erkek arkadaşıma kafayı takmış durumdayım , 2 senedir tanışıyoruz ben 25 o 35 yaşında . onunla ilk tanıştığımzda 7 yıllık sevgilisinden ayrılmış ıssız adam gibi ortalarda geziniyordu. 2 sene o kızı dinledim ondan , unutsun beni sevsin diye herşeyi yaptım (kendisi 2. kaptan ve yılın belirli zamanlarında denizde , karada olduğu zamanlarda ise onun evinde yaşıyoruz) sonunda kendimi sevdirdim ama o kadar acayip biri ki 3 sene boyunca ağzından 2 kez seni seviyorum lafını duydum düşünün , doğum günleri , özel günler ise zaten onlardan hiç bahsetmiyorum. abisi var ve evli, annesi gelir sohbet ederdik eskiden , şimdi geldiğinde ise sohbetin arasında kızım sana Allah hayırlı kısmetler versin gibi şeyler söylüyor kırılıyorum. zaten annesi ne derse onu yapıyor herşeyde ona danışıyor benim yaptığım çorbayı içmez annesinin yaptığı çorbaları lüp lüp götürür, annesi beni sevmiyor desem o da değil kadın bana normal davranıyor ben ise onlara pervane oluyorum , hemşireyim iğne yapılıcak giderim tansiyon ölçülücek giderim asla saygısızlık etmedimannesine , sevgilime de hiç demedim bak annene de bana böyle dedi üzlüdüm diye . 1 yıl önce evlilik konusunu açmıştım bana karaya geçmeden evlenemem demişti , şimdiler ise ben evlenemem diyor neden diyorum cevap yok
en son ayrılalım dedim ağladı neden kendini alıştırdın diye kıyamamdım barıştık , gerçi bu olaydan sonra o gemiye gitti ve 3 ay ayrı kaldık ilişki olarak da ayrıldık ama o gelince yapamadık çok özledik birbirimizi ve barıştık .ben ne isityor anlıyamıyorum öyle evlilik manyağı biri değilim ama sadece onunla evlenmek istiyorum(gerçi anakuzusu erkek profiline de çok uyuyor , zor bir evlilik olur bizimkisi) , istiyorum yani her teklifi yaptım dedim aynı evde yaşıyalım zaten tek yaşıyorsun o gitti bana inat 22 yaşında olan kankasını aldı ev arkadaşı olarak yanına . zaten anlamıyorum 35 yaşındaki adamın 22 yaşında nasıl kankası akıl danıştığı kişi olur ? sevmiyor istemiyor desem o zaman neden başladık tekraradan neden aradı sordu, seni özledim diye mesajlar attı . kafamda deli sorular var , ne istediğini anlamıyorum nereye kadar gider hiç bilimiyorum şu anda akışına bırakmış durumdayım, ne çektim bu yaşımda bu ilişkiden
acaba alışkanlık olarak mı görüyor da bırakamıyor beni ? artık hiçbirşey bilmiyorum