erkek arkadaş..

Kız valla bu kkye üye olup okuduklarımdan bu yana kocam kişisine haksızlık etmişim meğer ne cadıymışım falan diye vicdan yapıp oturuom :) Herkesin evlilikten beklentisi farklıdır. Lakin genel olarak evlilikte en önemli şeyler bence; gelişmiş bir kişilik yani anasına babasına bağımlı yaşamayan, nolursa olsun ekmeğini taştan çıkaran, tembel olmayan, adalet ve vicdandan yoksun olmayan. Geri kalanlar tamamen kişisele kaçıyor. Bunlarsa iyi zaman geçirmek, hoşlandığınız şeylerin benzer olması, cinsel uyum, kaliteli iletişim kurabilmek. Yoksa büyük aşklar evliliği sürdürmeye yeterli değil.

Sizin için yaptıklarını dile getiriyor olması da çok ciddi bir mesele, şu an önemsiz bir ayrıntı gibi görünebilir ama bu tavrı onun kişiliği hakkında ipucu niteliğinde. Evlenmeyi düşündüğünüz kişide basit, önemsiz gibi gördüğünüz detaylar aslında gelecek için ciddi uyarılardır, dikkate alın.

haklısınız. bunları düşünüyorum çok fazla. benim içinde güven merhamet dürüstlük bunlar öncelikli şeyler. bunlardan yana hiç şüphem yok o yüzden bir senedir devam eden bir ilişkim var fakat dediğim gibi bazı ince hareketler bekliyorum ondan bana kendimi özel hissetirecek şeyler ve göremiyorum. sırf bu yüzden ilişkiyi bitirmek istemiyorum seviyorum ama böyle bir ömür geçer mi ben ondan bu tarz şeyler beklicem ve göremicem mutsuz olucam . çok mu yanlış düşünüyorum daha gencim belki mantıklı düşünemiyorum o yüzden akıl almak istedim.

evine sadık ve düşkün bir erkek, karısına ve onun fikirlerine değer verip saygı gösteren bir eş, evladına göstermelik değil gerçekten ilgili bir baba.. bundan sonraki o sürprizlermiş, zıkkımlarmış felan pembe dizi aksiyonu. göstermelik manasızlıklar.
bana deli çılgın sürprizler yapıp sosyal hayatımda kısıtlayan/anlamsız kıskanan bir erkek mi, sosyal hayatı benimle birlikte yaşayıp, benim işim olduğunda çocuğu ile ilgilenen, destek veren bir erkek mi? cevap sorunun içinde gizli...

çok çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. çok haklısınız. beklentilerim çok düşüktür her zaman en ufak şeyle dünyanın en mutlu insanı olabilirim. bana çok küçük bir hediye almıştı onu verdiğinde o kadar mutlu oldum ki ağladım düşünün:)
evet bazı insanlar düşünemez buna bir şekilde göz yumuyorum ama dediğiniz gibi alıngan olması çoğu zaman sıkıntı yaşatıyor. ben yapım gereği anlayışlı sessiz sakin uyumlu bir insanım. bu yüzden bir senedir devam ediyor. ve tabiki ona sevgim güvenim çok fazla. dürüst saygılı merhametli bunlardan emin olduğum için. sadece alıngan olması ve böyle ince düşünceleri olmadığı için böyle düşüncelere giriyorum.

Yüzde yüz katılıyorum, sürprizler, çiçekler, böcekler gerçekten o kadar gereksiz detaylar ki, adam karısını aldatıyor ama pırlantalara boğuyor.... Kuru ekmek yesem ama bana sadık bir eşim olsa be çiçek isterim ne mücevher...

Rica ederim, umarım yardımcı olabiliyorumdur. Küçük hediyeler, sürprizler kısmına çok takılmayın diğer bahsettiğim durumlar daha önemli yani alınganlık, yaptığı iyilikleri dile getirmesi... Bu konular açısından değerlendirin bence.

