erkek arkadaş - Öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence senin aklını karıştıran işin dini boyutu, günah olması falan.
Ona bakarsan dine göre senin saçlarının bir telinin gözükmesi, açık giyinmen de günah.
Bence eğer kendini hazır hissediyorsan, onu öpmek istiyorsan gerçekten öp. Bu masum bir öpücükten ileri gitmemeli ama...
İnsan erkek arkadaşını öpmek ister ya. Benim aşık olduğum insana kanım kaynıyor bir kere. Öpüşmek ahlaksızca bir şey değil bana göre.

Bence senin aklını karıştıran işin dini boyutu, günah olması falan.
Ona bakarsan dine göre senin saçlarının bir telinin gözükmesi, açık giyinmen de günah.
Bence eğer kendini hazır hissediyorsan, onu öpmek istiyorsan gerçekten öp. Bu masum bir öpücükten ileri gitmemeli ama...
İnsan erkek arkadaşını öpmek ister ya. Benim aşık olduğum insana kanım kaynıyor bir kere. Öpüşmek ahlaksızca bir şey değil bana göre.
Ona cok asigim cok seviyorum opmek istiyorum ama bi kac msj aldim burdan onlar cok etkiledi benim yuzumden en degerlimin caninin yanmasini istemem ki .. tesekkur ederim

Tum yorumlar icin tesekkur ederim . . .
Bunun yapmamin cok buyuk bir hata olcagini anladim . . Annemin orda canini yakmak istemem..

Aferim sana
Senin gibi akilli bir kiza bu yakisir
Hala sana op diyenlere hayretle bakiyorum
Senin yasinda kizlari kardesleri olsa ayni sekilde op diyebilecekler mi
Ben asla demezdim o yuzden de sana da kiyamam
Anneni dusun ve bunu yapma
Belki ilerde yapacagin gunlerde gelir ama sen daha cok masumsun kucuksun
Onunde uzun temiz ve guzel bir omur var
Erkeklere her zaman cekinerek yaklas
Bugun senle olur yarin baskasiyla guven olmaz
Sen de daha gencsin guzelsin kimbilir ne guzellikler var onunde
Erkek arkadasin ayrilir diye dusunme o olmazsa baskasi olur
Hayirlisi olsun diye dile herzaman
Konularin kac gundur icimi yakiyor
İnsallah artikcok guzel bir omur olur onunde

Öpüşmeyi bırak flört etmek de günah, ama günümüzde sevgilisi olmayan neredeyse yok, topluca bu günahı işliyoruz :50:

Beni soracak olursan ilk dudaktan öpülme vakasında 17 yaşımdaydım

Evlenmeden önce hiç dudaktan öpülmemiş insan sayısı çok azdır heralde (iyi bir iradeye sahip olmak gerek)

Ama öyle 1 kere öpeyim bi daha öpmem de olmuyor sonra dudaktan öpmeler devam ediyor yani, insana normal gelmeye başlıyor..

Senin soruna cevap verecek olursak evet günah, yap veya yapma diyemem

Uzun lafın kısası evet günah..
Bunu sen de biliyorsun ama kendine itiraf edemiyorsun..
Evet kötü de bir davranış...

Ayyy çok anaç bir yazı yazdım.. :27:

2 senedir beraberiz suan enn zor gunlerim de yanimda yaşiyosam onun sayesinde yasiyorum o bunu bayadir istiyo ama izin vermedim saygi duydu simdi haketmiyo muuuu ??^__^

sana sadece şunu anlatayım.....
şimdi anlatacağım benim çok samimi bir kız arkadaşımın yaşadığı bişey bu....
ve gerçek kesinlikle.....
bunu arkadaşım bana anlattığında sevgilisinin kişiliğini takdir ettim gerçekten hayranlıkla, adam gibi adam budur dedim, helal olsun ona hala.....

