Erkek arkadas sorunu

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.635
287
123
Sekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...

8 aylık ilişkide sadece 5 defa telefonda gorustuyseniz zaten ortada ilişki falan yok. Ben bile evlenerek başka şehre gelmeme ragmen annemin bahcesinde baktigim kedimizi daha çok görüyorum. Kendinize biraz değer verin, lütfen..

Ben kendi değerimin farkında olmadigim için böyle oluyor zaten

8 ay bile fazla harcatmayın kendinizi böylelerine lütfen

Hepsinin de bahanesi aynı ailevi sorunlar bla bla bla.
Kimin ailevi sorunu yok?
Ya da kimin sorunu yok?
Biz niye tam tersi sevdiğimiz insanlardan destek almak istiyoruz.
Size yazık çekmek zorunda değilsiniz böyle nazlarıní

32 yasında evde oturan umursamaz tavirlar sergileyen adamdan hayir gelmez.

3 gun aramadıgı zaman diliminde numaranizi degistirin tum sosyal medya hesaplarınizdan da engelleyin ulasamasın size. boyle umursamaz adamın müstehakı bu. kendinizi yıpratmaya değmez.

Hiçbir ilişki tek taraflı çabayla yürümez. Zaten sorunlu bir tip belli, bu adamla daha fazla zaman kaybetmeyin

Yani alti 6 kere mi bulustunuz toplam?cok az degil mi. Bulusunca ne yapiyosunuz yan yanayken ilgisi nasil?

Çalışmıyor şuan kendiside söylüyor geleceğim belirsiz diyor bunu çok kafaya taktiği için bir de ben ilgi bekliyormuşum

İlişki yaşıyorsan tabi ki de ilgi bekleyeceksin.
Sana ilgi gösteren adam da matah bir şey yapmıyor, olması gereken bu zaten.
Kendini bir şey sanmasın.
Gitsin iş bulsun o zaman, çalışmamasının sebebi sen misin?

Bas tekmeyi ya sanki çok lazım böyle tipler.

İlgisizliği en son dert olurdu benim için.. adam 32 yaşına gelmiş bırak düzeni işi bile yok.. bundan sana hiçbişey olmaz,acil ayrıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…