• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma bunu nasıl söylemeliyim?

Herkese merhaba öncelikle gerçekten mantıklı cevaplar verilmesini rica ediyorum kısaca anlatayım. Ben 26 erkek arkadaşım 29 yaşında ve yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi beni beğeniyordu ,duyguları olduğunu,görüşmek istediğini söyledi. Efendi ,düzgün yetişmiş,aile terbiyesi almış birisidir. Aynı bölümden mezunuz birbirimizi üniversiteden tanıyoruz. Ben en başında dış görünüş olarak pek beğenmediğimden kendimi çok geri çektim. Yalnız kaldığımız bir ortam pek olmadı ,dışarı çıkıyor ,yemek yiyor ,kahve içiyoruz ve beni eve bırakıyor bu şekildeyiz. 2. ayın sonunda arabada o biraz kendini kaptırıp ileri gitmek istediğinde (tensel temas vs gibi) ben kendimi geri çektim henüz hazır hissetmediğimi yakınlasmak içimden gelmediğini söyledim belirttim o da buna saygı duydu ve bir daha ben yakınlaşmadan yaklaşmadı bana. İlişkide ciddiyet beklentimi en basından belirttim o da okeyledi.Sorun şu ki dün bir tatil muhabbeti oldu yazın bir yerlere gidebiliriz gibisinden ama o bana galiba kendimi geri çekip rahat olmadıgımdan mıdır nedir keşke diyebileceğin şeyler yaşatmak istemem sana sınırlarımı bilirim istersen gitmeyedebiliriz gibi konuştu. Benim daha önce bir ciddi ilişkim oldu ve bir şeyler yaşadım. Bunu ona senin bir ciddi ilişkin oldu mu şeklinde konu açarak söyledim. Ben direkt ilişkiye girdim demedim ama ciddi bir beraberliğim oldu evet diye anlattım ama görünen o ki onu kastettiğimi düşünmemiş anlamamış. Öyle diyince ben de bu konuları yüzyüze konuşuruz dedim mesajda uzatmadım.

Sorun şu ki ona tabikide geçmişle ilgili yalan söylemek,kandırmak istemiyorum. Bunu uygun bir dille nasıl ona açıklayabilirim? beni öyle sanması açıkçası vicdanen bana kendımı acıklatma gereği duydurdu. Son olarak belirteyim erkek arkadaşımın ailesi anladıgım kadarıyla muhazakar ama kendısı öyle değil. Benim yaşam tarzıma uygun oldugunu dusunuyorum. Bunu acıklamak ıcın erken mı yoksa söylemeli miyim. Bana olan tavrından yaklasımından cok memnunum. Taıbıkıde onu arzuluyorum ama iradeli davranabiliyorum bunu hemen yaşayıp tüketmeye niyetim yok bir öncekinde de bu böyleydi. Sizce şuan söylersem ciddiyetini kaybeder mi ya da önemsiz bir mesele olarak görüp böyle talepler içine girer mi bilemiyorum napsam nasıl söylesem sizce?
O size ilk seninle olacağım dedi mi?

Öyle bir tabum yok. Ciddi ilişkide de bir şeyler yaşanır elbette . Benim çekindiğim kısım bunu ona söyleyip belirttikten sonra yok önem vermıyorum diyip yararlanmaya çalışmyacağı ne malum? Ayrıca meslektaşız ve aynı çevredeniz yaşayıp ayrılmak istemem belki söylemeyecek biri ama bilinmesinden rahatsızlık duyarım çevrede.
Eee yararlanmaya çalışırsa ayrılırsın.ayy çıkı bu yesilçam kafalarından.hiç çağa uygun şeyler konuşmuyorsun sen.bana kalırsa bakış açını değiştirmelisin.

Kendine saygısı olan birisi yakınlaşmanın içinden gelmediği biriyle olmaz diye düşünüyorum

Yalnız kalmamak için mi bu insanlasın?

ya bence senin önceden bir şeyler yaşadığını az çok anlamıştır erkekler saf değil.
Saf değil derken onları kandırmaya mı çalışıyor kadınlar, masum numarası mı yapıyor, neyi anlayacaklar hanımefendi?

