İyi geceler hanımlar. Size bi konum olacak. Yaklaşık olarak 9 aylık bir ilişkim var. Bu 9 ay sürede küslükler ve ayrılık oldu tabiki ama en fazla 1 ay sürmüştür. Anlaşamadığımız bazı konular olduğu için ikimizin bir geleceği olamaz dedik ve konuyu kapattık ama halâ görüşüp konuşuyoruz. Ama benim hiç kimseyle olmamı da istemiyor. Onun tuttuğu eli bir başkası tutamazmış,onun dokunduğu saça başkası dokunamazmış falan. Sizin anlayacağınız ne yârdan geçiyor ne de serden. Sizce aklında neler var ne düşünüyor olabilir?
Kendini kutsal saniyor galiba. O bir baskasinin elini tutunca aklin basina gelir. Biz kadinlar hep iyi dusunuyoruz ama madem birlikte degilsin bundan hayir yoj onune bak. Baskasinin elini de tutabilirsin. Cok kutsalsa gelsin o tutsun o elini
Niye efendim ? Ona bağımlı olarak mı dünyaya gelmişsiniz. Kendini nasıl bu kadar mübarek hissedebilmiş. Kutsal topraklardan numune olarak mı gelmiş?
Beyefendiye bak bunları kim Allahuekber dağlarına çıkarıyor ya.
Ensesine vur hadi baba sen yoluna ben yoluma boş yapma de.
Kendini kutsal saniyor galiba. O bir baskasinin elini tutunca aklin basina gelir. Biz kadinlar hep iyi dusunuyoruz ama madem birlikte degilsin bundan hayir yoj onune bak. Baskasinin elini de tutabilirsin. Cok kutsalsa gelsin o tutsun o elini
Değişik bi cins türünün son örneği diyebilirim ama bir kaç ilişkim daha oldu kimse bu kadar kısıtlamadı beni
Her konuda her sıkıntımda da destek oluyor ama çoğu şeyde hakkını yiyemem
Diğer ilişkilerimde yeri geldi hastalıktan ayağa kalkamadım yeri geldi ameliyat oldum hastanelerde kaldım birisi de çıkıp geçmiş olsun demedi. Ama bu geçen haftasonu hastaydım yalnızdım evde ailem şehir dışındaydı her ihtimali göze alıp geldi başımda bekledi hiçbir çıkarı olmadan. Ailemin ne zaman geleceği bile belli değildi ben yapma etme dedim ama ben senin için herşeyi göze alıyorum falan dedi
İyi geceler hanımlar. Size bi konum olacak. Yaklaşık olarak 9 aylık bir ilişkim var. Bu 9 ay sürede küslükler ve ayrılık oldu tabiki ama en fazla 1 ay sürmüştür. Anlaşamadığımız bazı konular olduğu için ikimizin bir geleceği olamaz dedik ve konuyu kapattık ama halâ görüşüp konuşuyoruz. Ama benim hiç kimseyle olmamı da istemiyor. Onun tuttuğu eli bir başkası tutamazmış,onun dokunduğu saça başkası dokunamazmış falan. Sizin anlayacağınız ne yârdan geçiyor ne de serden. Sizce aklında neler var ne düşünüyor olabilir?
bence düşüncesi bu kız iyi belki evlenirim kafami netlestirene kadar gezeyim tozayım istediğimle ama o bi köşede beklesin baktım daha iyisini bulamadim onu alırım. kısacası çantada keklik gibi görüyor. arkana bakmadan kaç hayır gelmez ondan.
Güven problemimiz var karşılıklı olarak
hatta en son 1 aylık olan ayrılığımızda bi 3 sene sonra tekrar karşılaşalım şimdilik ayrılalım dedi ama 1 ay sonra geri döndü
Güven problemimiz var karşılıklı olarak
hatta en son 1 aylık olan ayrılığımızda bi 3 sene sonra tekrar karşılaşalım şimdilik ayrılalım dedi ama 1 ay sonra geri döndü
Aynen öyle
dedim ya türünün son örneğiince ve geniş çaplı düşünceleri yüzünden saçma sapan şeyler yaşıyoruz. Ama bizi birlikteyken birisi yakından görse bildiğiniz karı koca hayatı derler