erkek arkadaş - evlilik sorunsalı

matildagz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
3
0
6
35
İstanbul
erkek arkadaşıma kafayı takmış durumdayım , 2 senedir tanışıyoruz ben 25 o 35 yaşında . onunla ilk tanıştığımzda 7 yıllık sevgilisinden ayrılmış ıssız adam gibi ortalarda geziniyordu. 2 sene o kızı dinledim ondan , unutsun beni sevsin diye herşeyi yaptım (kendisi 2. kaptan ve yılın belirli zamanlarında denizde , karada olduğu zamanlarda ise onun evinde yaşıyoruz) sonunda kendimi sevdirdim ama o kadar acayip biri ki 3 sene boyunca ağzından 2 kez seni seviyorum lafını duydum düşünün , doğum günleri , özel günler ise zaten onlardan hiç bahsetmiyorum. abisi var ve evli, annesi gelir sohbet ederdik eskiden , şimdi geldiğinde ise sohbetin arasında kızım sana Allah hayırlı kısmetler versin gibi şeyler söylüyor kırılıyorum. zaten annesi ne derse onu yapıyor herşeyde ona danışıyor benim yaptığım çorbayı içmez annesinin yaptığı çorbaları lüp lüp götürür, annesi beni sevmiyor desem o da değil kadın bana normal davranıyor ben ise onlara pervane oluyorum , hemşireyim iğne yapılıcak giderim tansiyon ölçülücek giderim asla saygısızlık etmedimannesine , sevgilime de hiç demedim bak annene de bana böyle dedi üzlüdüm diye . 1 yıl önce evlilik konusunu açmıştım bana karaya geçmeden evlenemem demişti , şimdiler ise ben evlenemem diyor neden diyorum cevap yok en son ayrılalım dedim ağladı neden kendini alıştırdın diye kıyamamdım barıştık , gerçi bu olaydan sonra o gemiye gitti ve 3 ay ayrı kaldık ilişki olarak da ayrıldık ama o gelince yapamadık çok özledik birbirimizi ve barıştık .ben ne isityor anlıyamıyorum öyle evlilik manyağı biri değilim ama sadece onunla evlenmek istiyorum(gerçi anakuzusu erkek profiline de çok uyuyor , zor bir evlilik olur bizimkisi) , istiyorum yani her teklifi yaptım dedim aynı evde yaşıyalım zaten tek yaşıyorsun o gitti bana inat 22 yaşında olan kankasını aldı ev arkadaşı olarak yanına . zaten anlamıyorum 35 yaşındaki adamın 22 yaşında nasıl kankası akıl danıştığı kişi olur ? sevmiyor istemiyor desem o zaman neden başladık tekraradan neden aradı sordu, seni özledim diye mesajlar attı . kafamda deli sorular var , ne istediğini anlamıyorum nereye kadar gider hiç bilimiyorum şu anda akışına bırakmış durumdayım, ne çektim bu yaşımda bu ilişkiden acaba alışkanlık olarak mı görüyor da bırakamıyor beni ? artık hiçbirşey bilmiyorum

canım zor bir durum adamın evlilik gibi düşüncesi yok bu çok açık. ben bu şekilde devam ederim diyorsan o bitinceye kadar devam eder. beklentin evlilik yönündeyse soğumaya çalış derim

gerçekten zor bi taraftan herkesin beklentisi evlilk seninde isteğin bu ama karşı taraf istemezken

O bitirinceye kadar devam eder sonra sıkılır bırakır yıllarca beni kullandı diye için yanar ,dünya başına yıkılır , bilemiyorumki annesi istiyormu ama standar Türk erkeği annesiyse oğlunun evinde olan biriyle evlenmesini desteklemez

annesi tam bir klasik türk annesi hatta resmen telapatik yollarla anlaşıyorlar , yani annesinin dediğine göre hissediyormuş oğlunun işte fırtınaya yakalandığını , gemidekilerle tartıştığını falan başkası ile deniyim dedim 3 aylık ayrılık döneminde ama olmadı aklım ondayken . anlıycağınız herşey absürt bir dram-komedi filmi gibi :44:

O zaman annesini ikna etmen lazım :)
Evlenmek bir son değilki
Farzediyorumki bu adam evlenmek için ayaklarına kapanıyor seni seviyorum demeyen özel günlerine özel günlerine önem vermeyen annesinin sözünden çıkmayan bir adamla aşk nereye kadar kurtarır?

Cnm bu adamin evlilige yanasmadigi ve yanasmadigi bence kesin ustelik anakuzusuda bi iliski aglamakla yalvarmakla olmaz ki olmuorda bu asina eeee ne olacak bi isin sonu yada bakalim bu isin bi sonu olucakmi aliskanliktan baska birsey degil bence hayatinin en guzel yaslarini ona harcama bence seni seven sana aski her anlamda yasatan birini al hayatina ....

bende aslında şu anda çok gelgitli bi durum yaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum ondan kopamıyosun kopmak istiyosun bu sonunu göremediğin ilişkiden yoruldun ama onu hayatında çıkaramıyosun bi türlü sanırım en iyisi onunla açık açık konuşmak tüm gerçekliğiyle sonrada konuşmaya göre kendine bir yol çizmek...

sevdiğini bile söyleyemeyen bi adamı ne yapacaksın?
üstelik senden 10 yaş büyük.
bence ayrıl, seninki aşk da, onunki değil gibi görünüyor anlattıklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…