benim o arkadaşımın 6aylık bi birlikteliği oldu, flört ederken yakınlaşma konusunda çok dikkat ediyordu arkadaşım, neyse sevgilisi asla bunu öpmek şurada dursun elini toplamda 2kere tutmuş bu 6ayda.....
düşünebiliyomusun toplamda sadece 2kere......
çocuk kızı çok sevdi biliyorum, 2güne bir görüşürlerdi....
ya nasıl anlatsam kızın bir dediğini 2etmezdi...
üzmek şurada dursun elinin üzerinde tutardı.....
çokta iyi bi insandı çocuk.....
ama malesef tüm bunlara rağmen arkadaşım onu sevemedi, sevmek istedi sevmeye çalıştı ama olmadı......
gönül bu işte, sevmeyi çok istedi ama sevemedi, ve artık 6ay sonunda onu daha fazla üzmemek için ayrıldı......
vesselam çocuk kız arkadaşımı uzun süre unutamadı ayrıldıktan sonrada.....
ayrıldıktan sonra sadece arkadaş olarak bi yerde oturmuşlar ve arkadaşım çocuğa sormuş merakından; neden 6ay içinde 2günde bir görüşmemize rağmen sadece 2kere elimi tuttun demiş....
istesen elimide tutardın, öperdinde demiş.....
çocukta demişki;
evet ben isteseydim senin elinide tutardım, öperdimde.....
ama ben bunları sana yaptığım zaman senin üzüleceğini bildiğim için ve senin üzülmenide istemediğim için yapmadım bunları demiş..... yeri geldi kendimi tuttum demiş......
bunu söyleyerekte sevgisini yine bi kere daha ifade etmiş bence arkadaşıma......
demekki bi erkek gözüylede bunlar yanlışşşşş....
dinende zaten günah, hı sorduğun için söylüyorum yani günah olduğunuda.....
bence öpme, elinide tutma..... günah işleme.....
günah işlemek hata yapmak demektir......
hala diyorum helal olsun arkadaşımın çıktığı o çocuğa, adam gibi adam böyle olur bence.......
adam gibi sevmekte böyle olur bence......

inşaallah o çocukta gönlüne göre birini bulmuştur......

sana sadece şunu anlatayım.....
şimdi anlatacağım benim çok samimi bir kız arkadaşımın yaşadığı bişey bu....
ve gerçek kesinlikle.....
bunu arkadaşım bana anlattığında sevgilisinin kişiliğini takdir ettim gerçekten hayranlıkla, adam gibi adam budur dedim, helal olsun ona hala.....

benim o arkadaşımın 6aylık bi birlikteliği oldu, flört ederken yakınlaşma konusunda çok dikkat ediyordu arkadaşım, neyse sevgilisi asla bunu öpmek şurada dursun elini toplamda 2kere tutmuş bu 6ayda.....
düşünebiliyomusun toplamda sadece 2kere......
çocuk kızı çok sevdi biliyorum, 2güne bir görüşürlerdi....
ya nasıl anlatsam kızın bir dediğini 2etmezdi...
üzmek şurada dursun elinin üzerinde tutardı.....
çokta iyi bi insandı çocuk.....
ama malesef tüm bunlara rağmen arkadaşım onu sevemedi, sevmek istedi sevmeye çalıştı ama olmadı......
gönül bu işte, sevmeyi çok istedi ama sevemedi, ve artık 6ay sonunda onu daha fazla üzmemek için ayrıldı......
vesselam çocuk kız arkadaşımı uzun süre unutamadı ayrıldıktan sonrada.....
ayrıldıktan sonra sadece arkadaş olarak bi yerde oturmuşlar ve arkadaşım çocuğa sormuş merakından; neden 6ay içinde 2günde bir görüşmemize rağmen sadece 2kere elimi tuttun demiş....
istesen elimide tutardın, öperdinde demiş.....
çocukta demişki;
evet ben isteseydim senin elinide tutardım, öperdimde.....
ama ben bunları sana yaptığım zaman senin üzüleceğini bildiğim için ve senin üzülmenide istemediğim için yapmadım bunları demiş..... yeri geldi kendimi tuttum demiş......
bunu söyleyerekte sevgisini yine bi kere daha ifade etmiş bence arkadaşıma......
demekki bi erkek gözüylede bunlar yanlışşşşş....
dinende zaten günah, hı sorduğun için söylüyorum yani günah olduğunuda.....
bence öpme, elinide tutma..... günah işleme.....
günah işlemek hata yapmak demektir......
hala diyorum helal olsun arkadaşımın çıktığı o çocuğa, adam gibi adam böyle olur bence.......
adam gibi sevmekte böyle olur bence......

inşaallah o çocukta gönlüne göre birini bulmuştur......

