2 senedir beraberiz suan enn zor gunlerim de yanimda yaşiyosam onun sayesinde yasiyorum o bunu bayadir istiyo ama izin vermedim saygi duydu simdi haketmiyo muuuu ??^__^
sana sadece şunu anlatayım.....
şimdi anlatacağım benim çok samimi bir kız arkadaşımın yaşadığı bişey bu....
ve gerçek kesinlikle.....
bunu arkadaşım bana anlattığında sevgilisinin kişiliğini takdir ettim gerçekten hayranlıkla, adam gibi adam budur dedim, helal olsun ona hala.....
benim o arkadaşımın 6aylık bi birlikteliği oldu, flört ederken yakınlaşma konusunda çok dikkat ediyordu arkadaşım, neyse sevgilisi asla bunu öpmek şurada dursun elini toplamda 2kere tutmuş bu 6ayda.....
düşünebiliyomusun toplamda sadece 2kere......
çocuk kızı çok sevdi biliyorum, 2güne bir görüşürlerdi....
ya nasıl anlatsam kızın bir dediğini 2etmezdi...
üzmek şurada dursun elinin üzerinde tutardı.....
çokta iyi bi insandı çocuk.....
ama malesef tüm bunlara rağmen arkadaşım onu sevemedi, sevmek istedi sevmeye çalıştı ama olmadı......
gönül bu işte, sevmeyi çok istedi ama sevemedi, ve artık 6ay sonunda onu daha fazla üzmemek için ayrıldı......
vesselam çocuk kız arkadaşımı uzun süre unutamadı ayrıldıktan sonrada.....
ayrıldıktan sonra sadece arkadaş olarak bi yerde oturmuşlar ve arkadaşım çocuğa sormuş merakından; neden 6ay içinde 2günde bir görüşmemize rağmen sadece 2kere elimi tuttun demiş....
istesen elimide tutardın, öperdinde demiş.....
çocukta demişki;
evet ben isteseydim senin elinide tutardım, öperdimde.....
ama ben bunları sana yaptığım zaman senin üzüleceğini bildiğim için ve senin üzülmenide istemediğim için yapmadım bunları demiş..... yeri geldi kendimi tuttum demiş......
bunu söyleyerekte sevgisini yine bi kere daha ifade etmiş bence arkadaşıma......
demekki bi erkek gözüylede bunlar yanlışşşşş....
dinende zaten günah, hı sorduğun için söylüyorum yani günah olduğunuda.....
bence öpme, elinide tutma..... günah işleme.....
günah işlemek hata yapmak demektir......
hala diyorum helal olsun arkadaşımın çıktığı o çocuğa, adam gibi adam böyle olur bence.......
adam gibi sevmekte böyle olur bence......
inşaallah o çocukta gönlüne göre birini bulmuştur......