Ne biçim bir cümle kurmuşsunuz

Herkese merhaba öncelikle gerçekten mantıklı cevaplar verilmesini rica ediyorum kısaca anlatayım. Ben 26 erkek arkadaşım 29 yaşında ve yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var. Kendisi beni beğeniyordu ,duyguları olduğunu,görüşmek istediğini söyledi. Efendi ,düzgün yetişmiş,aile terbiyesi almış birisidir. Aynı bölümden mezunuz birbirimizi üniversiteden tanıyoruz. Ben en başında dış görünüş olarak pek beğenmediğimden kendimi çok geri çektim. Yalnız kaldığımız bir ortam pek olmadı ,dışarı çıkıyor ,yemek yiyor ,kahve içiyoruz ve beni eve bırakıyor bu şekildeyiz. 2. ayın sonunda arabada o biraz kendini kaptırıp ileri gitmek istediğinde (tensel temas vs gibi) ben kendimi geri çektim henüz hazır hissetmediğimi yakınlasmak içimden gelmediğini söyledim belirttim o da buna saygı duydu ve bir daha ben yakınlaşmadan yaklaşmadı bana. İlişkide ciddiyet beklentimi en basından belirttim o da okeyledi.Sorun şu ki dün bir tatil muhabbeti oldu yazın bir yerlere gidebiliriz gibisinden ama o bana galiba kendimi geri çekip rahat olmadıgımdan mıdır nedir keşke diyebileceğin şeyler yaşatmak istemem sana sınırlarımı bilirim istersen gitmeyedebiliriz gibi konuştu. Benim daha önce bir ciddi ilişkim oldu ve bir şeyler yaşadım. Bunu ona senin bir ciddi ilişkin oldu mu şeklinde konu açarak söyledim. Ben direkt ilişkiye girdim demedim ama ciddi bir beraberliğim oldu evet diye anlattım ama görünen o ki onu kastettiğimi düşünmemiş anlamamış. Öyle diyince ben de bu konuları yüzyüze konuşuruz dedim mesajda uzatmadım.

Sorun şu ki ona tabikide geçmişle ilgili yalan söylemek,kandırmak istemiyorum. Bunu uygun bir dille nasıl ona açıklayabilirim? beni öyle sanması açıkçası vicdanen bana kendımı acıklatma gereği duydurdu. Son olarak belirteyim erkek arkadaşımın ailesi anladıgım kadarıyla muhazakar ama kendısı öyle değil. Benim yaşam tarzıma uygun oldugunu dusunuyorum. Bunu acıklamak ıcın erken mı yoksa söylemeli miyim. Bana olan tavrından yaklasımından cok memnunum. Taıbıkıde onu arzuluyorum ama iradeli davranabiliyorum bunu hemen yaşayıp tüketmeye niyetim yok bir öncekinde de bu böyleydi. Sizce şuan söylersem ciddiyetini kaybeder mi ya da önemsiz bir mesele olarak görüp böyle talepler içine girer mi bilemiyorum napsam nasıl söylesem sizce?
Erkek arkadaşınızın daha önce ilişkisi olmuş mu peki? Buna göre değişir cevap

e siz bu insandan fiziksel olarak hoşlanmıyorsanız bu daha büyük sorun değil mi? bence buna odaklanın. geçmişle ilgili açıklama yapmak zorunda da değilsiniz.
hoşlanmıyorum demedim. İlk önceleri öyle gelmişti ama sonradan gayette dış görünüşünü beğenir oldum belkide vakit geçire geçire bunu kriter yapmadım sorun etmedim önemli olan efendi olması dedim.Tabikide ona karşı çekimim var.

Kendine saygısı olan birisi yakınlaşmanın içinden gelmediği biriyle olmaz diye düşünüyorum

Yalnız kalmamak için mi bu insanlasın?
sanırım yanlış anlaşıldım . Yakınlaşmak içimden geliyor hanımefendi sadece ağırdan almak istiyorum. Bu benim tercihim

Biriyle birlikte olmadığınızı düşündüğünü nerden anladınız yani hangi ifadesinden böyle bir çıkarımda bulundunuz.Ayrıca ciddi ilişkim oldu derken cinsellik de yaşadım diyebilirdiniz.Zaten bundan dolayı ayrılacaksa da ha şimdi demişsiniz ha sonra.Bence açık açık konuşun.
Tatile gider ve yalnız kalırsak senin istemediğin bir eylemde bulunmak istemem,sana keşke dedirtecek bir şeyler yapmak istemem dedi yani burdan cinsel ilişkiyi kastettiğini çıkardım. Evet sanırım bir daha bu konu açıldığında ikimizin de ciddi ilişkisi olmuş yaşanmışlıklarımız oldu diye bahsedebilirim.

