- 20 Temmuz 2020
- 294
- 364
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsunuzbence bu adam ilişkide olduğunuzu düşünmüyor. insan sevgilisine bunu demez. aramak, konuşmak bunaltmak değil ki. aksine hele bu dönemde daha çok görüntülü aramak ister.
belki üzüleceksiniz ama karşınızdaki kişi ile tek taraflı bir ilişki yaşıyorsunu şu an.
kimse böyle birşeyi haketmez. ayrılmak en mantıklısı
Yani o kadar palavra ki şu soylenilen bile. Bu adam evli bile olabilir, başka bir ilişkisi olabilir. Koskoca herif telefonla arayamiyor sizi evdeyken? Zerre kadar inandırıcılığı yok. Nasıl inanıyorsunuz bunlara allaskina? Daha bu sabah müge anliya 41 yaşında bir kadın çıktı, sosyal medyadan bir yıldan fazladır sevgili olduğu başka şehirde yaşayan adam tarafından dolandirilmis 600 bin TL. Adam önce bekarım demiş, bikac ay sonra da ben aslında evlendim ve boşandım bir çocuğum var demiş. Yakın zamanda da aslında bosanmadigi ve evli olduğunu öğrenmiş kadın. Hayatta neler oluyor biraz kurnaz olun gozunuzu açın. sizi belki maddi olarak değil ama manevi olarak sömürüyor bu adam. Siz de gonullusunuz buna.Annesi babası ayrı evde kardeşiyle ve kuzeniyle yaşıyor bende onu söylüyorum bi balkona çıkıp aramak zor mu aramak isteyen her türlü arayamaz mi ben bunları diyince direk beni bunaltacaksan böyle yazma diyor
Ben kaç kere bitirmek istedim ama seviyorum bitiremedim şimdi de bitirelim desem de dikkate almıyor benisizin ayrılmanız yeterli, onun ayrılmasına gerek yok.
ayrılın gitsin
çok bile dayanmışsın 2 -3 gün yazmamamk ne demekSekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...
SanmıyorumAyrılmak tabii ki
Bu adam evli mi acaba
Kesinlikle8 ay çok bile.. iyi dayanmışsınız
Hayır değil ondan sonra bu kişi girdi hayatımaSizin sevdiğiniz biri vardı bu o mu
32 yaşında ve çalışmayan biri bu çalışmadığı için bomboş geçen günlerinden herhangi birinde 5 dklığına sokağa çıkıp sizi aramıyorsa zaten haksızdır. iki gün sevgilim yazmasa bana ya başına bir şey geldi ya da ayrıldık diye düşünürüm. sevgili ya bu yapmanız gereken şey sizin de mesaj atıp aramamanız. 8 ayda 5 kere arayan sevgili de ilginçmiş.Sekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...
sizi arayıp sormayan adamın nesini seviyorsunuz? bence bu adamın 2 sevgilisi daha var sizden başka. net.Ben kaç kere bitirmek istedim ama seviyorum bitiremedim şimdi de bitirelim desem de dikkate almıyor beni
Onu unuttunuz mu pekiHayır değil ondan sonra bu kişi girdi hayatıma
Çalışmıyor şuan kendiside söylüyor geleceğim belirsiz diyor bunu çok kafaya taktiği için bir de ben ilgi bekliyormuşum
Evet çok şükürOnu unuttunuz mu peki
Çalışmadığı için kendine güvenemiyor ve size gelecek vaadetmemek gibi bir şeyi yoksa bence bu kangren olan ilişkinizi bitirin .Sekiz aylık bir birlikteliğimiz var ama kendisi çok ilgisiz.. Şuan çalışmıyor 32 yaşında ve ailevi sorunları var ben ne zaman ilgi beklesem beni bencillikle suçluyor ilgi delisisin diyor sen .. ben empati yapıyorum ve hatalı olduğumu düşünmüyorum.. iki üç gün yazmadığı olur iki ayda bir buluşuruz o da benim zorlamamla sekiz aydır birlikteyiz beni tam beş kere aradı niye aramiyosun diyince de konuşacak ortam yok diyo evde aramamasini da kabullendim mesaj atmasına engel yok.. Ama ayrılmıyor da ben ne zaman bitirelim dediysem kendisi bitirmedi.. ben bunları söyleyince de ona dengesiz oluyorum benim en büyük hatam defalarca bitirmek isteyip bitirememem benjm de sorunlarım var ama ben ona ilgide gösteriyorum sevgimi de belli ediyorum.. Benim ilişkiyi bitirememe sebebimde ona baglanmam mesaj attıkça kendimi daha çok rezil ediyorum ..Ne yapayım sizce...