• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma bunu nasıl söylemeliyim?

Ciddi ilişkilerde sevişmiyor muyuz? Ki önceden de yaptığın birşeymiş o ilişki ciddi değilmiydi seviştiğine göre?
Öyle bir tabum yok. Ciddi ilişkide de bir şeyler yaşanır elbette . Benim çekindiğim kısım bunu ona söyleyip belirttikten sonra yok önem vermıyorum diyip yararlanmaya çalışmyacağı ne malum? Ayrıca meslektaşız ve aynı çevredeniz yaşayıp ayrılmak istemem belki söylemeyecek biri ama bilinmesinden rahatsızlık duyarım çevrede.

Tatile giderseniz seviseceginizin yolunu yapmis. Yaz tatiline en az uc ay var daha. Bu uc ayda kendinizi hazir hissedebilirsiniz veya hala beklemek isteyebilirsiniz. Şimdiden buna karar vermenize gerek yok ama sevgilinizin tatilin ön şartı olarak seks imasi yapmasi cok hosuma gitmedi.
Tatil iması yapmadı ya da ısrarcı olmadı sadece seni götürebilir miyim ilerde böyle başbaşa planlar yapabilir miyiz diye sordu çünkü aile evinde yaşıyorum ve evden cıkıp 2 gun gelmeyecek kadar rahat bir hayatım olmayabilir karışıyor olabilirler merakı bu yüzdendi hiç öyle bir çocuk değil gitmeyelim desem gitmez tamam der ve bu yüzden benden ayrılmaz yani.

anca pastane gezip yemek yemisler. pastanede mi öpsün :)
nerede öpecek bu adam bu kızı? bir paylasimlari, beraber gun batimi / dogumu izlemislikleri yok ki firsattan istifade öpsün
Arabada neler neler yapiliyor, adam öpmüş çok mu? :KK53:
Konu sahibi hayir deyince de israr etmeden geri cekilmis zaten.

canımi hangi beyan ettiğin yaş doğru? ona göre kandır bizi.

anca pastane gezip yemek yemisler. pastanede mi öpsün :)
nerede öpecek bu adam bu kızı? bir paylasimlari, beraber gun batimi / dogumu izlemislikleri yok ki firsattan istifade öpsün
Şu arabaya herkes ne çok takmış ya çok hoş bir aktivite :)

Gerçekten merak ederek soruyorum hanımlar bir ilişkiye başlayınca cinsel deneyimden konuşuyor musunuz yani karşındaki insana 1 derim beş kişiyle olurum veya hiç yapmadım derim yapmışımdır . Kanayip kanamadı mi diye mi kontrol ediyor beyefendiler. Veya niye cinsel ilişkilerimizi anlatmak gerekiyor bir bana mı mantıksız geliyor

Gerçekten merak ederek soruyorum hanımlar bir ilişkiye başlayınca cinsel deneyimden konuşuyor musunuz yani karşındaki insana 1 derim beş kişiyle olurum veya hiç yapmadım derim yapmışımdır . Kanayip kanamadı mi diye mi kontrol ediyor beyefendiler. Veya niye cinsel ilişkilerimizi anlatmak gerekiyor bir bana mı mantıksız geliyor
Ben hiç söylemedim ama anlaşılır ya kimseyede bakireymiş gibi çok erken şu bu demedim

Ayrıca meslektaşız ve aynı çevredeniz yaşayıp ayrılmak istemem belki söylemeyecek biri ama bilinmesinden rahatsızlık duyarım çevrede.
Of valla kimse kimseyi bu kadar önemsemiyor yahu cidden herkes sizi konuşacak kadar boş mu anlamıyorum ki çevrenizde

Bugune kadar ne kimseye bakire degilim diye aciklama yaptim, ne iliski dökümü yaptim.
Artik o yaslari da gectim zaten, bu yasta beni bakire zanneden adam cikarsa bir tarafimla gulerim :KK53:

Hangi sebepten olduğunun ne önemi var, henüz yakınlaşmak istememişsiniz ve olmamış. Olduğu zaman neden o zaman olmadı diye sorgulayacağını düşündüğün biriyle hiç birlikte olma.
ben seni bakire sanmıştım niye değilsin imasına düşecek birinden uzak dur.
hele iş ortamında durumun çirkinleşeceğini aklın kesiyorsa kaç ordan. Erkeğin akıllısı makbuldür.