Tatile giderseniz seviseceginizin yolunu yapmis. Yaz tatiline en az uc ay var daha. Bu uc ayda kendinizi hazir hissedebilirsiniz veya hala beklemek isteyebilirsiniz. Şimdiden buna karar vermenize gerek yok ama sevgilinizin tatilin ön şartı olarak seks imasi yapmasi cok hosuma gitmedi.
+1

evet olmuş tabiiki
Yani söylemeyin bence. İlerde ayrilirsiniz falan belki yayar etrafa. Nedense güven vermedi. Sonuçta siz dogrudan olmadı demediniz. E oldu demek zorunda da değilsiniz. Kendisinin de ilişkileri olmuş sizden olmamasını beklemesi saçmalık olur.

Öyle bir tabum yok. Ciddi ilişkide de bir şeyler yaşanır elbette . Benim çekindiğim kısım bunu ona söyleyip belirttikten sonra yok önem vermıyorum diyip yararlanmaya çalışmyacağı ne malum? Ayrıca meslektaşız ve aynı çevredeniz yaşayıp ayrılmak istemem belki söylemeyecek biri ama bilinmesinden rahatsızlık duyarım çevrede.
Yararlanmak nedir ya o zaman sizde yararlanirsiniz onun elinin kiri ise sizinde papucunuzun altı .Böyle bakmayın ilişkilere adam değilse karşınızdaki bu derece düşük bir profilse sever ciddiyetinde görünüp afedersiniz sıradan bir hıyarsa zaten onunla ne evlenilit ne ömür geçirilir nede saniye .Mesafeniz olsun elbette fakat rol yapmayın kendinize .Olacak olan sevecek olan kalacak olan kalıyor seviyor herşey güzel oluyor.Yani bakalım ilerleyen günlerde siz bu kişiyi ciddiye alacakmısınız ben böyle bakardım .O kim de beni bir şekilde aptal saçma normlara hapsedecek değer biçecek bu sıradan herşey bana hak sana nah çılardan çok var bunlar verir talkını yutar salkımı kendiniz olmazsanız sürekli rol yaparsınız maksat sizi herseyinizle iyi ve güvende hissettirecek doğru kişiyi bulmaksa .Kendinizi birisinin yanlış ve doğru anlamasi yada hakkınızdaki fikri için eğip bükmeyin neysek oyuz.

Böyle davranacak ihtimali olduğunu düşündüğün biriyle neden görüşüyorsun? Güvenmediğin biriyle ilişkiye başlaman çok yanlış. Elbette insanları zamanla tanırız ama bu saydıklarına bakılırsa adama hiç güvenmiyorsun. Birde siz uzun zamandır tanışıyorsunuz, sıfırdan henüz iki aydır tanıdığın birisi değil bu kişi..

Saf değil derken onları kandırmaya mı çalışıyor kadınlar, masum numarası mı yapıyor, neyi anlayacaklar hanımefendi?

Ne biçim bir cümle kurmuşsunuz
Sen de masum numarası demişsin.sevişmek suç mu?

sanırım yanlış anlaşıldım . Yakınlaşmak içimden geliyor hanımefendi sadece ağırdan almak istiyorum. Bu benim tercihim

Gayet normal, acele etme bence de . Zamankotu, abuk subuk biri cikar, kendini farkli tanitir , bence hica acele etmeyin. tatil isi de olmaz 3 aylik iliskide tatile gitmem.

Böyle davranacak ihtimali olduğunu düşündüğün biriyle neden görüşüyorsun? Güvenmediğin biriyle ilişkiye başlaman çok yanlış. Elbette insanları zamanla tanırız ama bu saydıklarına bakılırsa adama hiç güvenmiyorsun. Birde siz uzun zamandır tanışıyorsunuz, sıfırdan henüz iki aydır tanıdığın birisi değil bu kişi..

Ablacigim erkeklere kimse kimse guvenmesin. Ennn efendi gorunen erkek bile ayrilirken delice cirkeflesiyor. Isyerindne biriyle flortte ultra dikkatli olmak gerek.

Hem insan onuruna ve medeniyete aykırı bir şey bu. Akıl vaar mantık vaaar. Bu beden senin bu hayat senin. O kim ki üst kurul mu? Karar mercii mi? Ben bakire değilim diyeceksin. Yakıştı mı şimdi bunu okurken bile irkiliyor insan. Azcık mantıklı medeni olun kızlar yaa erkekleri bu kadar yüceltmeyin. 100001. yatacağı kadınsın yani çok da kasma. Eminim senden önce onlarca kez yaşadı aynı şeyi. Sen neden kastın acaba...

Back
X