım zaten de oda var da . ne bileyim bir erkeğin böle konuşması çok garip . ben memur çocuğuyum oda öle . yani kendide zengin bir aileden gelmiyor . anlamadım neyin hesabını yaptı aklınca .

aynen daha ilk görüşmemiz . yani ikinci üçüncüde olsa farketmez gerçi . ama hep maddiyata dayalı sorular sorması garip . yok görüşmem zaten gerek yok . elektirik alamadım zaten de oda var da . ne bileyim bir erkeğin böle konuşması çok garip . ben memur çocuğuyum oda öle . yani kendide zengin bir aileden gelmiyor . anlamadım neyin hesabını yaptı aklınca .

insanlar cüretkar olmuş,ben eşimle yıllarca flört ettim o benden 5 sene önce başladı iş hayatına,ilişki evliliğe gidiyo belli ama bi kere sormamışımdır ne kadar alıyosun nereye harcıyosun diye, ne zamanki evlendik bütçeler ortak oldu o zaman şunu alalım şunu yapalım şu kadarını ayıralım diyoruz
bak bu adamın tavrından aile terbiyesini bile ölçebilirsin ailesi hakkındada çıkarım yapabilirsin

insanlar cüretkar olmuş,ben eşimle yıllarca flört ettim o benden 5 sene önce başladı iş hayatına,ilişki evliliğe gidiyo belli ama bi kere sormamışımdır ne kadar alıyosun nereye harcıyosun diye, ne zamanki evlendik bütçeler ortak oldu o zaman şunu alalım şunu yapalım şu kadarını ayıralım diyoruz
bak bu adamın tavrından aile terbiyesini bile ölçebilirsin ailesi hakkındada çıkarım yapabilirsin

doğrusu o zaten . sorması irdelemesi kötü kokular geldi burnuma . önce dedim acaba ben mi büyütüyorum hatta anneme bile söyledim . oda dedi boşver hayır gelmez . nezaket icabı sorulmaz dedi . hem ben ona sordum mu ki o bana soruyor . ne hakla yani .kendiside zengin bir aileden gelse altında son model bmw olsa anlarım belki derim kendine denk birini istiyor ama öylede değil . anlamadım ben bu işi . erkeklerde artık zengin kız avına çıkmış .

ben arkadaşıma bıle böyle sorular sormam çok çirkin

adamın senı tanıması lazım maddı durumunuzu değil

ayrıca ona neymiş babanın arabasından onamı vercekmiş baban

ben arkadaşıma bıle böyle sorular sormam çok çirkin

adamın senı tanıması lazım maddı durumunuzu değil

ayrıca ona neymiş babanın arabasından onamı vercekmiş baban

modelini bile sordu yani düşün marksını bilmem nesini . resmen babamın maddi durumumu öğrenmek için

Üstündekinin markasına kadar sormuş görgüsüz, terbiyesiz. Maddi durumunu ölçmeye çalışmış. Söyle ona etek giyip gezsin sokaklarda. Erkek müsveddesi:47: Erkek olmak değil mesele, adam olmak lazım. Adam değilmiş o , yol ver gitsin. Hatta arkadaş olarak bile görüşme bu tipitiple.

hayatımda görgüsüz gördümde bunun gibisini görmedim
sende ona SENİN MARKAN NE deseydin:1:

"Sen ne "Mal"sın acaba ?" deseydin sorulara bak ya maddi yönü sağlam birini mi istiyor yok ise ezik mi hissetti kendini bu şahıs ?

arkadasim sen niye demedinki benle evlenecek adama babam bmw verecek 3 daire 5 dukkan daha neler neler azicik bayram ederdi garibim:27: sevicden eli ayagi birbirine dolasir senin olan mallarin hayalini kurar yazik azicik mutlu mutlu uyurdu:24: birkac gun ne var desen bencil olma bu kadar garibe yazik degilmi birdaha gorusursen tabu falanda ister bu mal:42:

cok itici gelir ya bu tarz seyler ben 7-8 senelik erkek arkadasımın bile mal varlıgını bilmezdim yani o anlatırsa ancak ne kdr maas aldıgını bile sormadım para konusu bence nişan doneminde falan acılır sevgililik doneminde en fazla cok harcama bosuna falan diye akıl verirsin ki sizinki ilk tanısmada maddiyata dayalı sorular sormus bence bu adamı bosverin

Son düzenleme:
Back
X