Ya durup dururken iş çıkarmayın bu konu onun için önemli olsa açık açık sorar
Bir daha pişman olacağın şeyler yaşamanı istemem derse o zaman söylersin bence şöyle söylersin ciddi bir ilişkide böyle şeylerden pişman olunmaz ama henüz bizim için erken olduğunu düşünüyorum dersin

ya bence senin önceden bir şeyler yaşadığını az çok anlamıştır erkekler saf değil.

evet tatile ben de erken olduğunu düşünüyorum. Zaten ısrarı da yok bana bırakmış durumda. Ama benim hiç biriyle birlikte olmadığımı düşünüyor ilerde söylesem neden söylemedin muhabbeti olmaz mı?
Biriyle birlikte olmadığınızı düşündüğünü nerden anladınız yani hangi ifadesinden böyle bir çıkarımda bulundunuz.Ayrıca ciddi ilişkim oldu derken cinsellik de yaşadım diyebilirdiniz.Zaten bundan dolayı ayrılacaksa da ha şimdi demişsiniz ha sonra.Bence açık açık konuşun.

geçmişin kimseyi ilgilendirmez söylemene de gerek yok bence zamanla yaşayarak öğrenir seni de yargılamaz sonuçta bu tarz bir beklentisi olsa evlenmeden önce sana yaklaşmaz evlendikten sonra yaşamayı bekler onunda bence böyle bir beklentisi yok senden zamanla açılırsınız birbirinize doğal süreçte

Herkese merhaba öncelikle gerçekten mantıklı cevaplar verilmesini rica ediyorum kısaca anlatayım. Ben 26 erkek arkadaşım 29 yaşında ve yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi beni beğeniyordu ,duyguları olduğunu,görüşmek istediğini söyledi. Efendi ,düzgün yetişmiş,aile terbiyesi almış birisidir. Aynı bölümden mezunuz birbirimizi üniversiteden tanıyoruz. Ben en başında dış görünüş olarak pek beğenmediğimden kendimi çok geri çektim. Yalnız kaldığımız bir ortam pek olmadı ,dışarı çıkıyor ,yemek yiyor ,kahve içiyoruz ve beni eve bırakıyor bu şekildeyiz. 2. ayın sonunda arabada o biraz kendini kaptırıp ileri gitmek istediğinde (tensel temas vs gibi) ben kendimi geri çektim henüz hazır hissetmediğimi yakınlasmak içimden gelmediğini söyledim belirttim o da buna saygı duydu ve bir daha ben yakınlaşmadan yaklaşmadı bana. İlişkide ciddiyet beklentimi en basından belirttim o da okeyledi.Sorun şu ki dün bir tatil muhabbeti oldu yazın bir yerlere gidebiliriz gibisinden ama o bana galiba kendimi geri çekip rahat olmadıgımdan mıdır nedir keşke diyebileceğin şeyler yaşatmak istemem sana sınırlarımı bilirim istersen gitmeyedebiliriz gibi konuştu. Benim daha önce bir ciddi ilişkim oldu ve bir şeyler yaşadım. Bunu ona senin bir ciddi ilişkin oldu mu şeklinde konu açarak söyledim. Ben direkt ilişkiye girdim demedim ama ciddi bir beraberliğim oldu evet diye anlattım ama görünen o ki onu kastettiğimi düşünmemiş anlamamış. Öyle diyince ben de bu konuları yüzyüze konuşuruz dedim mesajda uzatmadım.

Sorun şu ki ona tabikide geçmişle ilgili yalan söylemek,kandırmak istemiyorum. Bunu uygun bir dille nasıl ona açıklayabilirim? beni öyle sanması açıkçası vicdanen bana kendımı acıklatma gereği duydurdu. Son olarak belirteyim erkek arkadaşımın ailesi anladıgım kadarıyla muhazakar ama kendısı öyle değil. Benim yaşam tarzıma uygun oldugunu dusunuyorum. Bunu acıklamak ıcın erken mı yoksa söylemeli miyim. Bana olan tavrından yaklasımından cok memnunum. Taıbıkıde onu arzuluyorum ama iradeli davranabiliyorum bunu hemen yaşayıp tüketmeye niyetim yok bir öncekinde de bu böyleydi. Sizce şuan söylersem ciddiyetini kaybeder mi ya da önemsiz bir mesele olarak görüp böyle talepler içine girer mi bilemiyorum napsam nasıl söylesem sizce?
Aman boşver ona ne. Evleneceksen söyle. Ten uyumunuz yok gibi. Ben olsam söylemem.

Back
X