Erkekler odun ya siz onu yontacaksınız.söyleyin kendisine nelerden hoslandiginizi mutlu olduğunuzu.tabi başına kalkarak değil.benim eşim öğrendi artık beni mutlu etmenin yollarını.şimdi kendiliğinden yapıyor

Anlayamazsın,ben şahsen anlayamadım.. Aaa bu adamdan on numara koca olur,baba olur dedim ama 10 'un 1 gitti 0 kaldı. O sebepten çokta şey yapmamak lazım..

Eşimden yana hiçbir sorunum yok çok şükür.
Baştan beri neyse hala o.
Ama işte ailesinden yana çok sıkıntı çektim.
Sadece adamla evlenmek yetmiyor.
Ailesi de çok önemli.

Sorumluluk sahibiyse, parasını idareli kullanabiliyorsa lükse olan mesafesi ve bana yaklaşimı belirleyici etkenler. Ama erkek arkadaşimdan çok duygusal hareketler beklemem. Çünkylu hiçbir erkek duygularını kadinlar gibi gösteremez. Akil edemezler yani.

Valla canim cok seyler bekleyerek evlendim hic bisey goremedim. Baslarda cok fuzgun 4 4 luk gorunur evlendikten sonra iclerinden baska biri cikiyor ince eleyip sık dokuman lazim. Ailesi en onemli konu . Ailesiyle arasina mesafesini koyabilecek kendi ayaklari uzerinde duran kendi kararini veren , evini tek basina bakabilecek , seni ailesiyle birlikte oturmak zorunda birakmayacak birini bul. Genelde sorunlar hep erkek ailelerinden cikiyor bunlari o yuzden soyledim. Diger ozellikleri de sen kendin belirleyeceksin ne istedigini bizden daha iyi bilirsin.

1.zeki olmasi
2. Caliskan olmasi
3.Güven
4. Ten uyumu
5.aileside,ailemde dahil disaridaki herkese karsi beni sahiplenmesi

Cicekler, süprizler, askimlar zaten bi yerden sonra bitiyor. Hem sürekli beni aldattimi diye düsündüren bi adam bana hediyeler almis almamis banane, yada evin kirasini ödemeyip eve orkideler yagdirsa bana ne...

Kimse dört dörtlük değil bende değilim , sizde değilsiniz.. asla kabul edemem dediğiniz özellikleri yoksa, hoşlanıyorsanız kaniniz isindiysa , efendi dürüst ahlaklı oturmasını kalkmasını bilen bir insansa neden olmasın.. şunu da unutmayın huyu güzelse yüzü size dünya güzeli gelir..

Gerçekten kapının önüne koyabilir misin, bu kadar kolay ve basit mi

Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum.
Erkek arkadaşımın sevdiğim beğendiğim bir çok huyu var. Tabi bir insanı ne kadar tanıyabiliriz bilemiyorum ama dürüst merhametli güvenilir bu zamana kadar bana karşı hiçbir yanlışı olmadı. Çok çalışkandır parasını iradeli kullanır. Ailesine saygılı. Ailesi erkek arkadaşıma düşkünler tabi içlerine tam olarak girmeden anlayamam şuan ki gözlemlerimi söylüyorum. Aile yapısı olarak benziyoruz sadece biz de çok bir aradalık yoktur gidip gelinme azdır ve ben böyle alıştım onlar da çok fazla gidip gelme var hep bir aradalar bu biraz gözümü korkutuyor ben yalnızlığı sakinliği severim kalabalık ailelerin bir a araya gelmesi hoşuma gider ama her zaman değil sürekli olduğunda sıkılıyorum açıkçası her insanın yapısı farklı ben sakinliği kendi halindeliği seviyorum

Komsu kizi fatma? Sen misin kiz?
Saka saka.
Oyle genel bi sekilde yazmissiniz ki. Sizi kim nerden taniyacak.
Biraz daha bilgi lazim.
Benim goz yumabilecegim sey bi baskasi icin asladir.

Reactions: bay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…