- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.830
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sevgililik değil ki? Eskiden mektup arkadaşları bile daha sık iletişim kurarmış, bu ne yahu?Sekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...
Yaşınızi merak ettim.Ben kendi değerimin farkında olmadigim için böyle oluyor zaten![]()
31Yaşınızi merak ettim.
Rezil etmek demeyelim de.Herkese ederi kadar değer vermeyi bilmek gerek diyelim.Kendimizin kıymetini bilelim ve sevgimizi haketmeyen adamlarda koreltmeyelim.Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...
20 lerin başı olduğunuzu düşünüyordum, üzüldüm. 30 una gelmiş bir kadından daha ayaklarının üzerinde sağlam bir duruş beklerdim. 8 ayda bikac kez görüşüp üç beş kez konuştuğunuz birine bu derece bağlanmak, sevgi kırıntısı beklemek.. Yapmayın bunu kendinize. Bir silkinin kendinize gelin. Ayrilalim diyorum ayrılmıyor diyorsunuz. Adam sizde değil ki zaten. Kaldı ki ayrılalım vs demeyeceksiniz öyle çocuk gibi. Bu ilişki benim hiçbir beklentimi karşılamıyor, beni mutlu etmiyor ve devam etmek istemiyorum, yolun açık olsun. Bitti nokta. Yapacağınız şey buydu.
Ben ortada bir ilişki göremedim.Sekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...
Annesi babası ayrı evde kardeşiyle ve kuzeniyle yaşıyor bende onu söylüyorum bi balkona çıkıp aramak zor mu aramak isteyen her türlü arayamaz mi ben bunları diyince direk beni bunaltacaksan böyle yazma diyor32 yaşında adam anasının babasının yanında arayamıyor mu ? tabi dipdibe konuşmasın ama odası da mı yok ?
kendinizi üzmeyin bu tiple.
bence bu adam ilişkide olduğunuzu düşünmüyor. insan sevgilisine bunu demez. aramak, konuşmak bunaltmak değil ki. aksine hele bu dönemde daha çok görüntülü aramak ister.Annesi babası ayrı evde kardeşiyle ve kuzeniyle yaşıyor bende onu söylüyorum bi balkona çıkıp aramak zor mu aramak isteyen her türlü arayamaz mi ben bunları diyince direk beni bunaltacaksan böyle yazma diyor