Olmassa onu kaybedicegimi hissesigorum bunada dayanamam .. sevdigim kisi asla oyle biri degil yaptigi hoslanmadigim bir takim harwketler var

erkek arkadaşını öpmenin neresi ayıp günah olabilir ki :) dinende elini tutmakdan farkı yok herıkısıde sakıncalı diye biliyorum ama keyfine bak derim ben :)
tabiki fazla kaçırma :(

Canım çok küçükmüşsün daha.Bir insanın sevdiğine dokunmak öpmek istemesi kadar doğal birşey yok ama herşeyin zamanı var.Kesinlikle evlenmekten bahsetmiyorum ama yaşının biraz daha olgunlaşması lazım.Hani 1-2 saniyelik masum bir öpücükle kalacaksa bence sakıncası yok ama sen daha ileri gitmeyeceğine güveniyor musun kendine ve erkek arkadaşına bu önemli.Sonuç olarak içinden geleni yap,öpmek istemiyorsan öpme benden ayrılır mı diye de düşünme.Erkek arkadaşın da senin yaşlarında herhalde ama seviyorsa kararına saygı duyacaktır.

Canım çok küçükmüşsün daha.Bir insanın sevdiğine dokunmak öpmek istemesi kadar doğal birşey yok ama herşeyin zamanı var.Kesinlikle evlenmekten bahsetmiyorum ama yaşının biraz daha olgunlaşması lazım.Hani 1-2 saniyelik masum bir öpücükle kalacaksa bence sakıncası yok ama sen daha ileri gitmeyeceğine güveniyor musun kendine ve erkek arkadaşına bu önemli.Sonuç olarak içinden geleni yap,öpmek istemiyorsan öpme benden ayrılır mı diye de düşünme.Erkek arkadaşın da senin yaşlarında herhalde ama seviyorsa kararına saygı duyacaktır.

Tesekk7r ederim.. artik umrumda degil..

Ben bu konuyu kapayamazmiyim .. kapayamiyorsam ne olur buraya birsey yazmayin lutfen nolur.. iliski bitti

Ben bu konuyu kapayamazmiyim .. kapayamiyorsam ne olur buraya birsey yazmayin lutfen nolur.. iliski bitti

neden bitti tatlım ilişkin???

bildiğim kadarıyla tabi kapatabilirsin bu konuyu, yalnız burayla kim ilgileniyo ben bilmiyorum hiç, istersen Mune isimli arkadaşla bi görüş sor, Mune isimli kişide bu sitede yetkili biri.
bu linkten onun profiline girebilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=11473

neden bitti tatlım ilişkin???

bildiğim kadarıyla tabi kapatabilirsin bu konuyu, yalnız burayla kim ilgileniyo ben bilmiyorum hiç, istersen Mune isimli arkadaşla bi görüş sor, Mune isimli kişide bu sitede yetkili biri.
bu linkten onun profiline girebilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=11473

Bana 2 yol gosterdi ya dedigi olucak yada biticek ve bitti..

Kime msj aticami baska bi abla soyledide onu eklemden msj atilmiyomus... tesekkur ederim <3.

Buraya yaz ablacıgım ...okurlar herhalde ...moderatör konuyu kapatırmısınız diye...

Kazen,mune,kim okursa konuyu kapatsa kızımız çok genç -üzülmesin...lütfen yardım etseniz...

belki barışırsın bilmiyorum da, kendinden taviz verme güzelim. verdiğinde değersiz olursun emin ol, ki senin erkek arkadaşın da masumca seni seven biri değil değmez. kendin de görmüşsün yanlış hareketlerini. seni cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için bir obje olarak kullanamaz buna hakkı yok.

belki barışırsın bilmiyorum da, kendinden taviz verme güzelim. verdiğinde değersiz olursun emin ol, ki senin erkek arkadaşın da masumca seni seven biri değil değmez. kendin de görmüşsün yanlış hareketlerini. seni cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için bir obje olarak kullanamaz buna hakkı yok.

Hâla cok seviyorum .. o donmez bana geri bende donemem asla.. peki cok tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X