Erkek arkadas

Sarılmak bile istemiyormuş adam
Ama siz sakın ayrılın demeyin nasıl düzelir diyorsunuz ..
Hımm o zaman sen iyice kavra adamın elini kolunu koy beline falan ne diyelim..

Attığın sözleri de okuyacaksın okumazsan bak geliyor odun kafana de bekle başında da oldu olacak..

Sarılmak bile istemiyormuş adam
Ama siz sakın ayrılın demeyin nasıl düzelir diyorsunuz ..
Hımm o zaman sen iyice kavra adamın elini kolunu koy beline falan ne diyelim..

Attığın sözleri de okuyacaksın okumazsan bak geliyor odun kafana de bekle başında da oldu olacak..

Sarılmak istemiyordan kastım herkesin içinde olduğumuz için yakın davranmıyor sarilmiyor ben desemde bir tanıdık olur sıkıntı olur falan diye . Olur kavrarim 🤣

Üzgünüm ama adam ilgisini kaybetmiş, sevgisi bitmiş gibi duruyor.
Sizinle konuşacak bir şey bulamıyor, sizi merak etmiyor, sizinle zaman geçirmekten keyif almıyor, yaptıklarınıza karşılık vermiyor.
Bunların odunluk olduğunu düşünerek gerçeği görmek istemiyorsunuz ama bundan sonrası sizin için sadece vakit kaybı.

Üzgünüm ama adam ilgisini kaybetmiş, sevgisi bitmiş gibi duruyor.
Sizinle konuşacak bir şey bulamıyor, sizi merak etmiyor, sizinle zaman geçirmekten keyif almıyor, yaptıklarınıza karşılık vermiyor.
Bunların odunluk olduğunu düşünerek gerçeği görmek istemiyorsunuz ama bundan sonrası sizin için sadece vakit kaybı.

Sevgisinden gerçektende hiç şüphem yok insallaj suphe duyacahim birseyde olmaz konuşulunca halloluyor bazı şeyler ama yetiştirilme tarzından mı bilmiyorum kabalik var içinde şu ara olan bir durum için ayrılmayı düşünmüyorum tesekkur ederim

Sevgisinden gerçektende hiç şüphem yok insallaj suphe duyacahim birseyde olmaz konuşulunca halloluyor bazı şeyler ama yetiştirilme tarzından mı bilmiyorum kabalik var içinde şu ara olan bir durum için ayrılmayı düşünmüyorum tesekkur ederim

Sevgisinden şüphe duymanız için ne yapması gerekiyor ki? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Adamın varlığı yokluğu bir gibi anlatmışsınız çünkü.

Bir insan sizi sevmeden seviyormuş gibi davranabilir. Kendince sebeplerle öyle güzel rol yapar ki "oha bana çok aşık" deyip yanılabilirsiniz.
Ama sevgisizlik böyle değil. Aksini gösterir bir şey yoksa sevmiyordur. Ne yaptığınızı bile merak etmeyen adamın sevdiğini düşünmek için bir sebep yok.

Yine de siz bilirsiniz tabii, sizin hayatınız. Ama bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa bir düşünün bence.

Normal çalışma süresi günlük 8 saatken 6 saat çalışıyor ve part time diyip yarım maas veriliyor yani. Onun psikolojisi bozuk olur tabi. Çocuğun emeği yeniyor. Hem ne kadar yorucu nereden biliyorsun ki

Normal çalışma süresi günlük 8 saatken 6 saat çalışıyor ve part time diyip yarım maas veriliyor yani. Onun psikolojisi bozuk olur tabi. Çocuğun emeği yeniyor. Hem ne kadar yorucu nereden biliyorsun ki

Canım hem kendi dile getiriyor sınava da hazırlanıyor hiç yorulmuyorum çok iyi cıktı karşıma falan diyor çalıştığı yeride biliyorum ne yaptigini da

Sevmeyle toplum içinde sarılmak ne alaka ki çekiniyor ikimiz için sıkıntı olsun istemiyor 😂 katılmıyorum maalesef bu dediğinize çok saçma geldi teşekkürler yorumunuz için
1.5 aydırböyle ilgisiz diyorsunuz.
1.5 ay önce toplum içinde dahi sarılıyordu oysaki şimdi ne değişmiş olabilir :işsiz:
Anlatım bozukluğunuzu düzeltin bence üstte yazdığından yola çıkarak yorum yapıyoruz..

Back
X