• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadas sorunu

Sekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...
Bu sevgililik değil ki? Eskiden mektup arkadaşları bile daha sık iletişim kurarmış, bu ne yahu?

Ayrilin,kabul etmese nolur basin engeli ,adam kilini kipirtdatmiyor sizin icin,narsist adamm

Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...
Rezil etmek demeyelim de.Herkese ederi kadar değer vermeyi bilmek gerek diyelim.Kendimizin kıymetini bilelim ve sevgimizi haketmeyen adamlarda koreltmeyelim.
Oyle 2-3 gün yazmayan arayip sormayan bulusmayan adamdan hayir gelmez.

Koca adam niye ev ortaminda sizi arayamiyor ve bunu nasil kabulleniyorsunuz?
31 yasina gelmiş kendine ait evi, kirayi gectim bir odasi yok mu o evde?

20 lerin başı olduğunuzu düşünüyordum, üzüldüm. 30 una gelmiş bir kadından daha ayaklarının üzerinde sağlam bir duruş beklerdim. 8 ayda bikac kez görüşüp üç beş kez konuştuğunuz birine bu derece bağlanmak, sevgi kırıntısı beklemek.. Yapmayın bunu kendinize. Bir silkinin kendinize gelin. Ayrilalim diyorum ayrılmıyor diyorsunuz. Adam sizde değil ki zaten. Kaldı ki ayrılalım vs demeyeceksiniz öyle çocuk gibi. Bu ilişki benim hiçbir beklentimi karşılamıyor, beni mutlu etmiyor ve devam etmek istemiyorum, yolun açık olsun. Bitti nokta. Yapacağınız şey buydu.

32 yaşında adam anasının babasının yanında arayamıyor mu ? tabi dipdibe konuşmasın ama odası da mı yok ?
kendinizi üzmeyin bu tiple.

Sekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...
Ben ortada bir ilişki göremedim.
Kendinizi kandırıp zamanınızı boşa harcamayın bence.
Aşk ve sevgi böyle bir şey değil.

Siz: Ayrılmak istiyorum,böyle yürümüyor.
Erkek arkadaş:Hayır ayrılmayalım,böyle iyi.
Siz:peki,tamam.

Konuşma böyle mı ilerliyor. Kaç kere ayrılmak istediniz de o istemedi diye ayrilmadiniz. Doğru dürüst konuşma ve görüşme olmadığı halde nasıl ilişkiyi lackalastirdiniz böyle. Ayrılalım diye diye. Ya ayrılın ya susun bence.

32 yaşında adam anasının babasının yanında arayamıyor mu ? tabi dipdibe konuşmasın ama odası da mı yok ?
kendinizi üzmeyin bu tiple.
Annesi babası ayrı evde kardeşiyle ve kuzeniyle yaşıyor bende onu söylüyorum bi balkona çıkıp aramak zor mu aramak isteyen her türlü arayamaz mi ben bunları diyince direk beni bunaltacaksan böyle yazma diyor

Aramak isteyen her türlü arar, görüşmek isteyen illaki bir yolunu bulur. 32 yaşında kendine ait geleceği belirsiz boşa zaman harcamayın bence. Çok güzel bir yaştasınız bunun kıymetini bilin kıymet bilmeyenlerle boşa vakit geçirmeyin.

Sana yazmıyorsa yazdığı ilgilendiği başka kadın vardır sizi de yedekte tutuyor .Hayır birde hep aynı bahaneler hep de aile sorunları oluyor. Şimdi desenizki ev boş gel birlikte takılalım anında döner sana gelir ne aile sorunu kalır nede başka birşey. Yol ver şu ıssız adama dışarda ne erkekler var.

Annesi babası ayrı evde kardeşiyle ve kuzeniyle yaşıyor bende onu söylüyorum bi balkona çıkıp aramak zor mu aramak isteyen her türlü arayamaz mi ben bunları diyince direk beni bunaltacaksan böyle yazma diyor
bence bu adam ilişkide olduğunuzu düşünmüyor. insan sevgilisine bunu demez. aramak, konuşmak bunaltmak değil ki. aksine hele bu dönemde daha çok görüntülü aramak ister.
belki üzüleceksiniz ama karşınızdaki kişi ile tek taraflı bir ilişki yaşıyorsunu şu an.
kimse böyle birşeyi haketmez. ayrılmak en mantıklısı

Sevmiyor ki. 😑
Sevmeye Niyeti de yok arada mesaj atıyor. öylesine. Sokakta yanından geçip gittiğiniz sardunyanın size daha çok faydası vardır bu sekiz ayda, oksijen gönderiyor bari garibim.

Bu tipler yaşam enerjinizi emer, durup dururken kendinizi değersiz hissettirir. Sanki kendisi ulaşılmaz Kaf dağının başı da çok değerliymiş de siz ona tırmanmak için çırpınacakmışsınız gibi davranırlar.

Halbuki dürüst kişi olsa açıkça söyler, yalanı pek bir bol maşallah. 🤦‍♀️
O sizi bir kere reddediyorsa siz iki kere reddedeceksiniz, sizin kıymetinizi bilenlerle olacaksınız.

Her canlının kıymetinin bilindiği ait olduğu bir yer vardır, kartalı bir mağaraya tıkıp sonra niye yaşayamıyor yoksa eksik mi diye ah vah edeceğinize kafayı kaldırıp yukarıya bir bakın. Ve kanatlarınızı açın.

sizin ayrılmanız yeterli, onun ayrılmasına gerek yok.
ayrılın gitsin yıpratmayın kendinizi.

Back
X